Dnes je čtvrtek, 10.7.2025
Svátek slaví Libuše a Amálie, zítra Olga.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php
zpět

Upíři jako nenásilná svtoření

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět

Upíři jako nenásilná svtoření

Angelikamal
14.03.11
20:24
Nereg.

IP: .*
Nevím co bych vám řekla ale jedno vím jistě že při slově upír si lidé představý zlého krve žíznivého upíra
Není tomu ale vždy tak upíři nejsou jen zlí a krve žíznivý nýbrž i hodní a milí tak jako já.
Já nejsem ještě čistej upír ale jsem ve fázi proměny. Mám chuť po krvi slyším její tepot a její vůni když se někdo poraní a teče mu krev. Vy jací jste obyčejnými lidmi a nemusíte zápolit s touhle nesnesitelnou chutí to nepochopíte ale ti kteří patří ke mně tak to jistě chápou. Mně nekousl žádný upír nýbrž jsem se začala měnit sama ob sebe Pálí mně oči ve světle a kůže jako by hořela je my špatně když ráno vstávám a výborně když zapadá slunce a je noc. Spolu se mnou se mnění i moje kamarádka upírka a je to skvělí pocit když si máte o čem povídat a nemusíte se bát, že vám lidi říkají jaká jste divná. Ano hodně lidí tohle říká. Vyté oni jsou několik druhů upírů ti co potřebují krev k přežití ti co můžou všecko a ti co jsou mrtvý doslova a živý se jenom krví . A ani nevím jam patřím ještě. Ale jedno vím určitě chci se seznámit s dalšími lidmi kteří se mění ne jsou už upíři.
Jo a kdyby někdo nevěděl jak se začíná měnit tak tady má pár příznaků
Rýma
Kašel
Bolest v očích na slunci
Pálení kůže na slunci
Chuť po krvi
Dobrý zrak ve tmě
Ještě lepší zrak (vidíte jako ve dne ) v noci
….

Briseovna
14.03.11
21:02
Reg. před 2016

promiň ale nevím co si o tom mám myslet

Polikalola
16.03.11
16:56
Nereg.

pro : Angelikamal
Ahoj mohla by si napsat na tento email ? :annabalv@seznam.cz
Diky potrebuju se te na neco zeptat MILUJU UPÍRY

Angelikamal
17.03.11
16:16
Nereg.

pro:Polikalola
Ano Poli už jsem ti napsala

Joana01
06.04.11
19:25
Reg. před 2016

Tak já to sem napíšu ale já jsem to co je Angelikamal, jsem taky upirka mi jsme to tiž kamarádky :D :D :D

Angelikamal
07.04.11
21:56
Nereg.

Díky ségra za podporu
Buď požehnána

Joana01
08.04.11
21:09
Reg. před 2016

Ty tak též ségra Moje velekněžko

Angelikamal
08.04.11
21:44
Nereg.

ruku na srdci ti posílám sérga a zdravým tě po našem
BuT´požehnaná a naše bohyně ti požehná dvojnásob

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184