Dnes je čtvrtek, 10.7.2025
Svátek slaví Libuše a Amálie, zítra Olga.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php
zpět

samota je asi môj osud

Láska
Znáte nějaká kouzla, pomocí nichž lze očarovat milovanou osobu? Pak právě na vaše zkušenosti a rady všichni čekáme.

« zpět \ Přidat komentář

samota je asi môj osud

Mária8555
21.03.15
20:29
Nereg.

IP: 77.234.227.*
Dobrý deň. Som stále sama. Bez priateľov a partnera. Chýba mi hlavne láska muža. Som trpezlivá, ale už to trvá moc dlho a ja prestávam dúfať, že niekoho stretnem. Chcela by som vedieť či mi je samota súdená. Viem, že ľudia majú aj väčšie problémy, ale nie som takto vôbec šťastná a neviem ako ďalej. 26.05.1985. Mária. Ďakujem

halil
22.03.15
06:55
Nereg.

IP: 195.168.91.*
Nuž áno, .. nebudem vám tu robiť rozprávať litánie, ako farár nad hrobom :-) o rozdiele medzi samotou a osamelosťou.
A kedže clovek je sociálny tvor, vykašleme sa na prednášky a spýtam sa ...

a čo vlastne konkrétne pre to, aby sa tak stalo vy i v skutočnosti robíte? Spýtajte sa sama seba, čo naozaj robíte pre to, aby ste ten vzťah mala?
alebo sa len uzatvárate do seba, vytvorila ste si múr okolo seba, nežijete v skutočnosti a ešte i očakávate že vás príde vyslobodiť princ do hradu? ( ste princezná? potom iba čakajte )

rozumieme sa?
poviem to takto, ak chcete niečo dostať, musíte to najprv dať ..
ak chcete byť milovaná, musíte najprv milovať ..

láska k vám príde jedine vtedy, ked okolie uvidí, že ste pripravená, pretože ju rozdávate. Ked sa začnete usmievať na svet, kúpite si niečo na seba, spravíte si v tej samote radosť, ked si budete vychutnávať chvíle ked ste sama so sebou rada, príde i niekto kto by ich rád vychutnával s vami.

takže? nahodiť sa, kúpiť si drobnosť, a chodiť po svete s úsmevom, aby ludia videli že sa života nebojíte. :-)

Dracizena
22.03.15
12:45
Nereg.

IP: 213.151.77.*
maria, také přidám kousek rady...
Musíš probudit své feromony a vyladit si přitažlivost ve vibračním poli, které je velké, jako je velká důvěra v sebe sama.A tady je ten zádrhel...
Prostě, dělej změny a změny a zase jen změny...
Jdi do přírody, i pod hvězdy a tam vykřič svou touhu.
Tři si denně kůži po těle a vždy na jiném místě a stačí jen chvilku do zahřátí a přej si, aby Tvé feromony se probudily a zdravě pracovaly.
Vše, co žije v těle a na nebi, je živější, jak sám člověk a toto je třeba si uvědomovat a proto si postěžuj do všech světových stran.
Tvůj Anděl Tě neslyší a netuší, že máš trápení.
Dupni si, vybreč se, vykřič, vypisuj své pochodové myšlenky a dnes si už nepros o změnu, ale doslova si o ni žádej.
Tvůj Anděl Tě hledá a ty jen čekáš na chlapa. Jdi druh, který musí najít nejdříve svého Anděla hvězdného a ten Ti ukáže cestu kde se setkáš s kým máš... Ale ano, choď i po jiných cestách, vyjdi ze svého stereotypu. Pomoz svému andělu a jdi mu naproti... Šup, zvedni zadeček a denně se jdi projít rychlou chůzí po cestách, kudy jsi nechodila...
Zajeď si i do jiného města, zajdi do cukrárny a pod.
Moc Ti držím palce... Jsi v devítce, tak ať devítka se s Tebou roztočí a šestka a osmička Tě zvednou ze židle..
DNES SVŮJ OSUD MŮŽEME I MĚNIT, TAK SE SE SVOU SAMOTOU NESMIŘUJ...
ÁMEN+ÁMEN+ÁMEN***AŤ TĚ POTKÁ ŠTĚSTÍ***

Anna1970
22.03.15
19:58
Reg. před 2016

Aj ja som sama. Dá sa povedať dobrovoľne, lebo neviem s niekým len tak žiť. Moji partneri ma po čase prestanú priťahovať. Mám priateľov zo zadaných kruhov, tí majú to čo od partnera očakávam, najmä vzdelanie, slušnosť, galantnosť. Rozumiem si viac s tými inteligentmi a páči sa mi aj inteligentný humor. Krčmový humor ma nedokáže rozosmiať, naopak. No nemôžu byť so mnou majú svoje rodiny. Ja mám priateľov vďaka veselej povahe a dobrej duši. Som milá, úprimná, veselá, milujem ľudí, samozrejme nie všetkých. Viem, vycítiť kto má dobré srdiečko a s takými sa kamarátim. Už som sa ukľudnila a nehľadám partnera zúfalo, vyprosujem si ho vo hviezdach. Viem, že ho raz stretnem a som ochotná čakať. Moje búrlivé roky prešli a teraz som myslím v druhom roku, takže začiatok mám za sebou, poupratovala som v priateľoch, a hľadím do budúcna s nádejou..

Dracizena
23.03.15
14:25
Nereg.

Anna... chováš se vůči svému tělu dobře, dáváš mu čas. I tělo potřebuje mít svůj klid od jiných tělesných schránek, protože lidské tělo je obrovskou vesmírnou energií a proto jsme každý takoví, jaký je v nás samých vesmírný program. Mnozí se rozejdou a už, už hledají dalšího s kterým opakovaně naráží. Duchovno nám obyčejně pošle do cesty zase stejnou mužskou vibraci, jako byl ten předešlý. Ale když necháme tělo dýchat a jsme sami se svými myšlenkami, pak myšlenky postupně čistí karmické bloky a pak se může přiblížit člověk, který je jiný, od předešlého.Ale my ženy jsme v důležitější očistě jako jsou muži a proto ženám to trvá mnohem déle, než si někoho najdou.
Naše těla vedou andělé a ti nás nechtějí zaprodat predátorským bytostem mimosmyslovým a proto musí být ženy trpělivé.
Aničko, od Tebe si Anděl žádá, aby ses vyhoupla do vyšších duchovních stupňů, aby Ti mohl do života přijít oduchovnělý muž, ne materialista, který by nesnesl Tvé duchovní myšlenky...
Držím palce, i se svými mimozemskými bytostmi...

Dracizena
23.03.15
14:25
Nereg.

Anna... chováš se vůči svému tělu dobře, dáváš mu čas. I tělo potřebuje mít svůj klid od jiných tělesných schránek, protože lidské tělo je obrovskou vesmírnou energií a proto jsme každý takoví, jaký je v nás samých vesmírný program. Mnozí se rozejdou a už, už hledají dalšího s kterým opakovaně naráží. Duchovno nám obyčejně pošle do cesty zase stejnou mužskou vibraci, jako byl ten předešlý. Ale když necháme tělo dýchat a jsme sami se svými myšlenkami, pak myšlenky postupně čistí karmické bloky a pak se může přiblížit člověk, který je jiný, od předešlého.Ale my ženy jsme v důležitější očistě jako jsou muži a proto ženám to trvá mnohem déle, než si někoho najdou.
Naše těla vedou andělé a ti nás nechtějí zaprodat predátorským bytostem mimosmyslovým a proto musí být ženy trpělivé.
Aničko, od Tebe si Anděl žádá, aby ses vyhoupla do vyšších duchovních stupňů, aby Ti mohl do života přijít oduchovnělý muž, ne materialista, který by nesnesl Tvé duchovní myšlenky...
Držím palce, i se svými mimozemskými bytostmi...

Dadaj
24.03.15
23:06
Reg. před 2016

Jestli mohu, také bych se připojila a poprosila o radu. Jsem na tom podobně jako holky. Již dlouho sama. Svůj čas sama se sebou neberu negativně, umím si ho užívat a mohu říct, že i bez partnera cítím svůj život jako šťastný a naplněný a nemám důvod zoufale se pouštět do jakéhokoliv vztahu jen abych nějaký měla, spíše se snažím to brát jak to je, pozitivně a trpělivě, ale samozřejmě přála bych si také rodinu a partnerství. Taktéž doufám, že dříve či později nějaký muž přijde, ale trvá to už opravdu velmi dlouho a někdy musím uznat, že mi je smutno, že stále nepřichází. Poslední dobou už i začínám cítit, že mi chybí muž fyzicky. Přitahuje mne málokdo. Někdo by řekl, že jsem vybíravá, možná jsem, ale vím, že nutit se do vztahu, kde necítím fyzickou přitažlivost nejde a není to fér ani pro toho druhého. Problém cítím v tom, že muže, které považuji za přitažlivé přitáhnout neumím. Doufám, že to nebude znít nějak špatně, ale myslím si, že nejsem žádná obluda, naopak kolikrát si sama do zrcadla řeknu, že mi to vlastně docela sluší. Ale muži, kteří by mě zajímali jako by to neviděli. Někdy se mnou naváží hovor, ale následně to už nepokračuje (když si vezmou kontakt neozvou se, když je potkám znovu nikam se to neposune). Jak to můžu změnit ? Co ze mě vyzařuje takového, že pro mě přitažlivého muže (a to není všeobecně typ krasavce) neumím zaujmout ?
Myslím si, že vztahy mohou dát člověku hodně, učí nás, směřují a formují. Ráda bych do jakéhokoliv vztahu s mužem vstoupila, ale nedaří se mi to. Hledám samozřejmě životního partnera, ale i kratší vztahy v minulosti považuji za důležité, že mi něco přinesly, proto jsem otevřená jakémukoliv vztahu. Jsem v životě i velmi aktivní - cestuji, sportuji, jsem stále mezi lidmi, takže příležitostí je dost. Někdy se i přistihnu, že si říkám, jestli vůbec ještě někdo do mého života vstoupí.

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184