Noel 07.03.11 19:38 Reg. před 2016
| Zdravím všechny návštěvníky tohoto fóra a nahazuji zde nové téma, viz výše. Co si o tom myslíte kartáři i tazatelé ?
Můj názor je, že výsledek pak může být velmi zkreslený...
Mějte se krásně  |
|
usmej.se 07.03.11 21:48 Reg. před 2016
| Už jen to, že si tazatel vyhledává více kartářů pro více informací je přival negativní energie na současný stav. Jinak samozřejmě se výklady budou lišit. Upřímně v současný době je spíše více čtenářů karet co mají karty vydřené z knížek a baví je to, než-li opravdových kartářů. Tam se výklady lišit musí, protože čtenář karet nikdy nemůže proniknout na vedlejší rovinu, kde se řeší možnosti řešení problémů tazatele. |
|
mikejla 08.03.11 00:59 Nereg. IP: .* | Noel jsem ráda za otevření tohoto tématu.Mě osobně docela vadí ,že vlastně ,,ztrácím ,,čas ,když mě někdo testuje u každého kdo tu vykládá zdarma jestli jsem mu řekla totéž co někdo jiný.Když tak nad tím přemýšlím ,tak nikdy nepadnou totožné karty ,ale v jádru by odpověď měla být stejná.Tedy v případě konkrétního dotazu ne ,když se ptá co se stane příští rok 
Nevím ,ale uvažuji ,že u těchto zneužívatelů dobré vůle si udělám veliký  |
|
mikejla 08.03.11 01:01 Nereg. IP: .* | a trvalou STOPKU  |
|
Maty 08.03.11 12:55 Nereg. IP: .* | Ahoj Noel,
jsme zvědaví, to je fakt a já byla vždy ke kartářům a kartářkám spíš skeptická. Ale vyzkoušela jsem, protože jsem chtěla znát i jiný pohled na můj problém. Ani jedna vteřina tvého života není stejná. Zadáš-li dva stejné dotazy (stejného znění), ve skutečnosti u každého z dotazů nebudeš mít úplně stejný pocit a ta odlišnost se odrazí i ve výkladech. Kartářky se nemusí obávat, že si někdo jejich předpověď ještě někde ověřuje, protože se jedná většinou o lidi, kteří nevěří sobě ani ničemu kolem a hledají "ověřenou jistotu", která vlastně neexistuje. Je to jejich postoj a dokud si na ten zádrhel sami nepřijdou, budou kritizovat. Navíc funguje i to, že každý si k sobě přitáhne takového člověka (i kartáře), jaký je on sám. Takže čemu se divit?  |
|
mikejla 08.03.11 13:09 Nereg. IP: .* | Maty:zajímavý komentář v podstatě s ním můžu souhlasit, až na jednu větu ,,Navíc funguje i to, že každý si k sobě přitáhne takového člověka (i kartáře), jaký je on sám.  |
|
Teoretik 08.03.11 15:26 Nereg. IP: .* | Je pravda, že dnes "vykládá" karty každý kdo si udělal nějaký kurz a přečetl nějakou knížku. Co se od takovžchto lidí chcete dozvědět? Kdo má s tímto oborem jen trochu zkušeností, tak k takovéto vědmě zajde pouze jednou. Ti zkušenější mají tu svou vybranou. Prostě jim vyhovuje. Ale pozor není to o tom, že jim říká co chtějí slyšet. Přijít ke kartářce s tím, že nechci nic špatného slyšet je čiré zoufalství. Jít k několika kartářkám zase až takové zoufalství být nemusí. Někdy je životní období docela složité. A zde by se měla poznat hodnota těch pravých a kovaných. Na stejnou otázku by měly dát stejnou odpověď. A je jedno jestli používají karty, radix, kávovou sedlinu či jinou pomůcku. Prostě tak to funguje a vždy fungovalo. A vůbec nic se nemusí okecávat.  |
|
dalaraa 08.03.11 16:21 Reg. před 2016
| Musela jsem se zamyslet nad názorem Maty - lidé si k sobě přitahují takového člověka, jaký je on sám. Aktivně souhlasím. Sice mě ještě nenapadlo takhle o své práci kartářky přemýšlet, ale když si zpětně proberu svoji práci, tak... . Obecně vzato, každý začátek je těžký a žádná začínající kartářka si není jistá v kramflecích. Ani nemůže, protože k lépe odváděné práci je třeba dospět zkušenostmi a ty nezískáme jinak než praxí. Klientela se mění stejně, jako se měníme my. Není nutné (dokonce si myslím, že není možné), říkat lidem jen to, co chtějí slyšet. V této době mám stále více zákazníků, kteří ke mě chodí právě proto, že se doslechli, že říkám pravdu. A já za ně nemohu, než poděkovat. Děkuji. |
|
usmej.se 08.03.11 17:12 Reg. před 2016
| Z vlastních zkušeností vím, že je jasné, že nejvíce rozporuplných odpovědí mají lidé, kteří se vydali na cestu k nalezení jejich pravdy. Často se setkávám s klienty, kteří mají jen tu svou pravdu a hledají kolem sebe v prostoru kartáře nebo kartářku, která by je nějakým způsobem energeticky utvrdila v jejich názoru. Bohužel je to začarovaný kruh. Pokud takový člověk dostane negativní odpověď, tak hledá dál protože si myslím, že on to ví dobře a že kartář či kartářka kecá bludy. Pokud ale dostane kladnou odpověď, ještě více ho to nastaruje aby hledal dál stejné odpovědi a jen si uchlácholil svou raněnou dušičku. Jo takových lidí je hodně. Pak mi zabere neskutečně práce takové lidi odblokovat!
 |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|