Mikejla 26.02.11 17:14 Reg. před 2016
| ahoj všem příznivcům tarotů nabízím rozumnému množství lidí to jsou pro mě tak dva denně (chodím do práce )výklad tarotů zdarma.Moje podmínka č.1 je konkrétní otázka na danou věc ! )Tedy ne co se mi stane příští rok ,ale mám tam jít ?potkám ho,má mě rád ?má jinou?mám se obávat o zdraví mé,její..,budu v letošním roce těhotná atd. Potřebuji vaše jméno čistě kvůli oslovení a datum narození ..ne věk ale datum))Moje podmínka 2) očekávám zpětnou vazbu .Pokud si rozumíme tak se těším Mikejla |
|
andreafy 26.02.11 20:11 Reg. před 2016
| Ahoj Mikejla,
Chcela by ta poprosit o vyklad kariet na otazku:Budem tehotna do 6mes. prirodzene, alebo to mam vsetko riesit cez doktorov? (snazim sa otehotniet uz 14mes. a stale nic! Doktorov vsak nemam rada a tak sa snazim radsej pit bylinkove cajiky.Pripadne, kedy by som mohla otehotniet, ak nie do 6mes? Datum mojho narodenia: 16.6.1983.
Dakujem velmi pekne este raz,
s pozdravom Andrea |
|
Srdicko1 26.02.11 20:47 Reg. před 2016
| Ahoj Mikejlo, také bych se chtěla zeptat na to, jestli je pravděpodobné, že letos otěhotním a případně kdy? Nebo jestli bude nutná pomoc lékařů? Datum narození 15.10.1982. Jestli je to možné o jméno mi prosím písni na srdickonase@seznam.cz. Děkuji  |
|
Vokri 27.02.11 03:45 Reg. před 2016
| Ahoj Mikejlo mohla bych moc prosím poprosit o výklad jak se bude můj vztah vyvíjet s Martinem... je to pro mě moc důležité... a byla bych ti s celého srdce vděčná kdyby si mě vyložila... narozená jsem 31.5 1988 můj email je Terka3105@seznam.cz předem moc děkuju |
|
mikejla 27.02.11 12:17 Nereg. IP: .* | andreafy: ahoj andreafy mám pro vás odpověď na otázku, ale nenechala jste na sebe kontakt.Pokud si přejete odpovím zde veřejně ,ale chci napřed váš souhlas :-)Nebo pošlete na sebe e-mail ??Mikejla  |
|
Katarína 27.02.11 16:04 Reg. před 2016
| Prosím o výklad na vše a hlavne nato, zuda už budu mít konečne pokoj.  |
|
andreafy 27.02.11 16:46 Reg. před 2016
| Ahoj Mikejla,
Dakujem za odpoved velmi pekne:-) moj email je:adusyk@centrum.sk
dakujem este raz ;-) |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|