janinka 06.06.18 16:30 Nereg. IP: 188.175.35.* | Dobrý den, mohl by mi prosím někdo objasnit jakou symboliku nebo význam má pták kavka?..A to konkrétně nalétavající několikrát blízko až skoro do okna a pak..sedící vedle a křičící přímo na mě... děkuji |
|
Gama 13.06.18 16:02 Reg.4.1.18
| Zdravím Janinko,symbolika ptáka Kavky je pro každé náboženství jiné.V křesťanství je to pták symbolizující temnotu, indiáni věří v kladnou moc tohoto ptáka a třeba Egypt tam je to posel od bohů.Pokud jde o sny a chování Kavky
jedná se o nepříjemné setkání se zlodějem který tě bude chtít o něco připravit.
Jak píšeš týkalo se to tebe.Je to všeobecné protože neuvádíš kde a jak jsi se s Kavkou setkala.Hezký den.  |
|
janinka 13.06.18 16:17 Nereg. IP: 188.175.35.* | Děkuji..stalo se to u mě doma..a neco podobného mám i v kartách..že se blíží člověk který mi chce škodit nebo něco takového |
|
janinka 14.06.18 15:04 Nereg. IP: 188.175.35.* | Dobrý den opět..tak nevím, jestli to má souvislost,ale včera se stalo, že u nás tedy přímo ve vchodu kde bydlím skočila žena z 5 patra a já si vzpomněla, že v sobotu jsem viděla hasičské auto a v tu chvíli jsme věděla, že to něco znamená ale nevěděla co... .a včera u domu jak jsem přicházela tam stálo... ..prý se neví, jestli přežije... brrr až mě zamrazilo z toho |
|
Gama 15.06.18 16:29 Reg.4.1.18
| Milá Janinko,položím vám jednu otázku,neměla jste v rodině nějakého předka který viděl co se stane než se to stalo.Jste pravděpodobně schopná přijímat
poselství na základě symbolik.Měla by jste navštívik kurz vykládání snů a plně se tomu věnovat.Schopnosti ve vás jsou.Tak žádné lenošení a šup studovat miláčku.Věřte že hned budete klidnější a víte proč, protože budete vědět!
Šup,šup milé dítě.Hodně štěstí a radosti broučku.  |
|
janinka 15.06.18 17:02 Nereg. IP: 188.175.35.* | Milá Gamo,nevím, nikoho už nemám... .ale setkala jsem se s osobou... kdy už dnes vím, že jsem se s ní měla setkat. a i díky ní jsem byla poprvé u kartářky.ona je napojená na vesmír a už jsme napojeny i vzájemně na sebe..a začínají se dít věci kolem mě..vnímám znamení... jsem asi na začátku nějaké cesty... životní změny  |
|
janinka 15.06.18 17:05 Nereg. IP: 188.175.35.* | jinak jsem panna narozená 14.9.1967.  |
|
Gama 18.06.18 11:53 Reg.4.1.18
| Ano ,ano janinko,proto se vydejte na cestu symbolik a jiných nauk s tímto spojené.Máte ten nejvhodnější čas váš ascendent v raku je studiu těchto nauk velmi nakloněn.Tak ho nepromeškejte.Hvězdy vám přejí.  |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|