eliizka 10.08.13 14:27 Reg. před 2016
| Ahoj, za poslední asi dva měsíce se mi stává, že když se podívám na nějaké digitální hodiny (nejčastěji na mobilu), vidím čas se stejnými čísly jako např. 22:22, 11:11, 15:15 atd. Možná je to náhoda, ale zdá se mi divné, že ta náhoda je nějak moc často. Stane se mi to někdy třeba i 3x, 4x za den (někdy častěji, někdy zas míň). Snažila jsem se o tom najít nějaké informace na internetu, ale bohužel jsem nic smysluplného nenašla. Jen vím, že se to neděje jen mě, ale i jiným lidem. Nemáte s tím někdo zkušenost? Popřípadě nevíte, kde bych se o tom mohla dozvědět více? Děkuji.Přeji pěknou sobotu všem  |
|
Dracizena 14.08.13 21:19 Nereg. IP: 213.151.77.* | Eliizko... lidstvo se dnes přesouvá do jemnějších rozměrů, do jiné dimenze a proto je ten Konec Světa... a proto se začalo lidem ve velkém otvírat vnímání 3.OKA...
Dotýká se Tě Tvůj Anděl života a proto Ti vede oči k číslicím...
Náš svět je zhmotněl z číselné řady... jsme každý číslicí... vnímáme své životní číslo, číselnou řadu rození, čísla na OP a všude možně...
Děkuj svému Andělu, že Ti ukazuje určitá čísla, děkováním ON posiluje svou pozici u Tebe... .
Kdyby Ti Anděl neukazoval nějaká zajímavá čísla, nevěděla bys, že v Tobě stojí Tvůj Anděl...
Andělé dnes dělají všechno možné, jen aby se jich jejich člověk všiml a navázal s ním kontakt...
Tvůj Anděl Hvězdný čeká... ***  |
|
Red 15.08.13 13:24 Reg. před 2016
| mas kazdej den 24 sanci videt stejne cislice... takze svoje stesti nevyhazuj za blbosti a radsi se na hodiny divej misto treba z okna, treba tam uvidis neco, co ti zmeni zivot :) hodiny ti reknou vzdycky jen cas :) |
|
eliizka 15.08.13 23:04 Reg. před 2016
| Dracizena: Mockrát děkuji za odpověď! Také jsem si říkala, že by to mohlo být nějaké znamení ve smyslu toho, že mám nějakého ochránce kolem sebe a hlavně že nemám přestat věřit v to, po čem toužím.. Ještě jednou děkuji a přeji pěkný večer :)) |
|
Dracizena 20.08.13 23:37 Nereg. IP: 213.151.77.* | Držím palce Eliiza... 
ŽIVOTNÍ CESTA JE PŘEKVAPENÍM, KTERÉ
SI MŮŽE KAŽDÝ UZPŮSOBIT K OBRASU SVÉMU... ***
|
|
Camilla2000 23.08.13 15:34 Reg. před 2016
| Ahoj Eliizo, také se mi stává že když se podívám na hodiny vidím stejné číslice, když jsem se dívala na net tak se tam hodně často píše že je to skvělá doba na to aby sis něco přála, hodně málo lidí vidí stejné číslice! měj se hezky. :)  |
|
eliizka 24.08.13 13:46 Reg. před 2016
| Camilla2000: Ahoj, také ti moc děkuji za odpověď a novou informaci! :-) Je fajn, dozvědět se o tom něco víc, zapřemýšlet a využít tuto pro mě pořád překvapující věc se stejnými čísly ve svém životě :o) Právě teď mám období, kdy jsem se hodně začala zabývat duchovnem, čtu nejrůznější knížky na tato témata a věřím, že to má význam! Mít přání je krásná věc! Díky za pozitivní zprávu 
Krásný den!
|
|
Adé 05.12.13 11:58 Nereg. IP: 83.208.44.* | Ahoj, také se mi to často stává, ale přichází to spíše v určitých obdobích... třeba půl roku se mi to nestane ani jednou, ale pak 1x uvidím např. 11:11 a už to jede...
Zrovna teď to jsou dva měsíce, co vidím každý den (opravdu každý den po celou tu dobu) nejméně 3x za celý den stejné číslice, začne to třeba ráno když vstávám a vidím 06:06... pak mi přítel napíše sms s časem 08:08 a pak se náhodně kouknu na čas a uvidím 11:11... atd...
Už jednou jsem tuhle záhadnou "náhodu řešila", ale nikde jsem pořádně nic nezjistila :(
Vy tady píšete, že to má znamenat určité období naplněné štěstím, jestli jsem správně pochopila. To jsem si nejdříve myslela taky, když se mi to začalo prvně dít (asi před třemi lety, předtím jsem si toho nikdy nevšimla). Protože jsem zaslechla od jedné paní, co se zabývá magií, že když lidé vidí stejné číslice, mají čekat nějakou dobrou zprávu nebo se jim něco dobrého přihodí.
Já mám ale v současné době zkušenost (a ne jen jednu), že jakmile začnu na hodinách pozorovat stejná čísla, začnou se mi dít špatné věci. :( Po celé ty již zmíněné dva měsíce, mi přichází jedna špatná věc za druhou. :( V ničem se mi nedaří a přítel mi sděluje jednu špatnou zprávu za druhou. :( Už vážně nevím čím to je. Na hodiny se snažím koukat co nejméně, ale stejně ta stejná čísla vždycky potkám...
Přeji Vám všem pěkný den a pěkného Mikuláše  |
|
peibl 05.12.13 22:50 Nereg. IP: 78.102.246.* | já mám totéž už dlouho, asi jsem si toho všiml na střední, což je víc než 10 let zpátky, ale nebývalo to nikdy tak silné jako poslední měsíce, vidím to několikrát denně, ačkoli mě často vůbec nezajímá, kolik je hodin... 08:08, 11:11, 15:15, 22:22 (před chvílí, když jsem šel do kuchyně) nepozoruju ani, že by mi šly špatné zprávy, ani že by šly zvlášť dobré - ale asi se v poslední době i přes stresy z práce apod. cítím celkem dobře a některé věci do sebe v poslední době zapadají - jestli to s tím má souvislost ale nevím... |
|
VEVERÍSEK 07.12.13 12:45 Reg. před 2016
| den 12.12.2012 12hod 12min 12sec to byl den vyplněných přání  |
|
eliizka 09.12.13 11:28 Reg. před 2016
| Také nepozoruji, že by se mi děly výrazněji špatné nebo výrazněji dobré události... Spíš souhlasím s tím, jak napsal paibl v poslední větě, že i přes všechny starosti, které mě tenhle rok čekají, se cítím tak nějak vyrovnaně a vím, že všechno bude dobré - všechno do sebe zapadá, tak jak má. Navíc, jak ta stejná čísla vidím denně opravdu často, je to pro mě takové pozitivní, protože jsem stále udivená, že je vidím zase a znova a vždy se v ten moment musím usmát :-). Někdy mi přijde, že se objeví ve chvíli, kdy se něčeho bojím, nebo kdy je pro mě něco důležité a tak => pak uvidím stejná čísla a říkám si - všechno je OK ;-)
Opravdu nevím, co to ve skutečnosti znamená, ale mám z toho pozitivní pocit. Hezky den všem! ;-)
|
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|