O. 02.03.11 15:16 Nereg. IP: .* | Ahojky všichny... :) Chci se zeptat, jestli by jstemi neporadili v tom, že se mi občas stane, že vidím záblesk něčeho zlého. (halucinace? vidina?) Můžu to přirovnat k filmu nezvratný osud... sice to nemám tak dlouho(5s), ale někdy se to překvapivě stane... a proto se někdy bojim, jestli zrovna tahle haluška neni falešná... Pokud se chcete na nějakou zeptat, klidně se zeptejte. Tím toho od vás budu víc vědět. :-))))
Řekla bych, že se stane něco v mozku a uchová něco, (co se nestalo) jako vzpomínku mezi chvílí a vy si pak myslíte, že se to stalo. Je to tak možno vysvětlit?? Když jsem byla malá, měla jsem epylepsii a doktoři mi to dokonale nevyléčili, takže proto mě to napadlo.. děkuju předem za odpovědi |
|
Angelikamal 14.03.11 18:42 Nereg. IP: .* | Ahoj já nevým jak ti poradit ale já mám asi to samý jenže ve snu někdy se my zdá že někdo tragycky zemře a vždy se to vyplní
Bohuželo se my zdálo že někdo unese holčičku do mynulého roku jsem nevěděla jak se jnenuje nevyděla jsem kdo ji unesl ale vým že to byl muž. no a za týden po snu se oběvylo v novynách že se pohřešuje Anička na fotce vypadala uplně stejně jako ta v mém snu.
Nevým proč se my to děje ale opakuje se to každý rok už asi čtyři roky a pokaždé se my sen splní bohužel jen ty špatné a zlé moc mně to trápí.
Bohužel si myslím že to není na mozku nýbrž v tgenech poněvač veškeré schopnosti jsou zagenované v geni a mohou se projevyt i třeby v páté generaci. Jo a já mám také epylepsii takže nejsi sama a epylepsii se nedá vyléčit jedině operací ale je hodně máročná.
Snad ti na otázku jakou si položila odpový někdo jyný já nejsem schopna ti to lépe vysvětlit a odpovědět nicméně jsem ti pověděla jeden z hrozných snů jaké se my zdají abysi nebyla tak neštasné nebo se necítla divně |
|
dalila9 25.03.11 00:06 Nereg. IP: .* | pro Angelikamal: Tak nevím jestli ty hrubky tam píšeš z recese nebo jsi tak... .  |
|
Rychlovka 28.03.11 20:32 Reg. před 2016
| AHOJ:( já vím sama osobně jaké toje ale já vidím všelijaké takovédle věci skoro pořád..takže vím jaké to je... ..Já jsama jsem )Čaro... ... .!!!ale jen na bílou magii... ..mám vidiny i vedne... .Právě ten nás 2 holky(třetí sestru nám zabily :,(()o jedné malé dívce a pořád na nás volá at jí pomůžem... .a vykřikuje naše ména já mám větší sílu(asi) a ona se domně vždy napojí je tam plno dětí a pokaždý když démon někoho zabije(malé děti) tu bolest cítím i já dokonce jsem už skončila mále i nakapačkách :(( |
|
molly 20.12.11 09:19 Nereg. IP: 90.180.249.* | Ahoj ja mam take vidiny ale trochu jineho zpusobu... vidim uz od detstvi kolem sebe neustale ruzne veci cary a symboly nevim co to je ale rozhodne to neni normalni stava se mi ze vidim nejaky symbol a potom ho vidim ve skutecnosti treba jako reckou abecedu a prijedu do recka ani nevistoupim z letadla a vidim to tam... co to je??? prosim poradte mi jak s tim mam pracovat take se zajimam o bilou magii a o duchy jelikoz jsem uz s nima mela to docineni... |
|
Rychlovka 20.12.11 16:01 Reg. před 2016
| ¨Díky bohu se mi to už neděja mám normální vidiny to co se m stát dobré i zlé :) už jsem se to naučila ovládat |
|
kapin 20.12.11 16:02 Reg. před 2016
| ja jsem prorok tak ze npř všechno pro lidctvo
|
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|