KajlaDark 19.03.11 15:08 Reg. před 2016
| Kde bych mohla najít nějakého ducha :-?? Když je totiž vyvolávám, tak se mi to nepodaří... Chtěla bych prostě nějakého ducha vidět na vlastní oči. Tak kdyby někdo z vás věděl o nějakém místě, kde bych mohla potkat ducha, napište :-)) *_* Pa |
|
Briseovna 19.03.11 16:58 Reg. před 2016
| nevím jak bych ti poradila. také jsem nikdy žádného neviděla. ber to jako takovou útěchu z mé strany  |
|
Angelikamal 25.03.11 22:38 Nereg. IP: .* | výš ani nechtěj vyvolávat duchy já se týhle formy magii vyhíbám bojím se totiž že by se my to nemuselo povíst a vyvolala bych třeba zlého ducha  |
|
meel 28.03.11 03:38 Reg. před 2016
| KajlaDark: Zamyslela jsi se vůbec, co by jsi v tu chvíli dělala? Měla by jsi vlastně důkaz (minimálně pro sebe), že duchové existují.. jsi si jistá, že by jsi to unesla? už by to pro tebe nadále nebyla víra v duchy.. už by jsi věděla, že jsou.. ve chvíli kdy máš důkaz je velmi těžké tyto věci unést psychycky..
Všimněte si, že na internetu taky nejsou data co bývali. Pamatuji celkem přesvědčivé záběry z vyvolávání, záběry z fungujících domorodých obřadů, záběry důchů a všeho možného. Dnes je vše smazané. |
|
ATAMANDI 28.03.11 10:28 Reg. před 2016
| Před šesti lety jsme si koupili domeček.Když jsme ho viděli poprvé,strašně se nám líbil a já i můj muž jsme se na sebe podívali a řekli-TO JE ON.Dali jsme se do opravování a čím častěji jsme do domečku přicházeli,tím častěji jsme my i lidé,kteří se přišli na náš nový dům podívat,slyšeli různé zvuky.Slyšeli jsme dupot,chůzi pomalou i rychlou na půdě a také rány jako kdyby spadl trám,ale když jsme se šli podívat nikoho jsme nenašli a na půdě bylo vše v pořádku.Pak se nám začaly ztrácet věci a druhý den byly opět na svém místě.Požádala jsem jednoho člověka,aby udělal ochranný rituál a vše utichlo.NA JEDEN ROK!V domečku bydlíme tři roky a za tu dobu jsme byli nuceni udělat několik ochranných kroků.Naši duchové mají velmi špatnou energii,ne všichni,ale máme tu i takové,kteří nám znepříjemňují život a po třech letech se zde necítíme jako doma,ale jako nevítaní hosté.Můj muž je nikdy neviděl,jen slyšela viděl jejich legrácky,ale můj syn a já jsme je viděli mnohokrát a mnohokrát jsme měli strach.Dokonce jsme uvažovali o prodeji domu.Bydlím v pohraniční vesničce na západu Čech.Časem se nás místní začali ptát jestli u nás také straší.Duchové jsou zde snad v každém domě.Kdysi to byla německá vesnice a při odsunu Němců tady zabili hodně lidí,po celé vesnici a jejím okolí jsou kříže ke kterým dodnes jezdí Němci,vozí květiny a zapalují svíčky za své mrtvé předky.Snažím se našim duchům porozumět a prosím je o odpuštění za zlo ,co kdysi na nich lidé napáchali a doufám,že jednoho dne pochopí,odpustí a odejdou.
Kdyby jsi něco podobného zažila KajlaDark,nikdy by jsi netoužila takové setkání zažít.Nevyhledávej úmyslně duchy,protože nikdy nevíš jaký duch zaslechne tvé volání.  |
|
Rychlovka 28.03.11 20:22 Reg. před 2016
| VÍM káždý chce duchy vidět já snimy mněla už moc dobré zkušenosti a bohužel neohu se jich zbavit,,,,NÍKDY SI STÍM NEZAČÍNEJ A UŽ VŮBEC NÉ Z ČARODEJNICTVÍM!! Duch je velmi domýšlivý a není radno si sním zahrávat On je nevyspitatelný mohla bych ti tu psát dlouho ale musím sem pustit bráchu(kdyžtak napiš do zpráv) Pokud to myslíš vážně a nebojíš se pošlu ti i formuli aby jsi nevyvolala démona... .Od té toby co ovládám bylou maii i smýma kámoškama bojujem proti démonům a duchům a jen jedno ti řeknu!!!NECHTĚJ JE POZNAT A ANI JE PROBUDIT!! |
|
Angelikamal 30.03.11 22:20 Nereg. IP: .* | mám pocit že u nás v domě je douch ale nevým to jistě zatím se my nic nestratilo ani nezmyzelo jen mě mrazí v zádech a to se my stává jen když je špatně
|
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|