Dnes je čtvrtek, 10.7.2025
Svátek slaví Libuše a Amálie, zítra Olga.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php
zpět

Výklad karet zdarma

Praktické věštění
Pokud máte zkušenosti s věštěním, nebo jste navštívili kartářku a rádi nám sdělíte vaše zážitky, máte příležitost to udělat právě zde.

« zpět \ Přidat komentář

Výklad karet zdarma

Anonymka :-)
22.11.10
17:59
Nereg.

IP: .*
Ahojky,

nabízím výklad karet zdarma. Kdo má zájem at písne na maybeline@seznam.cz

Gustina
23.11.10
00:23
Nereg.

Právě začínáme ... nehledej a neblbni lidi. Nejsou to pokusní králící. Blbá rada je i zadrmo drahá.

Gustina
23.11.10
00:26
Nereg.

Právě začínáme ... nehledej a neblbni lidi. Nejsou to pokusní králící. Blbá rada je i zadrmo drahá.

Gustina
23.11.10
00:27
Nereg.

Gustina
23.11.10
00:29
Nereg.

ACH JO ANONYMKO
24.11.10
09:04
Nereg.

Tak jse tam psala a nic, asi si udělala anonymka srandu, tímto jí moc děkuji

Anonymka :-)
24.11.10
13:59
Nereg.

Milá Ach,jo

ve svém volném čase se zabývám výkladem karet a proto jsem si řekla proč toho nevyužít a nenábidnout výklad těm, kteří potřebují poradit.

Bohužel o výklad karet je velký zájem a nestíhám. Jestli jsi psala, tak určitě odpověd dostaneš, ale nebude to hned

pro Anonymku
24.11.10
15:25
Nereg.

Tak když je to takhle tak se moc omlouvám nebo nějaká Gustina sem napsala takovou nemístní poznámku tak jsem si to vysvětlila tak jak jsem napsala výše. Tak milá Anonymko, já ráda počkám a moc si tvoji práci vážím, že ji děláš nezyštně měj se moc hezky

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184