Dnes je neděle, 13.7.2025
Svátek slaví Markéta, zítra Karolína.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "výklad z Marchettiho zlatého tarotu".
Jméno :

Zpráva:

Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

výklad z Marchettiho zlatého tarotu

Mikejla
26.02.11
17:14
Reg. před 2016

ahoj všem příznivcům tarotů nabízím rozumnému množství lidí to jsou pro mě tak dva denně (chodím do práce )výklad tarotů zdarma.Moje podmínka č.1 je konkrétní otázka na danou věc ! )Tedy ne co se mi stane příští rok ,ale mám tam jít ?potkám ho,má mě rád ?má jinou?mám se obávat o zdraví mé,její..,budu v letošním roce těhotná atd. Potřebuji vaše jméno čistě kvůli oslovení a datum narození ..ne věk ale datum))Moje podmínka 2) očekávám zpětnou vazbu .Pokud si rozumíme tak se těším Mikejla

andreafy
26.02.11
20:11
Reg. před 2016

Ahoj Mikejla,
Chcela by ta poprosit o vyklad kariet na otazku:Budem tehotna do 6mes. prirodzene, alebo to mam vsetko riesit cez doktorov? (snazim sa otehotniet uz 14mes. a stale nic! Doktorov vsak nemam rada a tak sa snazim radsej pit bylinkove cajiky.Pripadne, kedy by som mohla otehotniet, ak nie do 6mes? Datum mojho narodenia: 16.6.1983.
Dakujem velmi pekne este raz,
s pozdravom Andrea

Srdicko1
26.02.11
20:47
Reg. před 2016

Ahoj Mikejlo, také bych se chtěla zeptat na to, jestli je pravděpodobné, že letos otěhotním a případně kdy? Nebo jestli bude nutná pomoc lékařů? Datum narození 15.10.1982. Jestli je to možné o jméno mi prosím písni na srdickonase@seznam.cz. Děkuji

Vokri
27.02.11
03:45
Reg. před 2016

Ahoj Mikejlo mohla bych moc prosím poprosit o výklad jak se bude můj vztah vyvíjet s Martinem... je to pro mě moc důležité... a byla bych ti s celého srdce vděčná kdyby si mě vyložila... narozená jsem 31.5 1988 můj email je Terka3105@seznam.cz předem moc děkuju

mikejla
27.02.11
12:17
Nereg.

IP: .*
andreafy: ahoj andreafy mám pro vás odpověď na otázku, ale nenechala jste na sebe kontakt.Pokud si přejete odpovím zde veřejně ,ale chci napřed váš souhlas :-)Nebo pošlete na sebe e-mail ??Mikejla

Katarína
27.02.11
16:04
Reg. před 2016

Prosím o výklad na vše a hlavne nato, zuda už budu mít konečne pokoj.

andreafy
27.02.11
16:46
Reg. před 2016

Ahoj Mikejla,
Dakujem za odpoved velmi pekne:-) moj email je:adusyk@centrum.sk
dakujem este raz ;-)

Srdicko1
27.02.11
17:21
Reg. před 2016

Také i takto veřejně děkuji Mikejle za výklad!

Ada11
27.02.11
22:35
Nereg.

IP: .*
Mikejlo mohla by jsem poprosit o výklad ohledně zaměstnání. Jsem bez práce už delší dobu a proto by jsem chtěla vědět jestli se už zaměstnám.DN 031272. Děkuji Vám Ada polarkapolarka@seznam.cz

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184