Dnes je sobota, 12.7.2025
Svátek slaví Bořek, zítra Markéta.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php
zpět

všechno je naruby

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

všechno je naruby

meel
21.01.11
01:37
Reg. před 2016

Nic není jak má být, něco se stane, něco se blíží.. cítím to.. a varuji každého kdo si to zde čte..

Žebráci nosí kabát a pijí víno,
Farmáři jsou obézní a každý den mají pečeni,
šašci jsou mocnější než vládci,
více lidí rozkazuje, než pracuje,

nikdo nemá dost víry, sami duchovní pochybují,
když se někomu něco stane, lidé se mu smějí,
lidé nezpívají pro radost, ae pro peníze,
lidé nemluví o tom co je zajímá ae o tom co je zajímavé..

všechno je jinak, všechno je naruby, něco se blíží, cítím to..

a až to příjde, jen hrstka přežije..

Kata-rína
21.01.11
07:38
Nereg.

IP: .*
Též to tak vnímám, je nás víc. Asi je to nevyhnutné. Vím pouze jediné - za sebe a pro sebe - i kdyby trakaře padaly, nebudu naruby.

kelišová
21.01.11
11:17
Nereg.

Šmarja panno , co to je?
Báseň pěkná , ale proč se máme zase bát?
Ono nestačí , že se člověk bojí stáří , opuštěnosti , nelásky , nemocí , bolesti a bůhví čehosi ještě ? Teď se máme bát konce světa nebo převratu ?
Podstata společnosti je stále stejná , vždy jde a šlo lidem o peníze , o moc , vždy byli chudí a bohatí . Myslím , že dříve to bylo dalece horší a horší .
Čím více člověk čte , tím padají ideály ( aspoň mě ) doby rytířské a jiných dob ať před tím nebo potom ... ... .
Teď máme výhody , máš co jíst , pít , máš doktory , když Ti něco je , máš kde žít , dostaneš se i dál než potřebuješ ... .je to tak hrozné ?
Varování , hmm ... a co máme udělat ? Třásti se strachem , dělat si zásoby pitné vody , léků , jídla ?? Přemýšlet , kde se schovat , když by něco ? Je to zapotřebí ?
Sakra , ono stačí to šílení lidí před vánoci a při akcích v Kauflandu - podotýkám , že jsem tam byla jednou , když začla akce a to mi úplně stačilo .Lidi do sebe drcali vozíky , prali se o levné pivo i o konzervy , ovoce se válelo všude po zemi .
Radši mysleme na hezké věci já si půjdu radši zablbnout při Zumbě , pustím si ňákej přeslazenej romantickej film a nebo dobrou komedii a zasměju se .
Radši mi poraďte - moje dítko se mě ptalo , jestli mají v pekle záchody , jestli jako čerti taky musí ... ..no , co mu mám na to říct
A nestrašte !

Nike
21.01.11
12:45
Reg. před 2016

Ahoj Kelišová,
vzhledem k tomu, že existuje čertovo lejno, tak doufám, že tam záchody mají :)

Kata-rína
21.01.11
22:47
Nereg.

nikdy neríkej nikdy

Theodor
21.01.11
23:04
Reg. před 2016

meel: to je morální společenská krize, která povede ke společenské revoluci, jako už mockrát v dějinách, naposledy antická kultura... to je normální cyklus...

meel
22.01.11
00:07
Reg. před 2016

Theodor: Antická kultura má s dnešní situací sotva něco společného.. čerpala z kořisti svých nepřátel.. nepřátelé došli -> rozpadla se..

Dnešní společnost čerpá z technologie.. technologie je ale mnohem křehčí než si lidé myslí a to že můžeme čerpat z technologie vše co potřebujeme závisí na méně lidech než si většina lidí uvědomuje..

všichni ti lidé by se vešli do jedné místnosti..

Lidská rasa je silně degenerována.. je nás tolik, že pravděpodobnost přežití jedince závisí více na tom kde se narodí (indie x amerika) než na jeho genetické výbavě (inteligence, šikovnost, kreativita, krása..)

Přizpůsobujeme si přírodu sami sobě natolik a tak drastickým způsobem (pro přírodu), že zasahujeme do evolučního procesu.. a to i do procesu ve kterém jsme mi sami..

Tato společnost má tak minimální selekci, že stačí nebýt kriminálník, aby člověk úspěl (a ani to často nemusí plnit).

Ti co rozhodují nenesou zodpovědnost za to, jak rozhodnou..

IT je na takové úrovni, že neexistují omezení.. tato společnost nemá kontrolu a lidi kteří v ní žijí nejsou dost rozumní na to aby ji nepotřebovali..

Nepotrvá dlouho a ona Hrstka lidí se sejde v jedné místnosti a rozhodne se svět zničit a vybudovat znovu..

To je můj názor..

Ae pokud jde o to co jsem tu "vyblil" když jsem přišel z noční, tak to byl prostě jenom kýč.. napsal jsem sem něco.. co sice odpovídá tomu jak věci cítím.. ae nechtěl jsem tím nikoho pobuřovat (ani strašit kelišová, pokud jsem tě vyděsil, tak se omlouvám. Vážně mně nenapadlo, že mě někdo bude brát vážně).. jen znát názor.. možná vyvolat dizkuzi.. kdo ví.. bylo pozdě :D

Kata-rína: Je celkem dost lidí, co si tyto věci uvědomují.. někdo se tím všelijak zabývá spíše z logického/politického pohledu, někdo jiný to tak prostě cítí.. ae rozhodně nás není dost.. abychom dokázali cokoliv změnit.. nebo čemukoliv zabránit..

Kata-rína
22.01.11
01:05
Nereg.

Pro pořádek:
Už jsem to psala jinde - někdo mi okupuje nick "Katarína" - a psal už na Věštírně v minulosti za mě nějakou parodii. Tak jsem tentokrát nick napsala odděleně a bez registrace - i na jiném vlákně. Teď je to tady zase - 3 slova pod nickem Kata-rína 21.01.11 ve 22.47 psal někdo jinej.
Někomu asi sakramentsky vadím, jakožto mu vaděj též jiní. Takže se zase odmlčím - pokud bude psát někdo pod tímto nickem znova, to už nejsem já. Je to někdo takový, který asi nemá jiný způsob, jak dokazovat svou "velikost". A vykonává tady svou velkou potřebu. Ono to svým způsobem souvisí i s tématem - všechno je naruby,je to obraz úpadku člověka, pokakávání všech hodnot. Pokakáváním jiných je maskována vlastní špína. Pak už nikdo neví, kdo a co je vlastně čistý, neboť všechno je podezřelé.

meel: jj.
Bezmoc.

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184