XENIE 14.10.11 17:27 Reg. před 2016
| Dobrý den přeji.Jedné noci jsem zavolala na linku do TV,neboť mne zajímala otázka minulého života - čím jsem byla a kam kráčím v současném životě. Nespojili mne operátoři do TV studia, ale k jinémnu věštci, který se mi maximálně věnoval. V minulém životě jsem byla údajně mágem u dvora významného panovníka a v současném životě prý náležím mezi věštce se schopnostmi, které jsou sice ještě zatím utlumené, ale mám na nich pracovat a jsem pak schopna dosahovat výsledků v porovnání: "jako auto ferari mezi trabanty".Tento věštec mi také nadiktoval vynikající čaj proti mé dlouhodobé bolesti - zabral již po několika dnech - za což tomuto věštci velmi děkuji, neboť se cítím jako nový člověk. Ten věštec mi dodal svým rozhovorem se mnou tolik naděje a energie do života, že se to žádnými penězi nedá zaplatit.Ano - též se věnuji již několik let věštbám : I-TING /věštba mincemi/, pracuji s kyvadlem, nahlížím do numerologie. Co mi jde? Odpovídám na otázky lidem, co chtějí vědět, jak se vyvine jejich vztah, z jaké práce mají odejít a co mohou očekávat u nového zaměstnavatele. Podívala jsem se do budoucnosti i nějakým politikům a - moje věštby se splnily. Takže - asi by to mohla být moje pracovní parketa do budoucna. Ptejte se: uveďte datum narození + položte jednu pro Vás zásadní otázku otázku. Jsem připravena Vám pomoci najít tu správnou cestu.  |
|
Sanny 14.10.11 20:07 Nereg. IP: 46.33.96.* | Dobrý den Xenie,chtěla bych odejít z práce kde panují hrozné psychické nátlaky ze strany vedení.Můžete mi říct zda najdu brzy novou práci která by mě vyhovovala jak po pracovní stránce,tak i finančně.Děkuji předem za odpověď.  |
|
XENIE 14.10.11 21:24 Reg. před 2016
| Milá Sany - vložte Váš dotaz ve 3 otázkách, na které kyvadlo může odpovědět "ANO" a "NE" do rubriky "Výklady zdarma" a připojte datum Vašeho narození.  |
|
Veronique 15.10.11 09:58 Reg. před 2016
| Dobry den Xenie,prosim Vas,mohla by jste se podivat do rubriky Sny a podivat se na dotaz pod jmenem V.B a popripade mi odpovedet na panimama88@seznam.cz ? Predem Vam moc dekuji  |
|
Veronique 15.10.11 10:00 Reg. před 2016
| Abych upresnila,nazev Je tu nekdo to tomu opravdu rozumi? Dekuji |
|
tuzba 15.10.11 16:44 Reg. před 2016
| ahoj xenia mozm ta poprosit pozrela by si sa na moju buducnost?moj datum narodenia je2.11.1973 velmi pekne dakujem |
|
XENIE 15.10.11 20:00 Reg. před 2016
| Odpověď pro"tuzba"
Jak se bude vyvíjet nejbližší budoucnost? Náhled do numerologie:
Tak tento rok 2011 ubíhá z hlediska numerologie pod vibrací č. "8".
Základní charakteristika roku: finance, materiální hodnoty, nákup, prodej, investice, ambice, sklízení toho, co jste zasela v minulosti, hojnost.
Šťastný měsíc: listopad
Méně příznivý: říjen
Po stránce pracovní a finanční by mělo být vše OK. V listopadu můžete zkusit i Fortunu /možná výhra v loterii/.
Pozor na přátele ve Vašem okolí - nejsou Vám všichni nakloněni, jak by se Vám mohlo zdát - jeden člověk jen číhá na to, jak Vás využít a jak by Vám mohl uškodit... Pokud máte problémy v partnerství - tak se je snažte ještě v letošním roce vyřešit, jinak Vám co do vztahu příští rok pěkně zamotá hlavu... Po stránce zdravotní si dejte pozor na možný úraz - chce to více opatrnosti.
|
|
jessika 15.10.11 20:16 Nereg. IP: 77.240.96.* | Dobrý večer Xeni, pokoušíme se s manželem o miminko, které si moc přejeme a nedaří se nám to :-( Prosím, kdy se nám to podaří, který měsíc?
Mé datum narození je 13.8.1981, manžel se jmenuje Jaroslav, 21.8.1973.
Předem Vám moc děkuji za brzkou odpověď. Magda  |
|
XENIE 16.10.11 15:50 Reg. před 2016
| Odpověď kyvadla pro "jessika" - Magda :
Kyvadlo odhaluje, že máte šanci otěhotně v měsíci listopadu 2011.
Takže - mohu-li poradit, najděte si v odpovědích, které jsem zde umístila ve "výkladech zdarma" ženám které hledají rady jak otěhotnět preventivní opatření a přípravu k tomu, aby mohl vzniknout nový život.
Uvedená opatření musíte dodržovat oba.
Tak kyvadlo praví "ANO".  |
|
jessika 16.10.11 17:09 Nereg. IP: 77.240.96.* | Děkuji Xeni. Mám ještě dotaz, na moji budoucnost by jste se mi nepodívala? 13.8.1981.
Moc děkuji Magda |
|
XENIE 16.10.11 20:17 Reg. před 2016
| Odpověď pro "jessika" - nejbližší budoucnost.
Rok 2011 je pro Vás rokem dle náhledu do numerologie takovým, který až skončí, tak si můžete zhluboka oddechnout, neboť jde o rok velmi namáhavý a složitý..Tento rok se snažte dožít v klidu bez větších emocí... do ničeho se již nehrňte, neboť gradující vibrace tohoto roku Vám mohou způsobit mnoho zmatků a chaos ve Vašem životě.
Informace, které k Vám jdou , vstřebejte a pouštějte z hlavy - nesnažte se je donekonečna rozebírat, neboť by Vás to velmi brzdilo a ubíralo by Vám to mnoho sil.Nepouštějte se do tajných milostných románků, přehodnoťte Vaše přátelské vztahy - neučiníte-li tak, může Vám to zkomplikovat život. Povšechně zpomalte životní tempo - zkuste si vzít dovolenou a odpočinout si - doslova vypnout hlavu a nechat kolem sebe prostě život plynout. Tak se Vám může posílit i hormonální rovnováha. Vaše zdraví se jeví jako velmi křehké a Vy se potřebujete ještě obrnit proti možné smutné události v rodině... Útěchou Vám může být, že příští rok 2012 Vám přinese zlepšení Vašeho zdraví i financí...  |
|
Teoretik 17.10.11 02:02 Nereg. IP: 88.208.100.* | XENIE - staré vědmy věděly, že mají dávat odpovědi pouze na otázky které jsou jim kladeny. Toto jste tentokrát nedodržela. Z mého pohledu jste se plně nevžila do situace rodičů, zejména ženy, toužící po miminku. Na špatné zprávy je času dost. Deprimující předpověd o ničem. Proč?  |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|