PalivaPaprika 13.01.10 13:06 Nereg. IP: .* | Ahojte,mate nekdo zkusenosti z kartarkou z Prostějova s Lenou Bendovou? |
|
coolmax 26.01.10 22:47 Nereg. IP: .* | Ahoj PáliváPapriko :-).Zkušenost s ní bohužel nemám. Sehnala jsem si na ní číslo a hned napodruhé (bylo to v listopadu) se dovolala. Chtěla mě objednat až ke konci ledna,ale nakonec se jí uvolnilo místečko ještě ke konci roku (hrozně jsem byla za to ráda). Domluvily jsme se na konkrétní termín, hodinu a místo. A dopadlo to tak,že na sjednanou hodinu, místo a čas jsem dorazila bohužel jenom já :-(.Vůbec se neobjevila, neozvala (i když si ode mě brala číslo). A když jsem ji volala,tak měla vypnutý mobil. Do teď nevím co se stalo. Zkoušela jsem ji volat několikrát i po novém roce,ale stále měla vypnutý mobil. Teď už to nezkouším. Kdyby jsi na ní měla mobil (třeba máš druhé číslo) nebo nějaký kontakt, mohla by jsi mi ho prosímtě poslat na můj mail: coolmax1@seznam.cz Díky moc |
|
eilna 15.05.10 09:49 Nereg. IP: .* | já u ní byla a velká spokojenost,ale čekací doba na výklad je 4 měsíce,ale vřele doporučuji |
|
Měkota 20.07.10 13:46 Nereg. IP: .* | Jo Jo, změnila si číslo. A je opravdu skvělá. Poví Vám minulost a následně i budoucnost. U mě opravdu vše sedělo. Byl jsem u ní jen jednou a to před půl rokem, ale vše co přišlo mi vyrazilo dech, jako by mi to naplánovala. Holt je pekelná.  |
|
lenula 13.04.12 22:08 Nereg. IP: 85.71.225.* | Taky jsem u ní byla,je úplně suprová,posadí vás uvaří kafi nebo čaj a to není kamufláž aby z vás něco tahala,protože po mně mezi tím než mi uvařila tee chtěla vědět jen jméno a fakt jinak nic.Nu a napřed vyložila minulost potom budoucnost a oboje sedělo jak prcina na hrnec.Teť tam jdu po půl roce a moc se těším.Bohužel musím sklamat ty co k ní nechodí,protože má tak naditý kalendář,že nové zákazníky nebere.  |
|
andrea.g 15.04.12 16:20 Reg. před 2016
| můžete mi prosím někdo poslat na ni číslo. andrea.gabo@seznam.cz děkuji |
|
destovakapka 20.04.12 00:09 Reg. před 2016
| lenula - Ahoj,prosím Tě je ještě Bendová na Jihoslovanské v tom salonu Savan?Já jsem slyšela že snad má bý přestěhovaná na Dolní ulici v oranžovém baráčku ale vůbec nevím kde tam může být.Já jsem u ní byla v lednu 2010 a to jsem u ní byla na té Jihoslovanské,taky mi uvařila nějaký čaj ale už nevím jaký.Minulost a přítomnost ta seděla do pundíku.Do budoucnosti co mě řekla se mi nesplnilo všechno ale něco jo.Já bych se k ní zas chtěla obědnat ale slyšela jsem teda spíše jsem četla v jedné diskuzi,né tady někde jinde,že teďka je čekací doba půl roku a nové lidi že nebere.Katka |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|