Dnes je sobota, 12.7.2025
Svátek slaví Bořek, zítra Markéta.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "PROSIM DRACIZENU O RADU".
Jméno :

Zpráva:

Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

PROSIM DRACIZENU O RADU

snehurka007
21.03.15
21:32
Nereg.

IP: 78.102.231.*
Dobrý den.Chtěla bych se zeptat jestli by jste byla tak hodná a odpověděla mi na věc která mě trápí už strašně dlouho.Jsem narozena 19.1.1999 a jsem zamilovaná do chlapce který tvrdí že on do mě taky ale vím že to doopravdy tak není.Přesto s ním chodím.Chtěla bych vědět jestli to má nějaký význym..A jestli mojí lásku bude někdy brát vážně a bude ji opětovat.Je narozen 9.6.1999.Předem moc děkuji za odpověď.

Dracizena
22.03.15
12:20
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Sněhurko, děkuji za důvěru...
Jsi dobrý človíček a není náhoda, jakým jménem se zde představuješ...
Jsi jako ze sněhu, když Tě někdo požádá o pomoc, doslova roztaješ ochotou, jde i o toho partnera, ale on je trochu, cítím líný, je to tak?
Z duchovního pohledu jste se měli sejít, to je jasné a ty vaše devítky jsou doslova osudové. Ale že by vám měli přinášet životní pohody, to zrovna ne... On měsíčně si stojí proti Tobě, Ty jsi v lednu a on v červnu.proto bude dělat opak toho, co Ty si budeš přát, ale to je život, takto jsme my lidé nastavené, protože se o sebe třeme a čistíme...
Působí na Tebe číslo 19 a to je desítka. Žádáš od života mnohem více, jak on, když je rozená devátý den... On se bude měnit a Ty se v něm nevyznáš. Devítka když se roztočí, je z ní šestka a osmička a proto těmto lidem se rychle mění nálady a plány a nechají se stahovat kamaráčovtem.
Ty máš životní číslo 12 =3 a to je celek a proto budeš chtít mít vše ucelené a proto energie dvanáctky Tě vedla i sem na věštírnu.
Postě, chceš mít jasno a on je v sedmičce, která mu zvedá a nebo snižuje strop, jeho nároky a on se bude chovat podle toho, v jaké partě je...
Lásky se od něj dočkáš tolik, kolik dnes ji Tobě dává...
Projev lásky je pod kůží, jako pigment, někdo ji chrlí na druhého hodně a hned a jiný, kdo má tento smysl hlouběji pod kůží, ji neumí dávat najevo, ale cítí ji skrytě... Ale on se ještě nechce uvazovat do vážného svazku a když to udělá, stejně bude chtít být, jakoby svobodný.
Posílej svá přání do hvězd, jak zde každému radím a Tvá aurická energie Tě dovede na místo, kde si uvědomíš cenu svého života a rozhodnutí Ti samo naskočí do myšlení, jako Tvůj andělský rádce a učitel.Pak budeš cítit, že Tvé kroky jsou řízeny a budou řízeny dobře...
Já nesmím rozhodnout za Tebe, Ty musíš rozhodnou sama a své tělo a proto jsem Ti napsala jen to, co Ti otevře oči...
Jsi kozoroh a ten má svou moudrost ukrytou v rozích a v kopýtkách a hlavně, rád vidí do dalekého kraje, co se kde hýbe... Ano, i Ty sleduj pečlivě svět kolem sebe... Brzo se začneš všímat toho, co jiní nevidí...
On je blíženec a jak jsem už psala, jednou bude nechutně takový a pak zase chutně makový...

snehurka007
22.03.15
18:58
Nereg.

IP: 178.23.219.*
Moc děkuji za odpověď.. Jestli bych se mohla ještě zeptat Před nedávnem byl s dívkou kterou měl moc rád. A pořád si s ní píše a já mám strach že se k sobě znova vrátí. to já bych nejspíš nerozdýchala. A tak se ptám budou ještě spolu ? Pořád mi stojí v cestě.

mirka83
22.03.15
20:59
Nereg.

IP: 85.237.234.*
dobry vecer chcela by som sa spytat ci sa vratime k sebe z byvalim priatelom ja 22.3.1983 on 21.3.1983 dakujem

snehurka007
22.03.15
21:30
Nereg.

Má to vůbec cenu s ním dál být ? Má to vůbec nějakou budoucnost ? Nějak si tím nejsem jistá . Chci dlouhodobí vztah a né vztah na měsíc či dva.

Dracizena
22.03.15
22:04
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Sněhurko, dáváš si otázky, které jsou i odpovědí...
" má to vůbec cenu" ?
Všimni se slova CENA... cení si Tě on? Necení... proto to cenu nemá... váš vztah nemá tu cenu, nebyl by nikdy OCENĚN ani Tebou, ani jím...

snehurka007
22.03.15
22:10
Nereg.

A bude někdy v mém životě někdo si mě cenit bude ?

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184