Dnes je sobota, 12.7.2025
Svátek slaví Bořek, zítra Markéta.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php
zpět

rozdílné výklady

Praktické věštění
Pokud máte zkušenosti s věštěním, nebo jste navštívili kartářku a rádi nám sdělíte vaše zážitky, máte příležitost to udělat právě zde.

« zpět

rozdílné výklady

Honzička
13.09.10
14:59
Reg. před 2016

... tak nevím. Obrátila jsem se na dvě kartářky kvůli jedné věci. Obě mají renomé a chválu na internetu. Ta první je starší dáma, bohaté zkušenosti, poslední dobou už se ani nenamáhá rozkládat karty,evidentně jasnovidí, nevím na kolik procent. Snad právě proto mě tentokrát cosi pudilo si to ověřit na doporučené adrese. Druhá kartářka mi věštila jen přes telefon a měla mladičký hlásek. Průšvih je v tom, že ty dvě šly zcela proti sobě. Ptala jsem se na chlapa, se kterým jsme se do sebe zabouchli na ulici jako zcela neznámí lidé. Ale nějak se k sobě ne a ne dostat, jen se potkáváme a tajně koukáme. nebyla příležitost se vůbec nikde blíže setkat a seznámit, dlouho jsme nevěděli, jak se ten druhý vůbec jmenuje, jestli ho doma náhodou nečeká rodinka, prostě nic. A když už to trvalo nějak dlouho, zkusila jsem tohle. První mi řekla, že mě on miluje, že neví jak se ke mě dostat, protože jsem psychicky za hradbama a nedokáže mě oslovit. Hecuje mě, abych do toho šla, protože už na mě prý pár let čeká. Druhá mi tvrdí opak. Že je tam citová chudoba, že bych se s ním jenom trápila a že je to absolutně nevhodný partner. Samé špatné karty. Musím se krotit, abych nechrlila vulgarismy. Až do této doby jsem měla s tímto fenoménem celkem dobré zkušenosti. Nejsem typ, který by to vyhledával často, jednou za pár let a zpravidla došlo na slova věštkyně. Ale teď teda nevím.

kelišová
13.09.10
17:17
Nereg.

IP: .*
Honzičko , dej jednou na svou intuici , jako ženská bys jí měla mít , do ničeho se nepouštěj bezhlavě a nic neházej za hlavu . Ono to nějak dopadne ... .ať tak nebo onak ...
S kartářkou je lepší osobní kontakt a ani tak to není orákulum z Řecka , osud se může měnit podle různých událostí a skutků ... .

Merit
14.09.10
01:32
Reg. před 2016

ahoj Honzicko :-)
ja se zeptam polopaticky..
1) videli jste se nekde v soukromi?
2) mluvili jste spolu?
3) kolik je tobe-jemu let?

je to takova ta laska na prvni pohled? jak to vnimas?..
pa :-*)

Honzička
14.09.10
07:44
Reg. před 2016

Milá Merit,
Tak tedy polopaticky:
v soukromí jsme se neviděli, dodnes jsme se neseznámili, jen na sebe narážíme, což v malém městečku není těžké. A byla to láska na první pohled - a že to tak troufale říkám i za něj - protože takovou scénu, kdy se zastavil čas, by ani Hollywood nevyrobil. Protože to prostě bylo cítit. Máme oba po třicítce a myslím, že oba dva jedno manželství už za sebou.
A k té intuici, Keliško, kdybych se na ni v takovém případě mohla spolehnout, nehledala bych kartářky. Jestli jsem sebejistě řekla, že jsme se zamilovali oba, už si rozhodně netroufám tvrdit i za něj, že mu to taky vydrželo, čas běží. Já rozhodně nedostávám šanci jít do něčeho bezhlavě.
Já myslím, že snad každý zná ty pocity jak na houpačce. Strašně záleží, jak se zrovna on zachová, jednou to vypadá docela jasně, podruhé čučí do země a je znát, že se brání, to pak jde intuice do háje a zmocní se Tě pocit marnosti. A tak podobně... .
Jste nebyly zamilované?

Ty kartářky mě zarazily. Kdysi dávno v útlém mládí jsem je obrážela trošku víc a nestalo se, že by se lišily alespoň ve výkladu přítomnosti.

Díky, že jste odpověděly, je to hřejivé

kelišová
14.09.10
11:09
Nereg.

Jó, tak ono je to ta platonická snová láska ... .no , to je potom těžké ... chce to akci , jinak v tom budeš břednout i po velkou řádku let . Zkus ho oslovit , jinak nic nevyřešíš .Zidealizovala sis ho , je to na bázi snů .Taky jsem zažila ... ano , pak je to jak na houpačce a toužíš ... .A ono může být vše jinak ... .
Ještě bych řekla , že tedy on sám neví , co chce ...
S mojí snovou láskou to dopadlo bledě , najednou jsem přestala snít a chtěla jsem prožívat ... ..našli jsme se s někým úplně jiným ... .
Jinak třicítka je nádherný věk ! Měj se krásně a žij !!

Honzička
14.09.10
12:13
Reg. před 2016

Pro Kelišovou,
jo, je to platonické, ale o jeho idealizaci nemůže být řeč. Na to jsem fakt trochu stará. Naopak je možné, že mu i křivdím. A máš pravdu, vypadá to, že neví, co chce. Ale taky je fakt, že mě potkával s malým dítkem a nic o mě nevěděl a pořád asi moc neví. A když si vezmu, že je introvert, ani se nedivím, že neoslovil na ulici. To už dneska vůbec hclapi nedělaj.
Já taky nevylučuju, že se vydám jinudy. Chtěla jsem to už rozřešit. Proto přece ty kartářky - aby trochu světla vnesly... .

veštkyňa3
14.09.10
12:50
Nereg.

Honzičko

snívaš, snívaš s otvorenými očami a vidíš... . aj cítiš, a nepáči sa ti to... .realita je iná... z tejto lásky veru nikdy nič nebude, len smútok, žial,veľká bolesť v srdci, nemilé vytriezvenie, hanba a to veľmi skoro a uplnou náhodou. Spravíš niečo, čo hraničí s hrdosťou, slušnosťou, vďaka svojej akčnosti a snahe vedieť, na čom si... zistíš to...

Honzičko
14.09.10
13:08
Nereg.

Milá věštkyně 3,
promiň, ale tohle neberu. Realitu neznám, tak jak může být jiná, smutek už jsem kvůli němu zažila a horší už to nebude, a kdyby mi chyběla hrdost a slušnost, už bych byla jinde a ne jako panenka v koutě. Já chlapy nenaháním a raději bych ho minula, než abych vyváděla něco, z čeho bych musela mít hanbu.
To ses mě tedy dotkla.

Merit
14.09.10
13:49
Reg. před 2016

ahoj Honzicko.. :-)*
necil se :-D neblazni devce zlaty :-).. fakt to za to nestoji.. :-)

proc kartarkam vysel rozdilnej vyklad?.. kdyz se mi tohle stane.. je to o jakysi ceste... cestach, ze to zrovna tak bejt nemusi, ci je to casovej posun.. muze rict jedna.. tohle bude do 6ti mes a toto je potom?.. uplne si bejt jista?..
kdyz se na tebe zamerim ja.. vidim, ze je sance spolu bejt, ale casem ty sama budes z nej hotova.. neco ti na nem bude vadit, budes si pripadat, ze se zmenil, nebo ti proste lhal.. pretvarka?
to, ze k nam prijde balicek splnenyho prani, jeste neznamena, ze ho musime prijmout.. ze ho nerozbalime a nemuzeme ho vratit?..
fakt zalezi jenom na tobe/vas co s tim udelate.. pravdou je, ze pokud by clovek chtel idealniho partnera tak ja ho za celej muj zivot nenasla.. :-D.. vzdycky je tam nakej nedostatek a ver mi, ze JA mam taky zavady :-)..
jsou zavady typu, ktery pro me treba prehlidnout nejdou.. chlast, drogy, nemakacenko, nasili.. a hlavne, kdyby nemel rad moje deti, ci je proste nerespektoval, tak ten by JEL :-)).. kdyz muzu prijmout ja deti partnera.. musi on to samy.. pres toto nejede vlak.. ty deti patrej ke mne.. jiny uz mit nebudu a ja je miluju a to je pro me svaty.. aby se s nim dalo zit..
to okouzleni casem pomine.. pust si slunce seno.. a dobre se divej na skopkovou :-).. cela ja :-).. ja ji zboznuju, ruzickova to tak krasne zahrala.. tak lidsky.. u angeliky se zasnila :-D.. prozila si tu chvilku a pak pohledla na jejiho skopka :-D.. a stejne.. beda, jak by tata nekde lumpacil, i kdyz mu smrdej nohy, je JEJI :-DDD.. a to je pro me zivot.. ten pozemskej.. :-)
zmenit muzes situace.. jejich vyvoj tim, ze si neco prejes.. je umeni se naucit si prat holka.. nekdo to bere tak, ze universum se postara.. ja si preju fikane, tak, abych u toho nekoho nesmetla :-)

to, ze mezi vami neco jiskri, to je dobre.. jééé, clovek u toho vzdy pookreje :-), co blahodarnych procesu u toho v tele probiha? ;-))
co si budeme povidat, co? :-)
jestli si spolu neco zacnete.. uvidis :-).. poradne si k nemu privon :-), zkontroluj vuni potu (je to dulezity), zkontroluj mu nohy :-) a pamatuj si.."pardalovi skvrny nevymazes".. :-).. ani ty nejsi dokonala.. on taky ne.. nikdo z nas.. ted je jenom tim, kterej okolo tebe projde.. ale opravdu prdi.. na zachode si cte treba noviny.. po jidle si hlasite grgne.. po toalete necha spinavej zachod a neni schopnej se to odnaucit :-).. neni ti uz 20, tak to snad znas :-)
mej se krasne pa :-))**

Merit
14.09.10
14:23
Reg. před 2016

vestkyne3 ahoj :-)
prosim te, co jsi tim chtela rict? vyjadri se obycejne.. at te pochopim.. dekuju :-)

Honzička
14.09.10
14:37
Reg. před 2016

Merit, čau,
já vím, že to za to nestojí, je to taky jeden z mých cílů odnaučit se čílit. Ale taky mi to přišlo jako zcela zbytečná ťafka.
Na to nepotřebuju žádné karty, abych věděla, že stojím celkově na rozcestí. Jen mi připadá, že už tam stojím strašně dlouho a už bych chtěla jít dál. I v tomhle, aby mě už nezdržoval, pokud to není ON. Můžu Ti říct, že už jsem se s ním rozloučila nejednou, ale byl to on, kdo to zase zvrátil.
Já jsem popravdě krapet zaskočená, že se tady rozebírá náš vztah - holt ženský ta psychologie vztahů asi baví. Čekala jsem nějaké zkušenosti s tím věštěním. Ne, že by mi to vadilo, pohled z odstupu a zkušenosti můžou být cenné, ale na druhou stranu mají děvčata trochu málo informací.
Jen ještě prozradím jednu věc, která možná vysvětlí, proč trochu panikařím. Já ho viděla v regresi. Jestli se říká, že to pomáhá, může to naopak někdy i zbrzdit. Oba jsme se vrátili na místo, kde jsme zemřeli. On byl voják, raněný v lazaretu. Já ošetřovatelka - a jak jinak - jeptinda. Zamilovali jsme se na tu chvíli, co nám zbývala. Ale stejně bysme se nemohli mít, i kdyby se uzdravil. A já taky, protože jsem ho brzy následovala na nějakou infekci.
Vypadá to na druhou šanci a v tu chvíli mě jednoduše poněkud se.., že ji možná zase propásnem. Je to tak nepochopitelné?
A ještě něco k té drastické předpovědi. Je možné, že mě nechce a chtít nebude, ale vím jistě, že by mi takto neublížil. Ne tímto způsobem

Ostatně, já pak dám vědět, jak se to vyvrbilo. Očuchám důkladně

kelišová
14.09.10
15:13
Nereg.

Honzičko , nemusíš být zaskočená propíráním něčeho , co není !
Psychologie vztahů , někdy baví víc chlapy ... .ale myslím , že pro nás je to spíš rada , jak neupadnout na nos jako třeba my / jestli mohu mluvit za víc lidí/
Taky se mi jednou splnilo přání - on - vysoký a sympatický , smyslný pohled - oslovil mne na zábavě a chvilku jsme se bavili a ejhle - okouzlení bylo pryč... .

kelišová
14.09.10
15:20
Nereg.

Merit - jsi mne rozesmála v tom sychravém počasí ...
Můj známý měl takový zábavný zlozvyk , každé známé dvojice se ptal : "Už před sebou prdíte ?"" Ne??" "Tak to ještě není vážný !"
Jedna kamarádka mi tvrdila , že před svým mužem dvanáct let neprděla , nemohla jsem jí to uvěřit ... .jo, jsme jenom lidé ... .slunce -seno je naše kultovní česká trilogie ze života !

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184