dracek7 07.05.12 15:56 Reg. před 2016
| Poslední dobou se mi zdají sny o sebevraždě..prostě v tom snu vidím někoho jiného,jak skáče pod metro nebo pod auto atd. Kvůli těm snům přemýšlím o sebevraždě..ale nechci to udělat... s výklady snů atd. nemám problémy ale tohle nwm co znamená..už to přetrvává pár měsíců a vždycky se probudím s brekem... tak poraďte co to znamená : (
|
|
Sam 09.05.12 10:19 Nereg. IP: 89.102.104.* | To se mi taky zdávalo, ale později jsem se naučila své sny ovládat. Já když usnu-začíná můj druhý život. Místo už mám určené, ale i když sním jako by za sebe nebo když jsem ve snu Kristen Stewart , můžu dělat co chci. Když se mi sen zkrátka nelíbí zabiju se-ve snu . Ale naučit se ovládat sny je velice složité. A není to pro slabé povahy. A zabít se ve snu chce odvahu. Jestli se chce někdo naučit ovládat sny napište mi! |
|
dracek7 09.05.12 17:59 Reg. před 2016
| Sam: Myslíš jako lucidní sny? Ty se ovládají snadno... no nwm.  |
|
Sam 09.05.12 19:02 Nereg. IP: 89.102.104.* | Lucidní? No nevím, prostě to umím a zatím neznám někoho jiného, kdo to umí. Ale jestli chceš a neumíš-naučím :) |
|
dracek7 09.05.12 21:12 Reg. před 2016
| Mno já nwm... pak se mi zdálo o invazi mimozemšťanů v černých kápích xD... ,ale to je ais blbost. |
|
Sam 10.05.12 16:52 Nereg. IP: 89.102.104.* | Invaze mimozemšťanů? No to nevím...
Ale aby jsme se nedivili :D |
|
dracek7 10.05.12 17:26 Reg. před 2016
| Sam: No... xD,tak jinak nwm co dalšího naopsat,jiné sny si nepamatuju... ,nebo já nwm xD
Pak teda zbývá poslední věc:(nwm jestli je to deja vu,nebo náké přenosy do budoucnosti bo co xD)
Např. v současnosti poslouchám nějakou písničku a pak mě to připadá jako deja vu,že to prostě od někaď znám,z minulosti,ale ta písnička v minulosti neexistovala,takže jak si jí můžu pamatovat?! no... xD
Fakt nefím... asi je to blbost... hmm. |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|