Kejtll 30.01.13 22:50 Nereg. IP: 88.101.134.* | Stále se mi zdá dokola ten samý sen. Jsem někde na horské chatě se svojí třídou a naší učitelkou angličtiny. V tom snu jsem do své učitelky nějakým způsobem "zabouchnutá" a snažím se jí "zbalit". Nevíte co to znamená? Myslíte si že se mi třeba do snů promítá to jak to ve skutečnosti cítím, ale nedokážu si to sama přiznat? Prosím poraďte. |
|
Dracizena 01.02.13 21:40 Nereg. IP: 213.151.77.* | Vyciťuješ jen blízkost vašich minulých životů. Žili jste i v rodině, někde v horách a byli jste lovci. Další sny Ti poví více... Já tam vidím, otec a syn...  |
|
mojesny 17.05.13 07:47 Nereg. IP: 88.103.188.* | Již týden se mi vrací stále stejný sen, kvůli němuž se ráno probouzím jako po flámu- unavená, zmládená, polooblečená. Zcela živě řeším, že jsem měla být někde na natáčení jakési píničky se skupinou tří dětí, ve snu se oblékám, hledám ony na mne čekající pohledem z otevřeného okna a hlavně se neustále budím strachy, že jsem to už propásla. Většinou se to dostaví kol jedné hodiny po půlnoci, a ještě v 5 hodin ráno si uvědomím, že se oblékám a jdu nevím kam. Jsou to úplně identické situace, až mě to děsí, každou noc totéž. Předtím se mi téměř každou noc něco zdálo a pořád ve snech něco řeším, je to únavné a vysilující, zvláště když se člověk musí soustředit druhý den na práci a nejhorší je, že i během dne se některé situace ze snů objeví v mysli... .co s tím? Děkuji. |
|
Dracizena 18.05.13 12:16 Nereg. IP: 213.151.77.* | Zdravím Tě... Tvůj sen rozebereme na meilíku, jde hodně do hloubky, do uvědomování si, životně podstaných kroků... To otevřené okno a děti v něm, je odrazovým můstkem... ale jsou sny, které si nežádají svědky...
jsem na lidech v profilu dracizena... pááá  |
|
zuzazac 25.07.13 10:05 Reg. před 2016
| také se mi zdá stále stejný sen pořád dokola několikrát za týden. Naše roční dcerka spí v postýlce s náma v ložnici, nikdy nespala s námi v posteli. Zdá se mi, že je s námi v posteli a budím manžela a říkám mu, ať se posune a dávat pozor, ať ji nezalehne. Ona tam však není, je v postýlce. Mluví na mě a říká mi, že malá spí v postýlce. Manžela skutečně budím, to se mi nezdá. Ráno si nic nepamatuji. Už se toho děsím.
Díky moc. |
|
kamilazurita 23.02.14 09:45 Nereg. IP: 31.4.207.* | Jiz nejakiu dobu se mi zda stale stejny sen. V realu ziji roky v zahranici a ve snu jsem doma u rodicu a z nejakeho duvodu nemohu odletet zpet kde ziji. Probouzim se ve strachu, protoze myslim na sveho partnera, byt, zamestnani a kocky, ze je nemohu nechat samotne. |
|
Evulína 23.02.14 15:36 Nereg. IP: 88.100.204.* | Tak na opakující se sny jsme expert a většinou se mi uleví až to co je v tom snu nějkaým způsobem vyplní i v realitě až pak mám pokoja nejhorší to bylo s úmrtím mého dědy - bohužel dokuď skutečně nemřel přesně jako v tom snu nepřestalo a tak to mám dost často,ale už jsme si zvykla.  |
|
Dracizena 27.02.14 16:21 Nereg. IP: 213.151.77.* | Kamilko... sen mluví o cestě zpět... a to jsou i slova... ne každé lidské slovo se dá vzít zpět.
Ale lidská slova nám staví auru a o to jde...
Ty slova, která se nedají vzít zpět, oni nám boří aurický prostor
a když je zbořený, a neumí ho člověk opět postavit, pak i ze svých zbytečných průpovídek, se mu lepí smůla na paty...
Tvůj Anděl snový Tě vlastně už dnes učí, na co si máš dávat pozor.
Toto štěstí každý nemá  |
|
Dracizena 27.02.14 16:25 Nereg. IP: 213.151.77.* | Evulíno... Anděl snový si od Tebe žádá, abys silou vůle měnila děje, které se Ti nelíbí... Proto opakující se sny... Sen na Tebe tlačí, protože snovému ději můžeš o kosek změnit směr... .Ne každý má sílu vůle, ale Ty ji máš... měj se dobře...  |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|