Slopnika 16.07.12 08:27 Nereg. IP: 90.177.144.* | Velice zdravím! Prožívám nějaké zvláštní období. Mám to v hlavě nějak složité. Začala jsem přemýšlet nad tím, co mě dřív nenapadalo. Něco se ve mě mění. Občas slyším hlasy... .ale moudré. Vcelku mi pomáhají Vysvětlí mi někdo prosím,co se ve mě odehrává? Mám navšívit nějakého psychologa? Napadla mě transformace, vliv minulého života... .nebo mi přeskočilo!!! Prostě nevím, co se děje. Tak se s tím nějak složitě plácám a velice mě to unavuje. Z hlouby srdce děkuji za komenty. |
|
meel 17.07.12 16:25 Reg. před 2016
| změna myšlení může být daná hlavně novými podněty.. S tím si za až tak hlavu nedělej.. Přijmi tyto myšlenky ať už mají jakoukoliv povahu.. nauč se na čas zastavit a nebýt ve stresu.. nebát se.. a vnímat tento svět takový jaký je teď, nikoliv jaký by mohl být.. Pokud nemáš pocity úzkosti, náhlé přehnané šoky z vyděšení, pravidelné (každý den) noční můry nebo nutkání sama sebe poškozovat je návštěva psychologa pravděpodobně zbytečná.. Jsi schopná si tím poradit sama.. Ale pokud na to máš peníze.. rozhodně Ti to neuškodí..
pokud jde o ty hlasy v hlavě, je to celkem běžné.. zhruba desetina lidí co jsou v pravidelné stresu nebo právě prožívají následky těžkého traumatu mají tento příznak.. snaž se udržet si zdravý rozum.. neutíkej před těmi hlasy.. jsou to přece jenom hlasy.. nic ti neudělají.. na druhou stranu Ti nedoporučuji tyto hlasy slepě následovat, pokud Tě k něčemu navádí.. máš právo na to se rozhodnout sama za sebe.. pokud Tě navádějí k prudkým změnám, není vhodné je poslouchat.. měj se krásně a hodně štěstí  |
|
..... 16.09.13 21:10 Nereg. IP: 90.181.210.* | Ahoj..slyším hlasy..říkají mi co mam dělat, ale říkají mi špatné věci..třeba abych opustil svojí přítelkyni..když je neposlechnu křičí..potom mě bolí hlava..ale mluví dál..říkají mi špatné věci..pomoc..nechci brát žádné prášky..ani zajít psychologovy..jen mi poraďte, co by pomohlo, aby v mé hlavě nebyli.. |
|
DRACIZENA 16.09.13 22:58 Nereg. IP: 213.151.77.* | Broučku napiš mi své jméno a datum narození na meil... jméno znáš a seznam.cz
Máš nesrovnané energie a některé se hodně bouří a z toho by byla, i schíza... ale nebude, protože máš nad sebou ochrannou ruku... někdy Ti napíši čí je ta ruka...  |
|
Camie 28.02.14 14:08 Reg. před 2016
| ... slyšet hlasy je vždy znepokojující a pokud nejsi ve věku hormonálních změn, doporučuji se jít okamžitě poradit s psychologem či psychiatrem.
I hlasy, které se zdají být napřed moudré, se postupně stávají velmi zlými a navíc jsou častější, nehledě na to, že se mohou přidružit i jiné vjemy. I z pseudohalucinací se mohou stát halucinace a přispět k rozvoji psychózy, pokud již samotná psychóza nepropukla a halucinace nejsou jen symptomem.
Na minulé životy se vykašlete a běžte to rychle řešit s odborníkem. |
|
Nike. 28.02.14 18:38 Nereg. IP: 37.48.42.* | Pro lidi, kterým se podobné věci dějí poté, co začali praktikovat nějaké to duchovno a tyhle problémy už jim přerůstají přes hlavu, můžu dát tip na občanské sdružení Diabasis (diabasis.cz)
Působí tam psychiatři a psychologové. Psychiatři jsou dokonce tak dobří, že do jisté míry riskují postih, neb léčí "svaté šílenství" bez léků a pomáhají lidem psychospirituální krizí projít. Holt, na té startovní čáře na tom nejsme všichni stejně, kdo měl podvědomí víc zaneřáděné, čištění může bolet. |
|
Camie 28.02.14 20:15 Reg. před 2016
| ... mňo, nevím, jestli slovo "dobří" je vhodné. Spirituální krize bez medikace dobře, to není problém, ale psychóza s religionizními bludy bez léků, to je o hubu... pro obě strany. |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|