Dnes je čtvrtek, 10.7.2025
Svátek slaví Libuše a Amálie, zítra Olga.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php
zpět

Věštění kyvadlem

Praktické věštění
Pokud máte zkušenosti s věštěním, nebo jste navštívili kartářku a rádi nám sdělíte vaše zážitky, máte příležitost to udělat právě zde.

« zpět \ Přidat komentář

Věštění kyvadlem

Daňulik
16.07.11
20:12
Reg. před 2016

Dobrý den, má tady někdo zkušenosti s věštění kyvadlem? Jak začít a tak? a zdali se na to dá opravdu spolehnout?

Lostris
10.08.11
14:35
Reg.28.11.18

Pouzivam hlavne tarot, ale driv jsem pouzivala vice kyvadlo, takze ti muzu dat aspon zakladni rady.
1. si vyber kyvadlo, ktere ti bude vyhovovat. Ja jich vyzkousela nekolik, kristal, ruzenin a nakonec jsem skoncila u ametystu ktery je mym mesicnim kamenem.
2. si musis kyvadlo "ochocit". Sedni si na pohodlne misto a vyber si dobu kdy te nebude nikdo a nic rusit. Pak drz kyvadlo zlehka nad stolni deskou, musli na neco prijenmeho a opakuj si ano ano ano... . jak dlouho bude treba a sleduj na kterou stranu se bude kyvat pripadne tocit, pak si to nakresli na papir. Potom mysli na neco negativniho a opakuj si ne ne ne ne... a znovu si to poznamenej.
3. Pockej dva tri dny a udelej to znovu. Kyvadlo by melo reagovat stejne.
4. Mej ho ulozene v tmavem sacku a nikomu jej nedavej do ruky. Ja mela svoje stara kyvadla pripravena pro kamaradky na "hrani".
Hodne stesti a trpelivosti
Jen tak pro zajimavost. Cely rok jsem si psala, co jsem komu vestila a jak se to splnilo a bylo to 86%, takze pokud se to naucis, uspechy te neminou.

Lostris
11.08.11
01:39
Reg.28.11.18

PS: a nezapomen mi napsat jak ti to jde, pripadne pokud mas jeste nejake dotazy.

dameca
06.09.11
17:56
Reg. před 2016

Ahoj, já si pořídila křišťálové kyvadlo. Máma kdysi měla kovové a já už když jsem byla menší, tak jsem si s ním "hrála". Od té doby mi ukazuje stále stejně ANO a NE a neměla jsem problémy, že by se mi někdy netočilo. Ale bohužel ani s pomocí knížky a různých rad se mi to s ním moc nedaří. Ptám se na, pro mě, moc důležité věci a odpověď bývá většinou taková, jaká chci - prostě to ovlivňuji Nedaří se mi napojit na "vyšší já" nebo tak něco a být objektivní Tak hodně štěstí a ať se ti daří

Peta339
30.09.11
18:43
Nereg.

IP: 213.151.218.*
Dobry den prosim Vas o pomoc moj manzel Miroslav nar 22.05,1983 stratil alebo niekde zalozil pemazenku ci je niekde doma ci ju mame a dufam ze mi niekto odpise lebo sme uz zufali vopred vam dakujem

XENIE
19.10.11
14:16
Reg. před 2016

Zpráva a dotaz pro "Peta339"
Váž dotaz je již staršího data - možná, že již není aktuální...
Údajně patronem ztracených věcí je svatý Antoníček - takže když někdo něco hledá, intenzivně má prosit o pomoc tohoto patrona ztracených věcí. Můžete mi sdělit, jestli jste již onu /předpokládám - neboť ve slově byla chyba/ "peněženku" našli? Jestliže ne - zkusím zadat kyvadlu otázky. Prosím pak o uvedení míst, kde se muž, který peněženku ztratil, v době ztráty pohyboval /byt, místnosti, práce, dopravní prostředky , byly s ním ve styku nějaké osoby v den ztráty? atd./.

jerrys83
19.10.11
15:36
Reg. před 2016

Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně věštění s kyvadélkem. Jsem teprve začátečník a kyvadélko mi odpovídá,ale neví jestli ty odpovědi neovlivňuji nějak já, tím jaké chci aby byli..Jak zjistím jestli je napojení na ,,Vyšší Já" nebo odpovědi ovládám... ? děkuji moc za odpověd.

Lostris
30.10.11
05:05
Reg.28.11.18

Jestli mate s vestenim pomoci kyvadla zkusenosti tak vite, ze neni jednuduche ovladat ho tak, aby to nebylo videt, takze pokud by jste to delal, tak by jste o tom vedel. Nicmene jsem take kdysi mela pochybnosti, jak s kyvadlem tak s kartami. Vyresila jsem to tak, ze jsem na cas prestala vykladat znamym a kamaradum. U cizich lidi jsem nebyla ovlivnena tim co jsem o nich vedela, nebo ze bych jim prala lepsi buducnost. Po nejake dobe jsem opet nabyla jistoty a dnes s tim nemam nejmensi problem. Preji hodne uspechu a pokud by jste mel jeste nejaky dotaz, rada odpovim.

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184