Dnes je čtvrtek, 10.7.2025
Svátek slaví Libuše a Amálie, zítra Olga.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php
zpět

Sny o mrtvém psovi

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Sny o mrtvém psovi

En
01.01.15
03:28
Reg. před 2016

Nedávno jsme dali utratit psa, kterého jsem měla 10 let, prodělal mozkovou mrtvici a 14 dní se trápil, byl to můj pes. Milovala jsem ho nadevše a nemohu se s jeho odchodem smířit. Měla jsem vidiny, že tu stále běhá po pokoji, byl tk yorkshierre. Zdál se mi o něm sen , že mi skákal na postel a chtěl u mě spát a když jsem rozsvítila, tak jsem viděla jeho pelech a on v něm seděl a koukal na mě. Nevim co ten sen znamená :( ! Pořád na něj myslím. Byl to muj první pejsek!Moc mi chybí!prosím poraďte!

En
01.01.15
03:46
Reg. před 2016

Už tu s námi není 11 dní, ale včera jsem měla vidinu jak stojí na schodě, vrtí ocáskem a kouká na mě.. tyto vidiny trvají cca 2-3 vteřiny, moc prosím a byla bych vděčná za názory. Hodně mě to trápí a nevím co by tytk vidiny a sen mohli/měli znamenat.

pyties
01.01.15
06:25
Nereg.

IP: 89.102.49.*
Cítím váš smutek, procházím momentálně podobným obdobím. 21.12.2014 mi nešťastnou náhodou přejelo auto moji milovanou Nelinku, Vánoce byly jedny z nejsmutnějších, které pamatuji.Také se mi o ní zdá, běhá ve snu a je šťastná, vidím ji doma všude. Duše zemřelých bytostí, ať už je to zvíře nebo člověk, se nějakou dobu zdržují na místě, kde žili. Záleží na hloubce našeho smutku, na schopnosti jejich duše tzv.pustit, aby mohly odejít tam, kam patří. Zapalte svíčku a v duchu jí dejte svobodu... .Noste ji ve svém srdíčku.

Dracizena
01.01.15
14:54
Nereg.

IP: 213.151.77.*
ODVÁDĚNÍ DUŠIČEK MRTVÝCH***
En, zdravím...
Ano, co zde píše Pyties, jsou základní kroky, ala my jdeme, už více do hloubky, do hlubšího uvědomování...
En... chtěj smrt Tvého pejska vidět i z jiného úhlu. Jeho smrt Tě posouvá duchovně, do toho hlubšího vnímání.
To, že máš živé vize, i sny o svém kamarádovi, je ale Tvá cesta do duchovna, které se říká transformační proces...
Tvůj pejsek má také svého Anděla, který Tě vede k cestě duchovně tvořivé a má rada zní...
Vizuálně postav z duhy sloup, který spirálovitě poroste, až do hvězd
a středem sloupu Dušička pejska, ať stoupá, až do své dimenze.
Nebo si představ, že v tom duhovém tunelu je výtah a pejska tam dej na plošinu a pošly výtah nahoru silou vůle...
Ano, potečou Ti slzy jako hrachy a jen mu ámenuj na cestu a mávej.
Věř, že pejsek dnes vnímá andělským rozumem a bude šťastný, že Tvá vize ho pošle do jeho duchovního domova, kde se zregeneruje, aby se opět mohl narodit zde na Zemi a třeba i ve Tvé blízkosti, ale s jinou srstí...
Záleží, kolik ámenujících slov pošleš ke hvězdám a kolikrát obalíš duhou své mrtvé, ale i živé...
Opakované slovo ámen, je vlastně pohonem pro ten vizuální výtah.
A lidská představa s pohonem ámen+ámen+ámen, je štěstím, jak pro zemřelé lidi, tak pro zvířata, protože jejich dušičky nebudou bloudit.
Pokud je člověk ve vizi stále vnímá a pláče ve stavu nešťastném, nemohou se od hmoty oddělit a toto je to pro ně propad do pohádkového pekla a to znamená, že se nemohou opakovaně rodit a plnit své duševní štěstí...
Až budeš pro pejska plakat štěstí, to znamená, že jeho Duše stoupá spokojeně do své dimenze, kde ji čeká očista a nové tělíčko a v dalším životě díky Tobě, už mrtvičku mít nebude... a o tom je, duchovní tvořivost člověka a kdo nehmotní skutečnost, propadá do nemocí...
Tvůj pejsek už ví, žes mu našla štěstí... andělská telepatie je rychlejší jak lidská, je nadčasová, mimočasová...
Pomáhám Ti stavět ten duhový tunel a proto bulím při psaní, jak právě vizualizuji pomyslnou výtahovou šachtu... Slzy jsou LANA, která výtah táhnou... Jednou Ti do snu přijde poděkovat Anděl Tvého pejska...
Už se těším, že mi o tom jednou napíšeš...
Šťastný Nový Rok, přeji***

En
01.01.15
18:30
Reg. před 2016

Já mu každý den chodim na hrobeček zapalovat svíčku, zemřel 20.12.2014 na Vánoce by to bylo přesně 10 let co by byl s námi. Před deseti lety jsem ho na Vánoce dostala.. letos to byli nejhorší Vánoce co jsem kdy prožila. Cítím, že se s tim nemůžu smířit a proto ho pořád oplakávám. Když mu jdu zapálit svíčku, tak na něj i mluvím, myslíte, že mě slyší? Tak moc ho miluju, je to dost těžké jít dál. :(

Azazel
01.01.15
19:19
Nereg.

IP: 79.212.183.*
Vas mrtvi pejsek citi ze vam neni dobre a chce Vas rorveselit a naznacit abyjste si koupila noveho pejska (Stenatko). Az vas uvidi jak jste stasna z novim pejskem, bude moc s klidem odejit na vecnost.

nn
02.01.15
02:57
Nereg.

IP: 62.204.248.*
Dnes jsem zkusila vizualizovat, videla jsem jak se muj pejsek vznasi uprostred duhoveho tunelu k nebesum a na konci se promenil ve hvezdu, celou dobu jsem mu mavala a amenovala.. mela jste pravdu ,slzy me tekly , ale najednou jsem pocitila takovy pocit ulevy a stesti. Doufam ze jsem vizualizovala jak nejlepe umim a pokud jeste neco uvidim nebo se mi bude zdat sen o pejskovi budu informovat. Dekuji za radu!

Dracizena
02.01.15
17:13
Nereg.

IP: 213.151.77.*
En... vizualizovala jsi jen správným směrem a já Tě přidržovala s tou Tvou vizí... Přesně řečeno, propůjčila jsem Ti svůj duhový tunel a Ty si hmotni svůj... trvá to roky, ale nádherou je, že jsi dnes vykročila...
Říkala jsem Ti, že úmrtí pejska Tě posune duchovně a do zdravého směru.
Při úmrtí nestačí jen rozsvítit svíčku a modlit se...
To se dělá věky a kam svět došel?
Dnes, v době toxické se musí vizualizovat a zhmotňovat skutečnost...

halil
06.01.15
14:52
Nereg.

IP: 217.75.83.*
A ešte tento a už vás tu nechám :-)

Pani En ...

Čo sú to sny a prečo sa nám snívajú, píšem v skratke, pod snom Opakujúci sa sen na ostrove ...
Je tu ešte i jeden dôvod prečo sa nám sníva a Váš sen je presne o tomto ...

Vo vedomom stave máme občas tak silnú túžbu niekam ísť, niečo urobiť, niečo vidieť ( deti to majú veľmi často ... chcú bábiku, autíčko a vianoce sú až za strašnéééééé dva dni ... :-) )
tak podvedomie spraví službičku a nechá Vás si užiť to po čom túžite ...

vo vašom prípade je to samozrejme o niečo ťažšie, keĎže váš miláčik vám zomrel ... ale aj tak, vám vaša dušička ( podvedomie, boh ) dáva prežiť ešte pár chvíľok s ňou na jedinej rovine ktorá je už po strate hmoty možná ...
a to v sne ...

netrápte sa prosím už, a netrápte ani to zvieratko, potrebuje už ísť tam, kde na vás počká ...
a navyše, vy ste o ňu neprišla, stále bude živá vo vašom srdiečku ...
v mysli, a stále s vami, stačí si na ňu spomenúť a už je pri vás ...
taká aká bola naozaj, .. k vám nepríde iba to hmotné telíčko ... :-)

prajem príjemný a pokojom v srdiečku naplnený deň :-) a nielen vám, všetkým bytostiam :-)

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184