Dnes je čtvrtek, 10.7.2025
Svátek slaví Libuše a Amálie, zítra Olga.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php
zpět

ztracena kočka

Starosti
Lidské osudy se mnohdy nekonečně proplétají a někdy nevidíme možnosti, které by nás vyvedly ze složitých situací. Pokud vás neuspokojila věštba, můžete se svěřit ostatním čtenářům, protože, jak se často říkává : sdělená bolest - poloviční bolest.

« zpět \ Přidat komentář

ztracena kočka

Jurij
24.08.20
15:17
Nereg.

IP: 89.24.57.*
Dobry den. Prosím o pomoc.
Ztratíla se mi kočka. Bydlím v rodinném domě, kočka vždy chodila sama na procházky, ale už vic než týden se neobjevila doma. Zkoušel jsem veškeré možné způsoby hledání, ale bezúspěšně. Prosím, muže někdo třeba podle fotky říct jestli ještě je vůbec naživu?
Předem moc děkuji.

Poustevnice
03.09.20
17:12
Reg.17.7.21

Dobrý den, už se vám kočička vrátila? Pokud ne, mohu se vám podívat na celou záležitost pomocí karet Lenormand, pokud budete mít zájem. Jinak jsem kočkařka a jednou jsem měla kočku ztracenou přesně měsíc, byla na toulkách a trucovala, tak neztrácejte hlavu.

Jurij
04.09.20
11:21
Nereg.

IP: 37.48.62.*
Dobrý den. Děkuji že jste se ozvala. Bohužel se nám ještě nevrátila. 😢
Jestli můžete se na to podívat, byl bych rad

Poustevnice
04.09.20
11:42
Reg.17.7.21

OK, tak během dne se na to podívám.

Jurij
04.09.20
12:13
Nereg.

IP: 37.48.9.*
Děkuji Vám moc

Poustevnice
04.09.20
20:07
Reg.17.7.21

Tak karty ukazují, že se kočička vrátí! Bude mít tedy z "pekla" štěstí, protože se mi tu ukazuje, že je za tím nějaký nedobrý člověk... ..Nemáte tam okolo nějakého ksidla??? Ale vrátí se, sice trošku "pocuchaná", ale dopadne to dobře.
Tak dejte vědět.

Jurij
04.09.20
20:41
Nereg.

IP: 37.48.9.*
Dobrý večer. Tak mám zas naději. No jeden soused střílí po ptačích, ze jsou moc hlučné, tak už jsem myslel ze on to má na svědomí. Jinak o nějakém takovém sousedovi co týrání zvířata nevím. Hlavně ať se vrátí, já si o ni postarám. A jestli mužů ještě jeden dotaz? Je ona někde na blizku? Řeknou to karty? Jestli se vrátí, tak určitě Vám napíšu. Moc krát Vám děkuji.

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184