snehurka007 21.03.15 21:32 Nereg. IP: 78.102.231.* | Dobrý den.Chtěla bych se zeptat jestli by jste byla tak hodná a odpověděla mi na věc která mě trápí už strašně dlouho.Jsem narozena 19.1.1999 a jsem zamilovaná do chlapce který tvrdí že on do mě taky ale vím že to doopravdy tak není.Přesto s ním chodím.Chtěla bych vědět jestli to má nějaký význym..A jestli mojí lásku bude někdy brát vážně a bude ji opětovat.Je narozen 9.6.1999.Předem moc děkuji za odpověď. |
|
Dracizena 22.03.15 12:20 Nereg. IP: 213.151.77.* | Sněhurko, děkuji za důvěru...
Jsi dobrý človíček a není náhoda, jakým jménem se zde představuješ...
Jsi jako ze sněhu, když Tě někdo požádá o pomoc, doslova roztaješ ochotou, jde i o toho partnera, ale on je trochu, cítím líný, je to tak?
Z duchovního pohledu jste se měli sejít, to je jasné a ty vaše devítky jsou doslova osudové. Ale že by vám měli přinášet životní pohody, to zrovna ne... On měsíčně si stojí proti Tobě, Ty jsi v lednu a on v červnu.proto bude dělat opak toho, co Ty si budeš přát, ale to je život, takto jsme my lidé nastavené, protože se o sebe třeme a čistíme...
Působí na Tebe číslo 19 a to je desítka. Žádáš od života mnohem více, jak on, když je rozená devátý den... On se bude měnit a Ty se v něm nevyznáš. Devítka když se roztočí, je z ní šestka a osmička a proto těmto lidem se rychle mění nálady a plány a nechají se stahovat kamaráčovtem.
Ty máš životní číslo 12 =3 a to je celek a proto budeš chtít mít vše ucelené a proto energie dvanáctky Tě vedla i sem na věštírnu.
Postě, chceš mít jasno a on je v sedmičce, která mu zvedá a nebo snižuje strop, jeho nároky a on se bude chovat podle toho, v jaké partě je...
Lásky se od něj dočkáš tolik, kolik dnes ji Tobě dává...
Projev lásky je pod kůží, jako pigment, někdo ji chrlí na druhého hodně a hned a jiný, kdo má tento smysl hlouběji pod kůží, ji neumí dávat najevo, ale cítí ji skrytě... Ale on se ještě nechce uvazovat do vážného svazku a když to udělá, stejně bude chtít být, jakoby svobodný.
Posílej svá přání do hvězd, jak zde každému radím a Tvá aurická energie Tě dovede na místo, kde si uvědomíš cenu svého života a rozhodnutí Ti samo naskočí do myšlení, jako Tvůj andělský rádce a učitel.Pak budeš cítit, že Tvé kroky jsou řízeny a budou řízeny dobře...
Já nesmím rozhodnout za Tebe, Ty musíš rozhodnou sama a své tělo a proto jsem Ti napsala jen to, co Ti otevře oči...
Jsi kozoroh a ten má svou moudrost ukrytou v rozích a v kopýtkách a hlavně, rád vidí do dalekého kraje, co se kde hýbe... Ano, i Ty sleduj pečlivě svět kolem sebe... Brzo se začneš všímat toho, co jiní nevidí...
On je blíženec a jak jsem už psala, jednou bude nechutně takový a pak zase chutně makový...  |
|
snehurka007 22.03.15 18:58 Nereg. IP: 178.23.219.* | Moc děkuji za odpověď.. Jestli bych se mohla ještě zeptat Před nedávnem byl s dívkou kterou měl moc rád. A pořád si s ní píše a já mám strach že se k sobě znova vrátí. to já bych nejspíš nerozdýchala. A tak se ptám budou ještě spolu ? Pořád mi stojí v cestě. |
|
mirka83 22.03.15 20:59 Nereg. IP: 85.237.234.* | dobry vecer chcela by som sa spytat ci sa vratime k sebe z byvalim priatelom ja 22.3.1983 on 21.3.1983 dakujem
|
|
snehurka007 22.03.15 21:30 Nereg. IP: 78.102.231.* | Má to vůbec cenu s ním dál být ? Má to vůbec nějakou budoucnost ? Nějak si tím nejsem jistá . Chci dlouhodobí vztah a né vztah na měsíc či dva. |
|
Dracizena 22.03.15 22:04 Nereg. IP: 213.151.77.* | Sněhurko, dáváš si otázky, které jsou i odpovědí...
" má to vůbec cenu" ?
Všimni se slova CENA... cení si Tě on? Necení... proto to cenu nemá... váš vztah nemá tu cenu, nebyl by nikdy OCENĚN ani Tebou, ani jím...
 |
|
snehurka007 22.03.15 22:10 Nereg. IP: 78.102.231.* | A bude někdy v mém životě někdo si mě cenit bude ? |
|
Dracizena 22.03.15 22:15 Nereg. IP: 213.151.77.* | Mirka, když se vrátíte, opět se rozejdete...
Ale Ty to víš... nauč se vyciťovat střed v hlavě, kde vycítíš odpověď.
Ty jsi v desítce, ve své celistvosti a on v devítce.
Nestíhal by jít vedle Tebe a neměl by na Tebe čas a trpělivost...
Devítka je nádherné číslo které nese silný Anděl, ale umí se otočit do šestky a pak s ním šijí všichni čerti.
Něco důležitého jste si předali, co jste si nesli z minulých životů, takto to bývá a proto existují krátké známosti.
Ale pokud to tak cítíš, přej si, aby se vrátil.Jestli si to budou přát i vaše andělské energie, vrátí se do týdne... ale opět odejde...
 |
|
snehurka007 22.03.15 22:16 Nereg. IP: 78.102.231.* | A když náš vztah nemá cenu proč mě srdce táhne jenom k němu ? Moc ho miluju a nechci o něj nikdy přijít. Ale jak tak koukám tak o něj stejně asi přijdu. |
|
Dracizena 22.03.15 23:08 Nereg. IP: 213.151.77.* | Vaši andělé si potřebovali vyměnit jen určitý druh vibračního světla a proto se lidské schránky na určitou dobu spojí tělesně, nebo myšlením a tím se léčivé světlo lépe přesouvá... A když se to neviditelné světlo přesune, andělé jednoho od druhého vypnou, jako lampičku ze zásuvky a druhého nechají láskyplně ještě dýchat, protože jeho tělo potřebovalo ten vibrační lék, který mu předal Anděl té druhé osoby...
Přítel přijde třeba jen na krátkou dobu, aby nám dodal potřebné vibrace a tím se Ti prodlouží život... A takto si lidé nevědomky pomáhají, ale dělají to za nás bytostní druhy, kterým se říká světelní andělé...
 |
|
Dracizena 04.06.15 07:45 Nereg. IP: 77.236.218.* | Dobrý den.Chtěla bych se zeptat jestli by jste byla tak hodná a odpověděla mi na věc která mě trápí už strašně dlouho.Mám přítele a známe už skoro 20let. Tedy během těch let jsme se jen potkávali a rozcházeli.Před dvěma lety mi nabídl,že se vezmeme.Já souhlasila, ale v té době bylo mnoho jiných starotstí,tak akceptoval,že pár let počkáme.-až doroste také jeho dcera.Nyní se nám vztah velmi ochladil. Oba máme stále partnery,dokonce se o nevěře dověděla jeho žena.Nevím, co se u něho a s ním děje.Splní se to co jsme si slíbili?Půjdeme společně životem,vezmeme se někdy? Nebo je to u nás karmické?Já 3.3.66,on 11.11.55.Děkuji Dana49 |
|
Anna 72 04.06.15 10:35 Nereg. IP: 109.81.209.* | Dobrý den,moc bych potrebovala poradit ohledne vztahu.V teto oblasti se mi zvlášte nedarí.Zlepší se to treba ješte letos?Má o me zájem muž Jirí nar.1.5.1973.Má tento vztah nejakou šanci?Já Anna nar.30.5.1972 Moc vám dekuji. odpoved prosím na email KARINASL@CENTRUM.CZ |
|
Dana49 04.06.15 14:30 Nereg. IP: 77.236.218.* | Dobrý den.Chtěla bych se zeptat jestli by jste byla tak hodná a odpověděla mi na věc která mě trápí už strašně dlouho.Mám přítele a známe už skoro 20let. Tedy během těch let jsme se jen potkávali a rozcházeli.Před dvěma lety mi nabídl,že se vezmeme.Já souhlasila, ale v té době bylo mnoho jiných starotstí,tak akceptoval,že pár let počkáme.-až doroste také jeho dcera.Nyní se nám vztah velmi ochladil. Oba máme stále partnery,dokonce se o nevěře dověděla jeho žena.Nevím, co se u něho a s ním děje.Splní se to co jsme si slíbili?Půjdeme společně životem,vezmeme se někdy? Nebo je to u nás karmické?Já 3.3.66,on 11.11.55.Děkuji Dana49 |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|