Dnes je sobota, 12.7.2025
Svátek slaví Bořek, zítra Markéta.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php
zpět

Zvláštní sen-poradí někdo prosím?

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Zvláštní sen-poradí někdo prosím?

osinka37
20.10.11
08:41
Reg. před 2016

Hezký den všem, možná se tady najde někdo, kdo mi poradí. Měla jsem sen, ve kterém jsem zřetelně viděla asi 3 letou holčičku,měla na sobě bledě fialovou pláštěnku s kapucí( tu měla na hlavě, ale viděla jsem její vlásky) a nějaká osoba ji držela za ruku jako kdyby mi jí ukazovala. Nevím proč, ale cítila jsem, že ta holčička je mrtvá- byla hodně zvláštní(na ten její v obličeji nikdy nezapomenu). Jenom na mě koukala těma smutnýma očima... pak jsem se probudila. Pro nastínění, já děti zatím nemám, velmi si ho přeji. Jinak vím, že kdysi hodně dávno v naší rodině zemřela těhotná žena, nebo dítě.
Myslím si, že ta holčička (její duše) asi chce na tento svět, jako by mě o něco prosila, těma svýma obrovskýma očima. Nevím, co si mám o tom myslet, ale tak nějak cítím, že jí mám pomoci. Asi a nevím jak... Děkuji za případnou radu.

kelišová
20.10.11
12:45
Nereg.

IP: 217.117.216.*
osinka: Myslím , že sen odráží Tvé duševní rozpoložení , chceš dítě - v té holčičce je příslib , že jej můžeš mít .To , že ji cítíš jako mrtvou , může být způsobeno strachem , že to prostě nevyjde a Tvé přání bude nevyslyšeno , nesplní se .Smutné oči , něco po Tobě to dítě chce : myslím , že chce , abys to nevzdávala a zapojila veškeré své síly do tohoto přání .Jak už psala Teoretik jinde - vyčerpala jsi všechny možnosti vedoucí k mateřství ???

osinka37
20.10.11
13:01
Reg. před 2016

kelišová: Kdepak, já nehodlám nic vzdávat. Ale vypadá to, že jdu proti osudu. Naději pořád mám a snažím se s pomocí lékařů, ale i sama. U mě je to trochu spojeno s moji karmou. Protože se tohle v minulosti u nás stalo /umrtí dítěte/ a jakoby ženy "mého klanu" se vzdali dětí pro toto něštěstí, aby se neopakovalo. Je to dost těžké a vím, že určité věci nemůžu změnit, ale ve svém srdci cítím, že to změním, že to půjde, až přijde ten správný čas. Snad... .

kelišová
20.10.11
14:59
Nereg.

osinka - Asi to chce vyprdnout se na " OSUD " , " KARMU " atd. , důležité je věřit a chtít sám .Jsou to jen slova a slova vymysleli lidé. Je to omezující. A nehledě na to , že jestli existuje - i osud se dá změnit .
Co na to Tvůj manžel ? Stojí při Tobě ?

osinka37
20.10.11
15:10
Reg. před 2016

kelišová: Manžel stojí při mě a moc mi to pomáhá, nejsme spolu tak dlouho ,pouze 8 let, on dítě má z předchozího vztahu/dospělého syna/. Ale chápe mě, že je to pro mě jako pro ženu těžké nemít dítě.
Má to semnou ale těžké

kelišová
20.10.11
18:08
Nereg.

Tak to je moc dobře , láska hory přenáší .
Nevím proč , ale já si Tě představuji , jak držíš tu holčičku v náručí - prostě Ty se jí dočkáš !!

dracizena
20.10.11
20:47
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Osinka, odpovídáš si sama. Dušička holčičky potřebuje odlehčit od své tíživé karmy/negat.osudu/ a jsi to dnes Ty, kdo v sobě nese program, vibračně pomáhat i mrtvým, aby se mohli opět rodit... její tok koloběhu se zastavil, asi jako mlýnské kolo a zastavil ho strach těch žen ve vašem rodokmenu... Napiš, jestli cítíš, že máš roztočit kolo osudu do vyjasnění... @seznam.cz

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184