Anonymka :-) 22.11.10 17:59 Nereg. IP: .* | Ahojky,
nabízím výklad karet zdarma. Kdo má zájem at písne na maybeline@seznam.cz  |
|
Gustina 23.11.10 00:23 Nereg. IP: .* | Právě začínáme ... nehledej a neblbni lidi. Nejsou to pokusní králící. Blbá rada je i zadrmo drahá.  |
|
Gustina 23.11.10 00:26 Nereg. IP: .* | Právě začínáme ... nehledej a neblbni lidi. Nejsou to pokusní králící. Blbá rada je i zadrmo drahá.  |
|
Gustina 23.11.10 00:27 Nereg. IP: .* | Právě začínáme ... nehledej a neblbni lidi. Nejsou to pokusní králící. Blbá rada je i zadrmo drahá.  |
|
Gustina 23.11.10 00:29 Nereg. IP: .* | Právě začínáme ... nehledej a neblbni lidi. Nejsou to pokusní králící. Blbá rada je i zadrmo drahá.  |
|
ACH JO ANONYMKO 24.11.10 09:04 Nereg. IP: .* | Tak jse tam psala a nic, asi si udělala anonymka srandu, tímto jí moc děkuji  |
|
Anonymka :-) 24.11.10 13:59 Nereg. IP: .* | Milá Ach,jo
ve svém volném čase se zabývám výkladem karet a proto jsem si řekla proč toho nevyužít a nenábidnout výklad těm, kteří potřebují poradit.
Bohužel o výklad karet je velký zájem a nestíhám. Jestli jsi psala, tak určitě odpověd dostaneš, ale nebude to hned  |
|
pro Anonymku 24.11.10 15:25 Nereg. IP: .* | Tak když je to takhle tak se moc omlouvám nebo nějaká Gustina sem napsala takovou nemístní poznámku tak jsem si to vysvětlila tak jak jsem napsala výše. Tak milá Anonymko, já ráda počkám a moc si tvoji práci vážím, že ji děláš nezyštně měj se moc hezky  |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|