kapin 16.05.10 19:38 Reg. před 2016
| je dnou sem šel spát a zdalo semi o temném bratrstvu pak sem šel ven uš sem byl vzuru a pak mně oslovil muš neznámní a zeptal se jestli znám temné bratrstvo a ja řekl že semi oněm zdá a on řekl že aš mi bude 20let že se za se setkame pomoctemi
 |
|
meel 23.05.10 12:10 Reg. před 2016
| jestli ti neni dvacet do týdne, tak bych to moc neřešil ;) |
|
dracizena 23.05.10 16:39 Nereg. IP: .* | meel, sny se musí řešit v každám věku, proto mu ten sen přišel z jeho buněčného mikrosvěta. Když se sen řeší/i když nevyřeší/ ale řeší se a tím se omílá do formy až do ztracena. Sny jsou jinou formou potíže v těle chystající se a proto je třeba je řešit a tím budoucí potíže se zmenšují. Nevyřešené nebo zapomenuté sny, ale hlavně těch kterými člověk pohrdá, jakože blbost, je to chaoz a jiné, tak tyto sny za roky mohou ztvrdnout do formy písků i kamínků v močovém měchýři i žlučníku... sny člověkem navyjasněné také mohou zapříčinit tvrdnutí stolice. Sen je myšlenka nerozpletená a ta umí dělat v tělesném chodu úplný převrat. Všímejme si snů a hlavně si je i s datumem zapisujme a jednou nám přijde odpověď a o to jde.Proto jsou sny abychom snem něco vibračního vytáhli z těla, co tam nepatří.
Kapin napiš mi na meil, výklad mě směruje do Tvého soukromí...  |
|
kapin 25.05.10 17:03 Reg. před 2016
| mně se zdalo o temněm bratrstvu a pak jsem se vzbudil a šel jsem se peojít a onmi jeden chlapek řekl o temném bratrstvu a řekl že se setkame aš mi bude 20let help pls a toho chlapka neznam a pak nikam odešel  |
|
sona888 06.03.11 15:06 Nereg. IP: .* | já myslim že ten sen byla předtucha že se něco takovího stane ale pro jistotu až ti bude 20 tak když uvidíš zdrhej jinak se možná něco stane co ty víš  |
|
BlogerUploader 24.09.11 00:15 Reg. před 2016
| stalo se mi taky neco podobneho skuste nad tim premyslet temne bratrstvo je jedním s temne strany znam osobu ktera do nej patrí  |
|
im 24.09.11 13:20 Reg. před 2016
| v jiné rubrice si napsal že si člen černého bratrstva to je překlep nebo je to něco jinýho?
|
|
BlogerUploader 24.09.11 14:08 Reg. před 2016
| cerny bratrstvo neni pro kazdyho jeste nejsem uplny clen ale zasvetili me
 |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|