::Dan :: 08.03.11 21:05 Nereg. IP: .* | Jednou v noci před 2 lety se mi zdál sen o tom, že vidím Tornádo, které mě pak do sebe "vcuclo" a pak jsem si uvědomil, že jsem zemřel --> objevila se přede mnou tabulka s nějakým výběrem možností, zbytek si bohužel nepamatuji, můžete mi někdo pomoci s tím co to vlastně mělo znamenat? |
|
Suzie 09.03.11 12:25 Reg. před 2016
| ahoj Dan
zomrieť znamená skončiť so starým životom,so starými zlozvykmi a spôsobom života... .máš na výber,aký život zvolíš,preto tá tabuľka,ale pred týmto všetkým ťa to určite poriadne ponatriasa ako v tornáde,možno budeš mať strach ako to zvládneš, ale buď pokojný - je to na tebe a na výbere z tvojich možností
možno sa už toto všetko stalo,veď sú to už dva roky a hektické obdobie plné zmien máš za sebou a možno ťa toto ešte stále čaká,prosím napíš... . |
|
::Dan :: 15.03.11 22:45 Nereg. IP: .* | Máš pravdu, od té doby co se mi ten sen zdál, se toho v mém životě hodně změnilo. Moc děkuji za Tvé vysvětlení, alespoň jsem to teď pochopil. |
|
Suzie 16.03.11 15:06 Reg. před 2016
| Rádo se stalo Dane,dík žes odepsal |
|
tju 06.09.11 08:11 Nereg. IP: 195.91.108.* | tuto noc som mala sen o tornade, ze som pred nim nevedela utekat a oitla som sa v nom, ale otvorila som dvere na dakej chalupe a vosla som do nej, tak som sa zachranila... mam z toho sna zvlastne pocity. Ludia, co znamena tornado? |
|
dracizena 09.09.11 12:38 Nereg. IP: 88.208.100.* | Tornádem je Tvůj bumerang který se vrací a bumerang jsou tvrdá slova i činy které vysíláme do prostoru a za určitou dobu se ta energie obrátí, jako po obvodu okvětního lístku a vrací se do našeho těla v podobě žhavého drátu který nám ublíží. Ona je to naše vyslaná energie, která se zákonitě vrací a záleží na člověku jestli ji dokáže očistit, než se vrátí... Tornádo snové Ti neublížilo, protože ty zpytuješ svědomí když k někomu pošleš kritiku, nebo dáš facku a podobně... Vytýkáš si, proč to muselo být atd. a tím čistíš své poslané zlo a žhavý drát pak není pro Tebe žhavým, ale naopak, Tě jeho Anděl posune dál do vyjasnění v mysli.A tomu se říká to odpuštění sobě, i druhému... Tornádem Tě také Tvůj Anděl zve do svých jeskyní, které jsou čakrami. Ano, pracuj se svými čakrami a začni s modrou, oranžovou, i zelenou...  |
|
denca92 22.09.11 11:53 Nereg. IP: 81.30.245.* | Včera se my zdálo že vidím tornado daleko zahorama a že se břibližuje neuveritelnou rychlosti ke mě blíž a blíž a přitom ten živel pozoruji z okna z budovy kde ani nebydlím,to tornado bylo silne ale nikomu neublížilo bohužel nic víc si nepatuji jen to že mě v tom snu navštivil muj pritel a políbil me vážně nechápu co to znamená a navíc není to jediny pripad předevcirem se my zdalo znovu o tornadu a to otrnado bylo na louce primo predemnou byla jsem tam s tatou strasne jsem se bala utíkala jsem ale nemohla jsem se hnout tata jen rikal at pockam at neutikam ze je to uzasny a ze to chce videt z blizka no apak jsem se probudila ... prosim co to znamena?? :-) |
|
dracizena 28.09.11 16:43 Nereg. IP: 88.208.100.* | Denca... snoví lidé, to k nám mluví jejich andělé a Anděl tety ti jasně říká, aby ses tornáda nebála a můj Anděl ti poradí, aby sis tornádo v podově trychtýřovitého čakerního tvaru pomyslně posadila na hlavu... Snový živel nám takto umí roztočit 7.čakru a čakra tě propojí s hvězdným Andělem který vede člověčí rozum i k samouzdravovacím schopnostem... Tento sen tě vede, jak se uzdravovat čakerně... pááá  |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|