Ivísek 03.03.10 22:59 Reg. před 2016
| Zdravím, dnes jsem tu prvně jako registrovaná. Mám problém, proto zde píši. Navštívila jsem médium, které mi sdělilo mou budoucnost. Můj partner není ten pravý, jen máme společnou cestu, při které si pomůžeme. Máme naplánovanou svatbu. Nemohu to nikomu říct. Trápí mě to. Tak se ptám... ... JAK S TÍM ŽÍT? Jak se s tím vyrovnat? |
|
Theodor 03.03.10 23:18 Reg. před 2016
| Médium je jaksi omylné a to poměrně často... Nicméně jestli tě médium dovedlo takto navrtat, tak jsi jistě sama nerozhodná, z čehož vlastně plyne i potřeba vůbec nějaké médium vyhledat a dovolit médiu, aby se ti vrtalo do vztahu... Vztah je něco, kam žádné médium nevidí. Myslím si, že médium nevidí povětšinou nikam, vidí jen penízky, které chce, aby se přesunuly z peněženky tvojí do peněženky média.
Mám pro tebe radu. Ten "pravý" je iluze. Mr. Dokonalý neexistuje. Nauč se milovat svého přítele, manžela. Kašli na médium. |
|
Katarína 03.03.10 23:33 Reg. před 2016
| Theodor: Ráda Tě vidím!!!! Chybí mi Tvé názory. "Polepši se", prosím!
Ivísku: Věř sama sobě, své intuici a svým citům - tím se řiď. Vykvákni se na věštby, jdi svou cestou - nikdo Tě na ní nemůže zastoupit a projít jí za Tebe. Nikdo Ti nezaručí, že ta cesta bude bezstarostná, třeba bude i trnitá, což do každého života patří - poznáš to, až se ohlédneš, k čemu to bylo. Co budeš chtít, to zvládneš - za každých okolností. Srdečně zdravím  |
|
Brianna 03.03.10 23:34 Nereg. IP: .* | Já osobně zastávám názor, že karty a veškeré další věštecké pomůcky nám pomáhají při rozvažování, přemítání, mohou nám pomoci spatřit věc jiným úhlem pohledu, obrys v mlze. Jsou chvíle (jako např, vize, jasnovidné sny), kdy vidíme věci jasněji, přesto… běžně spatřujeme možnosti, nikoliv přesnou skutečnost. Je to jako vědět, že jednoho dne umřeme. Máme se tím trápit už teď? A nebo je tím hlavním to, kudy mezitím projdeme, co se naučíme, co zažijeme, než umřeme? Věřím, že dobré médium, věštec, ostatně třeba i psycholog, ti všichni by měli člověku pomoci najít směr a cestu, ne mu směr a cestu vnutit kladením zaručených jistot.
Když si představím, že bych byla v tvé situaci, kdy jsem chtěla vědět víc o tom, co mě čeká, a dozvěděla se něco, co se mi nelíbí a co mě hodně zneklidnilo… Zvažovala bych veškerá možná pro a proti. Proč jsem k médiu šla, co jsem se tam vlastně chtěla dozvědět? Cítím opravdovou lásku k partnerovi nebo šlo o svatbu dá se říct s ohledem na okolnosti? (Chodili jsme spolu už dlouho, sňatek z náhlého rozhodnutí atp.) Co od své budoucnosti jako celku čekám? A tak podobně.
Píšeš, že médium řeklo, že máte společnou cestu a že si pomůžete. V dnešní době (byť je hloupé o tom mluvit, když má člověk před svatbou) jdou do svazku lidé často i s vědomím, že to není do konce života, že je to prostě „do někdy“. Jestli svého partnera miluješ, není přece řečeno, že je to navždy. Důležité je, že je to teď. Asi bych si zkusila poskládat odpovědi na všechny ty zásadní otázky, v kterých by člověk měl mít před dnem D jasno. A rozhodně bych věřila raději vlastním citům a rozumu. Na světě je hodně špatných médií, kteří na nejistotě druhých chtějí vydělat… A pokud by přeci jen jednou mělo pravdu… je jistě pozitivní, že si s partnerem, i kdyby neměl být ten pravý, pomůžete při společné cestě. V závěru… není pro nás mnohem důležitější mít někoho, kdo nám bude přátelskou oporou na společné cestě, než snít o dokonalosti, která vůbec nemusí existovat a kterou jsme zatím ani neviděli? Všichni jsme jedineční, a v tom, řekla bych, je víc než dokonalost.
Ať už se rozhodneš věřit čemukoli, přeji ti hodně štěstí! |
|
Ivísek 03.03.10 23:35 Reg. před 2016
| Děkuji za odpověď. Potřebuji slyšet, že se médium mýlí. Nahlodaná nejsem. Ptala jsem se na něj kvůli jeho práci, jak mu mohu pomoci. Bylo mi řečeno... .naší společnou cestou. Ale že není ten "pravý" (jak jinak to říct), ten přijde později. Je "jen" osudový. Asi se opakuji. |
|
Ivísek 03.03.10 23:38 Reg. před 2016
| Katarína: děkuji za povzbuzení, potřebuji ho. Věřila jsem vždy své intuici... .budu i teď. Děkuji |
|
Ivísek 03.03.10 23:51 Reg. před 2016
| Brianna: děkuji. Potřebuji trochu více času na zpracování tvé rady.
I kdybych tohle nevěděla, vstoupím do svazku i s tím, že to není napořád. Nikdy nezůstávám tam, kde mi není dobře.
Jde o ten šok. Uslyšet to!
K médiu jsem šla z důvodu ne pomoci, ne rady... . jen pro "požehnání", že dělám správně. Nevím, jak se nazvat... ale jsem typ, co miluje jistotu.
Při té příležitosti jsem se zeptala na partnera. Nechci říct, že to byla chyba... .všechno zlé je k něčemu dobré. U mě vždycky.
Děkuji
 |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|