Dnes je čtvrtek, 10.7.2025
Svátek slaví Libuše a Amálie, zítra Olga.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php
zpět

Znám jedno kouzlo...

Láska
Znáte nějaká kouzla, pomocí nichž lze očarovat milovanou osobu? Pak právě na vaše zkušenosti a rady všichni čekáme.

« zpět \ Přidat komentář

Znám jedno kouzlo...

cestačlověka
11.08.12
01:32
Reg. před 2016

Zkoušela jsem toho hodně, abych si přivolala osudovou lásku. Karty, numerologii, astrologický rozbor, kyvadlo. Našla jsem tu odkaz na svíčku, která mi tu lásku přivolala. Nevím, možná je to jen "věř a víra tvá tě uzdraví". Buď je to náhoda nebo to funguje. Doufám, že to funguje. Všem dobrou noc

Nike
15.08.12
15:18
Reg. před 2016

Doufám, že to reiki studio platí aspoň provizi.

Přes tohle fórum se prodá cokoliv...

pro Nike
26.08.12
12:05
Nereg.

IP: 195.241.201.*
Jen fascinujici,jak nekteri lide dokazi byt negativni.Kdyz se nedari Tobe,tak to preci neznamena,ze se nebude darit i ostatnim.

Nike
26.08.12
14:59
Reg. před 2016

Jó, milá zlatá, která ses ani nedokázala podepsat,
být negativistou a rebelem v takové vybrané společnosti je vyloženě prestižní záležitost.
Jsem na to hrdá, že netvrdím dospělým lidem, že jim kus vosku za pětistovku obstará osudovou lásku. Není nic těžkého vypozorovat to komerční tažení tady ve fóru i v internetové inzerci.

Komu tak může záležet na tom, aby se mezi lidma šířila a udržovala nevědomost a hloupost na úrovni středověku? Pro co je to živná půda? A kéž by zůstalo jen u prachů… Hraje se o víc, jde o vývoj a jsou síly, kterým právě teď hodně záleží na tom, aby se lidi neprobouzeli buď vůbec, anebo záhy podlehli volání sirén.

"Novéna (z latinského novem – devět) je modlitba modlená devět po sobě následujících dní, obvykle za konkrétním účelem a často podle modlitební knížky nebo s růžencem.
Někdy je (v mimokřesťanském prostředí) devět dní odpočítáváno zvláštní svíčkou zapálenou na jejich počátku - je to tzv. novénská svíce, která v sobě údajně nosí magickou moc. V současnosti jde spíše o dobrý "obchod s tajemnem". Wiki

liliana
27.08.12
16:41
Reg. před 2016

Kouzla pro přivolání lásky,či udržení stávající existují.Používali je už od toho středověku, třeba cikáni,kteří ještě takové tradice udržují.Jsou to kouzla, která používají lidské výměšky,vlasy,nehty atd. a jiní by řekli, že jsou černomagická.Podobně pracuje i woodoo a nemusí všechno být hned ke škodě druhému a závrženíhodné, také jsou mocnější.Svíce se používají hojně v různých rituálech.Ovšem pokud koupíte svíci která je již "údajně"k tomu určená,pak je jasné, že za ni hodně zaplatíte.A to už je opravdu obchodování s tajemnem.Na netu si jde najít spoustu rituálů,kde netřeba nějaké drahé ingredience.

Nike
28.08.12
14:06
Reg. před 2016

Milá zlatá bez kouska odvahy, nedokážeš překrýt to, co je zde faktem...

Nike
28.08.12
14:29
Reg. před 2016

Liliano,

asi si docela nerozumíne, já jsem nikdy nezahlásila, že by magie nefungovala. Loni jsem dávala dokupy děvčicu, které někdo přišpendlil "parádu" na svatební šaty, málem ji to stálo život.

Ale je magie a údajná magie, údajné schopnosti a prachsprostý kšeft využívající lidské hlouposti. Neúčinné hovadiny pro laiky.
A už vidím, jak ženská, která se údajně dozví o Novenské svíci poprvé tady, údajně se něco stane, a její "přirozená" reakce jest vedle deseti vláken, kde se valí šruby do hlavy "potřebuješ Novenskou svíci" založí vlákno jedenácté s názvem "Znám jedno kouzlo... ", než by prostě odepsala "dík za radu, funguje mi to". Zajímavé duševní pochody. A to není konec, že...

A možná se na mě budeš zlobit, ale i kdyby... čarodějnictví v 21. století podporovat prostě nebudu, je to pár kroků zpátky.
Kdyby si ty baby raději pořešily svoji vnitřní ženu, což by je ovšem stálo práci, tak by se děly zázraky.

pro Nike
28.08.12
16:52
Nereg.

IP: 84.80.225.*
-- -- -- --
Uživatel byl zablokován pro opakované porušení pravidel či zneužívání diskuze.
-- -- -- --

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184