Věštírna - tarot, horoskopy a věštby online
Dnes je
čtvrtek,
10.7.2025
Svátek slaví
Libuše a Amálie
, zítra
Olga
.
Úvod
Horoskop
Láska
Tarot
Karty
Andělé
Numerologie
Jména
Věštění
Blog
Tajemno
Fórum
Úvod
Horoskop
Láska
Tarot
Karty
Andělé
Numerologie
Jména
Věštění
Blog
Tajemno
Fórum
Fórum
Výklady zdarma
Praktické věštění
Kouzla a magie
Láska
Starosti
Sny
Připomínky
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php
zpět
Sen o mrtvém dítěti
Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...
« zpět
\
Přidat komentář
Sen o mrtvém dítěti
Weri
29.05.18
00:41
Nereg.
IP: 178.255.168.*
Zdál se mi sen o mém tátovi který je živí a jel na motorce s malým blondatym chlapečkem kterého neznám ale v podvědomí to měl být syn me sestry která opravdu těhotná je. Táta se smál a jel z vršku a já a mamka jsme na něj volaly že mu spadne. Za zatáčkou se opravdu vyboural.bezela jsem tam a nemohla je nikde najít pak jsem uviděla mého souseda (který zemřel před 2 roky) jak táhne malé tělíčko po zemi dítě mělo jen lebku na hlavě čistě bílou a za hlavou na zemi srdce křičela jsem na něj jestli žije . Soused na mě volal ať jdu pryč nebo to budu mít před očima do konce života .poté jsem v zahradě spatřila jak leží můj táta viděla jsem mu jen nohy a ty se hýbaly. Ležel na nějaké plechte a měl bílé kalhoty které v životě nenosil. Poté jsem se probudila .musela jsem na to myslet celý den a nemůžu ti dostat z hlavy ven. Poradí někdo co by to mohlo znamenat? Děkuji moc všem
Dracizena
07.06.18
22:36
Nereg.
IP: 185.131.62.*
Veri... pomodlila jsi se někdy za rodiče? tak to udělej, ale světelně ... Vzkazuje Ti to otcův Anděl který se ukázal skrze bílé kalhoty... Máš před sebou duchovní cestu, víš to?Ne pobožnou, ale duchovní...
« zpět
\
Přidat komentář
bannerdvojity.php
-- vola se v megamenu2 --
Další online výklady ZDARMA:
Čerstvá láska
Výklad pro začínající vztahy. Například, zda pokračovat ve vztahu s osobou, které jste ublížili.
Archandělé
Podrobný přehled dvanácti Archandělů a jejich duchovních paprsků.
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
Zvířecí horoskop
Znalost astrologického znamení vašeho mazlíčka vám pomůže porozumět jeho osobnosti.
Týdenní horoskop
Váš horoskop pro aktuální týden.
Čtyřlístek štěstí
Věříte na štastné čtyřlístky ?...
Novinka!
banner300x600.php
- vpravo
Přihlášení / registrace
jméno:
heslo:
registrace
/
vložení kódu
Nejnovější příspěvky z fóra:
Kouzlo pro štěstí
30.06.25 /
Barbara
v
Kouzla a magie
Jak se zbavit karmického bloku
30.06.25 /
Aldi
v
Kouzla a magie
Kouzlo pro štěstí
29.06.25 /
hns
v
Kouzla a magie
Borůvky ve sněhu
02.06.25 /
Magdalena
v
Sny
Nejnovější z blogu:
Přilákejte si štěstí v den, který vám předurčují hvězdy.
Míváte pocit, že všichni okolo vás mají v něčem štěstí, jen vám se stále vyhýbá? Problém možná tkví v tom, že ho dostatečně nevyhledáváte, i štěstí je třeba jít naproti.
Tajemství štěstí
Náš mozek je někdy trochu líný, pohodlný, a rád se přidržuje zastaralých a vyšlapaných chodníčků. Měli bychom hledat nové cesty, nové možnosti. Jen pozitivním myšlením dokážeme kráčet vpřed.
Citát dne:
REMARQUE: Lásku nemáme špinit přátelstvím. Konec je konec.
Další myšlenky ...
Aktuální magická pečeť:
„ Náš vztah zůstane pevný a nikým neohrožený. ”
Myšlenky moudrých:
Balzac
Nejlepší výchovy se dosahuje spíše tím, co se učíme v životě, než tím, co se dočteme v knihách.
Další myšlenky
Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No
W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Nejnovější z blogu:
Přilákejte si štěstí v den, který vám předurčují hvězdy.
Míváte pocit, že všichni okolo vás mají v něčem štěstí, jen vám se stále vyhýbá? Problém možná tkví v tom, že ho dostatečně nevyhledáváte, i štěstí je třeba jít naproti.
Tajemství štěstí
Náš mozek je někdy trochu líný, pohodlný, a rád se přidržuje zastaralých a vyšlapaných chodníčků. Měli bychom hledat nové cesty, nové možnosti. Jen pozitivním myšlením dokážeme kráčet vpřed.
Nejnovější příspěvky z fóra:
Kouzlo pro štěstí
30.06.25 /
Barbara
v
Kouzla a magie
Jak se zbavit karmického bloku
30.06.25 /
Aldi
v
Kouzla a magie
Kouzlo pro štěstí