candle 02.08.13 16:21 Reg. před 2016
| Ahoj, je tu někdo, kdo by mi vysvětlil můj sen?, pár věcí vím.. je to 3 dny a mám obavy usnout před 22hod. večerní, páč když jdu takhle brzo spát, zdají se mi zvláštní sny, naposled byl děsivý, navštívil mne "zlý" duch odehrávalo se to všechno živě, já v ložnici s mými dětmi, on mě nejdřív sexuál. zprznil, to se mi nelíbilo, odkopla jsem ho, když jsem zjistila, že je něco špatně, pak mě mučil, jedno z dětí se mne ptalo kdo to je, já vysvětlovala, že jméno mé druhé dcery, tak ok, a pak mne mučil, odnášel mi dítě z postele, já ho bránila a naposled co si pamatuju, tak mi lehl na záda, zkřížil ruku, já nemohla dýchat a jeho ze sebe sundat, uff našťěstí jsem se probrala s brnící rukou, kterou mi držel, mohla jsem umřít kdybych se neprobrala, jak na něj? nebojím se ho to ne, jen ta obava, že přijde zas, jak se ve spánku donutit mu vyhovovat, mít ho ráda, když mi takhle ublížil? chci na něj být připravená, až znovu udeří. Jinak opakující se sen, že se snažím rozsvítit, po té co zjistim, že tam semnou někdo je a já se chci podívat kdo, tak mi to nikdy nejde, ale tohle našťěstí zaspim... . najde se tu pro mne vysvětlení a rada?  |
|
ajinxa 02.08.13 17:27 Nereg. IP: 88.100.247.* | Fuj, obtěžuje tě inkubus. Najdi si o něm něco na googlu. |
|
candle 02.08.13 18:39 Reg. před 2016
| pokud je to on, může mi sám ukázat na gůglu nepotvrzené info, chci odpověď tady od zkušného... .  |
|
ajinxa 02.08.13 19:18 Nereg. IP: 88.100.247.* | jak se ve spánku donutit mu vyhovovat, mít ho ráda
Nějak nechápu,proč se chceš donutit mít ho ráda. Jestli tě "to"-duch otravuje,tak to není nic dobrého! Nesmíš si s tím vůbec zahrávat,protože tě to již NIKDY neopustí. Budeš to mít doma. Duchové ničí celou rodinu. |
|
candle 02.08.13 20:09 Reg. před 2016
| pač jsem četla, že když se mu budu bránit a bát se ho, tak mi bude akorát víc ubližovat, já seho ale nebojím, nebojím se duchů ať už jsou zlý, nebo hodní, tenhle přišel poprvé a nejspíš na mě skočil z kamarádky, která mě ten den navštívila, jinak nemám problém, jen to světlo |
|
Dracizena 06.08.13 21:50 Nereg. IP: 213.151.77.* | Zdravím... zapomeňte děvčata na nějaké zlé duchy, na nějaké bubáky atd...
Co vysíláš, se Ti vrací... vrací se nám všechna slova, i myšlenky které na své pouti /jako bumerang/ na sebe vážou energie nečisté... a když jsou to nadávky a vulgární slova, pak se nám vrací to, co jsme si zhmotnili a je to ještě oblečené do problémů...
Tak pozor na slova a na jejich vznětlivost...
Cande, zatím se Ti Tvůj bumerang vrací snově a to znamená, že přišel čas, abys čistila dodatečně tvrdá slova.
To, co k Tobě přišlo ve snu, by pak přišlo i ve skutečnosti a ne každý vydrží nápor paranormálních energií.
U mě to bylo před 12 roky, ale bylo to u mě, aby mé myšlení obrátili naruby a předali DAR... Ale k někomu shůry přijdou, aby ho zastavili v jeho hrubohmotném rozjezdu a tito lidé se obyčejně dostanou do blázince...
Ne, nemusíš se toho bát, ale chce to, abys začala vzývat hvězdy.
Hvězdné nebe je pro člověka duchovní placentou a vnímej ještě pupeční šňůru do svého zvěrokružního znamení... Zhmotňuj svůj tunel do hvězd, je to KMEN Tvého stromu jménem Život...
Musím končit, vypínám PC, venku řádí blesky... pááá  |
|
candle 07.08.13 10:58 Reg. před 2016
| Dracizena: je náhoda, že jsi nakoukla, nebo? nevím proč, ale tvůj výklad mi nějak nedává smysl, nesedí mi to, možná se nad tím budu muset pořádně zamyslet a docvakne mi to? Věřím na duchovno, sama se "zatím laicky" zabývam esoterikou, s manželem praktiikujeme telepatii, ikdyž nevím jak to děláme, paranormální energie a duchovno mne fascinuje a mnoho dalšího. |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|