Dnes je čtvrtek, 10.7.2025
Svátek slaví Libuše a Amálie, zítra Olga.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php
zpět

Věštění zdarma

Praktické věštění
Pokud máte zkušenosti s věštěním, nebo jste navštívili kartářku a rádi nám sdělíte vaše zážitky, máte příležitost to udělat právě zde.

« zpět

Věštění zdarma

Alusshka
05.10.10
14:17
Reg. před 2016

Nevíte někdo o nějakém výkladu zdarma? Já jsem snad zkoušela už vše a nikdo mi nechtěl vyložit karty. Nebo nevím na koho se mám obrátit. Prosím o pomoc.

Planetweb
11.10.10
02:08
Reg. před 2016

A vy makate zadarmo?

pro Planetweb
11.10.10
10:45
Nereg.

IP: .*
ty jsi hodně drzá Planetweb, ptal se tě někdo na něco?jde z tebe hodně špatná energie

dracizena
11.10.10
20:40
Nereg.

Alusshka, napiš meil, vyložím Ti a zadarmo. Mám to v popisu duchovní práce a schválené Vyšší Vůlí Stvoření. Patřím mezi ty kdo duchovně tvoří jinak jak duchovní lidé běžně tvoří...

simea
11.10.10
20:54
Nereg.

můžu taky poprosit o výklad,můj email samickakarol@centrum.cz,děkuji

Theodor
12.10.10
09:40
Reg. před 2016

xtheodor@seznam.cz - dracizeno, taky se hlásim... vedoucí motivací je samozřejmě zvědavost... to říkám narovinu. na druhou stranu myslím, že už je zase čas se po 3 letech někam posunout dál a kdoví, třeba v tom výkladu něco bude, co mi pomůže :-)

Janka
12.10.10
11:55
Reg. před 2016

Pro Dracizenu:
Jestli bych mohla poprosit také o krátky výklad-chápu,že to bude jen "v kostce", o dlouhý výklad zadarmo bych si ani žádat nedovolila.Můj e-mail: tombraider60@seznam.cz.Děkuji za ochotu.

Madam
12.10.10
12:03
Reg. před 2016

pro Dracizenu

Tiež veľmi pekne prosím o výklad, za ktorý aj popredu veľmi pekne ďakujem.
Prosím zaslať na mail: madam.mt@centrum.sk

Pro Dracizenu:
12.10.10
16:56
Nereg.

Dobrý den, poprvé jsem se přihlásila na tohle fórum a zaujala mě Vaše obětavost.Chtěla bych Vás poprosit,jestli by jste si neudělala čas i na mě.Mám před sebou velké rozhonutí a nevím,jak dál.Děkuji za Váš čas. Kanuska@seznam.cz

Theodor
12.10.10
17:13
Reg. před 2016

to se nám to hezky kupí, že? to si pěkně mákneš :-)

Madam
14.10.10
12:33
Reg. před 2016

máte už niekto ten výklad ?

dracizena
14.10.10
23:40
Nereg.

Zdravím všechny kdo hledají ve mě pomoc... pomocnou ruku podat každému nelze to je jasné, nabídla jsem se jen Alussce. Mám na svých stránkách duchovní tvořivosti dost a dost... ale někomu odpovím a tomu, koho mi ukazuje můj Anděl...
Theodore tebe mi Anděl neukazuje že bych měla Ti vyložit, ale podívala jsem se a také ze zvědavosti i když vím a ty bys měl vědět, že pohled do duchovna není ze zvědavosti a to samozřejmé jak píšeš. Theo, copak na lůžko si jde lehnout někdo jen ze zvědavosti aby Tě vyzkoušel jak umíš? Chtěla jsem Tě pochválit za určitou větu někde Tebou napsanou, ale toto, to ne... Duchovno se nezkouší když je to Tvé tělo a to tělo je celým vesmírem v naprosté dokonalosti...
Mám před sebou Tvůj výklad a vím že Tě posune a také vím, že se posouváš. Okopíruji cikánské karty a dám přečíst, ty jsou dobře čitelné pro každého i nevěřícího Tomáše... A dám k tomu komentář aby ses nelekl. Mě vede Duch a ten nechválí, ale ukazuje zlo které lidem podráží nohy abychom ho změnili a sám lidský Duch nám k tomu dá určitý čas... Co ty na to...

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184