Dnes je čtvrtek, 10.7.2025
Svátek slaví Libuše a Amálie, zítra Olga.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php
zpět

udrzanie lasky

Láska
Znáte nějaká kouzla, pomocí nichž lze očarovat milovanou osobu? Pak právě na vaše zkušenosti a rady všichni čekáme.

« zpět \ Přidat komentář

udrzanie lasky

myska-ryska
03.04.10
08:56
Nereg.

IP: .*
Caute.
Poradi mi niekto,ako to mam spravit,aby moj priatel,nemyslel na ine zeny?Proste,ze by ma lubil bezvyhradne,aby bol moja spriaznena dusa,lebo ja ho tak lubim.

kelišová
03.04.10
11:44
Nereg.

Jó , holka , je to s těma chlapama kříž , oni se vždycky budou dívat i po jiných ženách ,i když Tě budou milovat .To musíš tak brát , jsou to holt samečci ... .
Ty se nikdy nepodíváš na pěkného muže ??? Ajajaj , asi podíváš , že ??!!!Pokud jde jen o podívání , co na tom ?
Bezvýhradně někoho milovat ? To mluvíš o zamilovanosti , období , jež trvá asi tak dva roky a pak ... pak se buď ze zamilovanosti stane láska , nebo jdete každý svou cestou .Láska není připoutanost , je to i přátelství - trpělivost - odpouštění ( někdy je to těžké ) , to je o té zpřízněné duši .Že spolu jdete životem a můžete se spolu bavit , smát , plakat a držet se za ruce ... ..
Buď šťastná , miluj a nech se milovat ! AŤ se Ti daří !

Theodor
03.04.10
14:56
Reg. před 2016

To nelze. Přimět muže nemyslet na jiné ženy je zbavení ho jeho přirozenosti. Každý zdravý muž si představuje, jaké by to bylo s jinou ženou. To ale neznamená, že by nebyl věrný.

Jinak pozor na udušení láskou, málokterý chlap to toleruje... Musí mít dost svobody, jinak hnízdo opustí.

Merit
03.04.10
15:25
Reg. před 2016

Theo to jsi krasne napsal :-))

liduna1
03.04.10
22:15
Nereg.

Muzi a jejich mysleni, muzi a jejich svobodymyslnost, jejich Ego...
Pred lety jsem mela kolegyni stara pani v duchodu, kdyz prisla rec na manzelstvi a aby to fungovalo... Zeny by se mely ucit,mela by byt na to skola, aby muz udelal presne co chce zena a pritom mel pocit, ze je to jeho napad, to je umeni zenske diplomacie... To byl jeji nazor... Myslim si , ze mela pravdu.. Muzi jsou jini, jinak mysli, jinak resi problematicke situace ale v zadnem pripade se nesmi citi ovladani a to je to umeni... Jsem vdana 34 let, muze se stat vselico ale reknu vam, nekdy je to veeelmi narocne.. Aaaale krasne.. A aby muz nemyslel na jine zeny, mysko rysko Ty se prece take rada podivas na pekneho muze, tak mu to neber a ber to s humorem.. Stalo se mi, jeli jsme autem s neteri, jejim manzelem a mou polovickou, manzel netere soferoval, po chodniku sly dve koceny, nas sofer zastavil a pravil baby vystoupit, bereme stoparky.. Jak myslis, ze to dopadlo? Koceny stopovaly dal a my se vezly... Nech mu svobodu ale podle Tvych pravidel a bude to fajn.. Papa

myska-ryska
05.04.10
07:42
Nereg.

Ahojte,ide o to,ze som zistila,ze zalubene maily,pisal nielen mne,ale aj inej zene.Chcel,aby som vybavila pracu pri mne,pracujem v zahranici,co sa mi aj podarilo,lenze vrta mi chrobak v hlave,ze co ked je so mnou a dalej pise aj inej zalubene maily.
Niekedy si pripadam az paranoidna,s tou mojou nedoverou,predtym som taka nebola,ale po zivotnych situaciach,je to so mnou,coraz horsie.
Ja som to myslela skor tak,ze by mu bolo so mnou tak dobre,ze by ho netahalo pisat s inymi zenami.On o tom vobec nevie,ze viem,ze pisal aj inej zene zalubene maily.Viem,ze sa s nou nestretava,llebo je so mnou v zahranici,ale aj tak ma to boli.Prosim poradte mi

kelišová
05.04.10
09:05
Nereg.

Hm, myska-ryska , a jak jsi mu na ty maily přišla ?Náhoda a nebo Jsi chtěla mít jistotu a tak jsi si hrála na detektiva ?
Z jeho strany může jít o hru , každý si někdy rád pohraje... .
Neříkám , že mě taky někdy nenapadlo se manželovi podívat do mobilu , ale jak se to říká , co oči nevidí - to srdce nebolí .
Tohle asi neřeš , ono se to nějak vyvrbí , musíš tomu dát čas a taky se uvolnit , ony slova , co napsal Theodor jsou pravdivá ... .

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184