Alusshka 05.10.10 14:17 Reg. před 2016
| Nevíte někdo o nějakém výkladu zdarma? Já jsem snad zkoušela už vše a nikdo mi nechtěl vyložit karty. Nebo nevím na koho se mám obrátit. Prosím o pomoc.  |
|
Planetweb 11.10.10 02:08 Reg. před 2016
| A vy makate zadarmo? |
|
pro Planetweb 11.10.10 10:45 Nereg. IP: .* | ty jsi hodně drzá Planetweb, ptal se tě někdo na něco?jde z tebe hodně špatná energie  |
|
dracizena 11.10.10 20:40 Nereg. IP: .* | Alusshka, napiš meil, vyložím Ti a zadarmo. Mám to v popisu duchovní práce a schválené Vyšší Vůlí Stvoření. Patřím mezi ty kdo duchovně tvoří jinak jak duchovní lidé běžně tvoří...
 |
|
simea 11.10.10 20:54 Nereg. IP: .* | můžu taky poprosit o výklad,můj email samickakarol@centrum.cz,děkuji |
|
Theodor 12.10.10 09:40 Reg. před 2016
| xtheodor@seznam.cz - dracizeno, taky se hlásim... vedoucí motivací je samozřejmě zvědavost... to říkám narovinu. na druhou stranu myslím, že už je zase čas se po 3 letech někam posunout dál a kdoví, třeba v tom výkladu něco bude, co mi pomůže :-) |
|
Janka 12.10.10 11:55 Reg. před 2016
| Pro Dracizenu:
Jestli bych mohla poprosit také o krátky výklad-chápu,že to bude jen "v kostce", o dlouhý výklad zadarmo bych si ani žádat nedovolila.Můj e-mail: tombraider60@seznam.cz.Děkuji za ochotu. |
|
Madam 12.10.10 12:03 Reg. před 2016
| pro Dracizenu
Tiež veľmi pekne prosím o výklad, za ktorý aj popredu veľmi pekne ďakujem.
Prosím zaslať na mail: madam.mt@centrum.sk |
|
Pro Dracizenu: 12.10.10 16:56 Nereg. IP: .* | Dobrý den, poprvé jsem se přihlásila na tohle fórum a zaujala mě Vaše obětavost.Chtěla bych Vás poprosit,jestli by jste si neudělala čas i na mě.Mám před sebou velké rozhonutí a nevím,jak dál.Děkuji za Váš čas. Kanuska@seznam.cz |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|