KajlaDark 19.03.11 15:08 Reg. před 2016
| Kde bych mohla najít nějakého ducha :-?? Když je totiž vyvolávám, tak se mi to nepodaří... Chtěla bych prostě nějakého ducha vidět na vlastní oči. Tak kdyby někdo z vás věděl o nějakém místě, kde bych mohla potkat ducha, napište :-)) *_* Pa |
|
Briseovna 19.03.11 16:58 Reg. před 2016
| nevím jak bych ti poradila. také jsem nikdy žádného neviděla. ber to jako takovou útěchu z mé strany  |
|
Angelikamal 25.03.11 22:38 Nereg. IP: .* | výš ani nechtěj vyvolávat duchy já se týhle formy magii vyhíbám bojím se totiž že by se my to nemuselo povíst a vyvolala bych třeba zlého ducha  |
|
meel 28.03.11 03:38 Reg. před 2016
| KajlaDark: Zamyslela jsi se vůbec, co by jsi v tu chvíli dělala? Měla by jsi vlastně důkaz (minimálně pro sebe), že duchové existují.. jsi si jistá, že by jsi to unesla? už by to pro tebe nadále nebyla víra v duchy.. už by jsi věděla, že jsou.. ve chvíli kdy máš důkaz je velmi těžké tyto věci unést psychycky..
Všimněte si, že na internetu taky nejsou data co bývali. Pamatuji celkem přesvědčivé záběry z vyvolávání, záběry z fungujících domorodých obřadů, záběry důchů a všeho možného. Dnes je vše smazané. |
|
ATAMANDI 28.03.11 10:28 Reg. před 2016
| Před šesti lety jsme si koupili domeček.Když jsme ho viděli poprvé,strašně se nám líbil a já i můj muž jsme se na sebe podívali a řekli-TO JE ON.Dali jsme se do opravování a čím častěji jsme do domečku přicházeli,tím častěji jsme my i lidé,kteří se přišli na náš nový dům podívat,slyšeli různé zvuky.Slyšeli jsme dupot,chůzi pomalou i rychlou na půdě a také rány jako kdyby spadl trám,ale když jsme se šli podívat nikoho jsme nenašli a na půdě bylo vše v pořádku.Pak se nám začaly ztrácet věci a druhý den byly opět na svém místě.Požádala jsem jednoho člověka,aby udělal ochranný rituál a vše utichlo.NA JEDEN ROK!V domečku bydlíme tři roky a za tu dobu jsme byli nuceni udělat několik ochranných kroků.Naši duchové mají velmi špatnou energii,ne všichni,ale máme tu i takové,kteří nám znepříjemňují život a po třech letech se zde necítíme jako doma,ale jako nevítaní hosté.Můj muž je nikdy neviděl,jen slyšela viděl jejich legrácky,ale můj syn a já jsme je viděli mnohokrát a mnohokrát jsme měli strach.Dokonce jsme uvažovali o prodeji domu.Bydlím v pohraniční vesničce na západu Čech.Časem se nás místní začali ptát jestli u nás také straší.Duchové jsou zde snad v každém domě.Kdysi to byla německá vesnice a při odsunu Němců tady zabili hodně lidí,po celé vesnici a jejím okolí jsou kříže ke kterým dodnes jezdí Němci,vozí květiny a zapalují svíčky za své mrtvé předky.Snažím se našim duchům porozumět a prosím je o odpuštění za zlo ,co kdysi na nich lidé napáchali a doufám,že jednoho dne pochopí,odpustí a odejdou.
Kdyby jsi něco podobného zažila KajlaDark,nikdy by jsi netoužila takové setkání zažít.Nevyhledávej úmyslně duchy,protože nikdy nevíš jaký duch zaslechne tvé volání.  |
|
Rychlovka 28.03.11 20:22 Reg. před 2016
| VÍM káždý chce duchy vidět já snimy mněla už moc dobré zkušenosti a bohužel neohu se jich zbavit,,,,NÍKDY SI STÍM NEZAČÍNEJ A UŽ VŮBEC NÉ Z ČARODEJNICTVÍM!! Duch je velmi domýšlivý a není radno si sním zahrávat On je nevyspitatelný mohla bych ti tu psát dlouho ale musím sem pustit bráchu(kdyžtak napiš do zpráv) Pokud to myslíš vážně a nebojíš se pošlu ti i formuli aby jsi nevyvolala démona... .Od té toby co ovládám bylou maii i smýma kámoškama bojujem proti démonům a duchům a jen jedno ti řeknu!!!NECHTĚJ JE POZNAT A ANI JE PROBUDIT!! |
|
Angelikamal 30.03.11 22:20 Nereg. IP: .* | mám pocit že u nás v domě je douch ale nevým to jistě zatím se my nic nestratilo ani nezmyzelo jen mě mrazí v zádech a to se my stává jen když je špatně
|
|
Deni15 25.04.11 16:55 Reg. před 2016
| Být tebou tak bych se o to nepokoušela... na světě chodí hodně duchů, ale většinou jsou zmatení, nebo je tu něco drží, zkrátka nejsou štastní, protože nešli dál. Nejlepší je nechat na pokoji, třeba když tě to tak bere tak se ti domů jeden nakvartýruje a to bude teprv legrace no ale stejně bys to pravděpodobně neviděla, protože je v astrálu a člověk který je vidí, musí mít otevřenou jednu čarku (třetí oko) a takové :) |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|