tonok2 08.05.11 00:12 Reg. před 2016
| Kartářka vám prý neřekne přímo nic o smrti. Mě tedy řekla a mohu vám říci, že jsem se s tím možná ještě nesrovnala. Kdyby to, co říkala nevycházelo, tak to hodím za hlavu. Jenže ono to, co mi řekla, tak sedělo, že teď hodně často myslím na to zlé, co mě čeká. Byl to takový karetní rozbor celkový, nehledala jsem odpověď na žádnou konkrétní otázku. Mluvila o rodině, o matce, dětech, dětství, tchýni a vše do puntíiku sedělo. Tchýně skutečně brzy poté zemřela. Jenže také mi řekla, že mi do dvou let zemře manžel a to mě paralyzovalo tak, že jsem nebyla první dny myslet na nic jiného. Od té doby ho sleduji, bojím se a není to dobře, nevědomky k němu přivolávám něco nedobrého. Ale zbavte se toho! Jenže když ona věděla tak přesně všechno a jak se teď tomu bránit? Takže jděte ke kartářce ... . |
|
pro tonok 2 08.05.11 12:38 Nereg. IP: 92.245.8.* | tonok2 mohla by jsi mi dát na tu kartářku kontakt? Nechala bych na sebe emial když tak. Děkuji tak či tak a přeji hezký den  |
|
Teoretik 08.05.11 16:23 Nereg. IP: 88.208.100.* | Také jsem něco podobného zažila. Byla to má dlouholetá kartářka. To že mi řekla o úmrtí manžela mi překvapilo /možná až uzemnilo/. Dodala k tomu, že bych si měla dávat peníze stranou. Doba byla dost dlouhá -4 roky. Zpočátku jsem o tom moc neuvažovala-času dost a možná se to nevyplní, i když se vše plnilo. Chodila jsem za ní mnoho let. Jenže čas letí hrozně rychle. Života běh jsem nezměnila, i když jsem to měla plně v mých rukách. Doba se ale naplnila. To již byla po smrti i ona paní. Až při vyřizování pozůstalosti mi došlo, proč mi ona, patrně asi z lásky, tuto špatnou zprávu sdělila. Zůstala mi na krku dost velká půjčka /kdybych brala v úvahu její předpověď mohla být dávno zaplacena/. Ještě jednu věc si uvědomuji. Vstoupí-li smrt do domu, jedná se vždy o velký životní zlom. Podvědomně je na něj ale člověk připraven. Doufám, že se ti nestane to co mně, ale možná to jednou vyhodnotíš trochu jinak než nenávist k oné dámě. Zkus to zatím na příkladu toho jestli ti třeba v něčem nebylo pomoženo při úmrtí tchyně s ohledem na to jak se ti změnil život. Plusy i minusy.  |
|
Maty 08.05.11 16:40 Nereg. IP: 77.48.243.* | Ahoj tonok2,
je mi moc líto, že se tak trápíš .. až nad tím budeš umět mávnout rukou, začneš žít radostněji. Já měla výklad, že s partnerem spolu nebudeme a že zůstanu sama. Byla jsem jako na houpačce - chvíli jsem to neřešila, pak jsem byla smutná a čekala, kdy to přijde .. 
Jednou při úplňku jsem na kus papíru napsala dva body 1. Ať on je šťastný, 2. Ať já jsem šťastná .. dál jsem to nerozváděla .. nechala jsem to prostě být. Po pár dnech jsem pocítila takovou lehkost, prostě vše je jak má být. Navíc - vše se mezi námi zlepšilo, partner mi nosí dárečky a i jinak je pozorný, náš vztah se upevnil.
Myslím, že kolem 17. května je úplněk, tak si zkus napsat nějaká přání a hezky uschovej. Po čase uvidíš sama. Máš svobodnou vůli s vlastním rozhodnutím, to je mnohem silnější než jakákoliv věštba.
Je pravda, že strach nás mnohdy drží v šachu, ale nemá cenu stavět na předpovědi (i kdyby "uhádla" minulost, tu si může přečíst), nikdo jiný nežije Tvůj život a jen Ty si jej můžeš měnit.
Přeji hodně štěstí a radostnější dny  |
|
brulajdaaa 08.05.11 18:39 Nereg. IP: 90.179.212.* | Maty, svatá pravda  |
|
Teoretik 08.05.11 23:29 Nereg. IP: 88.208.100.* | Tedy to psaní na papírky se mi móóóóc líbí. Takové pozitivní řešení. To je jak když se ve škole psalo za trest : nemám vyrušovat. A za dva dny jsem vyrušovala znova.. Kdo nevěří ať tam běží...  |
|
Maty 08.05.11 23:51 Nereg. IP: 77.48.243.* | Teoretik, není to za trest, je to spíš " co je psáno, to je dáno " a jestli to člověku pomůže k uklidnění nebo přesměrování mysli, je jen dobře. Není to nic proti ničemu ani nikomu  |
|
Teoretik 12.05.11 12:42 Nereg. IP: 88.208.100.* | Maty máš pravdu. Jde jen o to, aby někdo nespoléhal na zázraky a nezapadal ještě hlouběji do nejistoty. |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|