Dnes je čtvrtek, 10.7.2025
Svátek slaví Libuše a Amálie, zítra Olga.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php
zpět

Rozchod, děti a karma

Láska
Znáte nějaká kouzla, pomocí nichž lze očarovat milovanou osobu? Pak právě na vaše zkušenosti a rady všichni čekáme.

« zpět \ Přidat komentář

Rozchod, děti a karma

Prokop 77
08.01.20
07:42
Reg.20.1.20

Přeji dobrý den. Mám dotaz ohledně ukončení vztahu (z partnerčiny strany, jinak vztah byl asi trochu nudnější bez větších hádek, vina je asi z 70 - 80% na mě). Předpokládám, že jde o karmický vztah, který se nepodařilo pozdvihnou na vyšší úroveň. Jde mi o to, jak se postavit k situaci, kdy mám s ex-partnerkou děti a zatím jsme domluveni na „společné“ domácnosti – kvůli dětem (ale zatím nejsem schopen být v té "domácnosti", snad za 14 dní to bude lepší... ).Vím že nejsem jediný případ. Většinou to platí u žen – matek, snahu udržet „normální rodinu“. Jsou ty děti záchytným lanem k přijmutí odpovědnosti a chyb ze vztahu a dořešení (spálení) karmy nebo okamžitě odejít od "rodiny" bez ohledu na děti? Mám sice radu - odpověď najít v nitru, ale meditaci zatím neovládám, protože to asi vyžaduje určitý čas a zjištění že mám náhradníka jsem se dozvěděl cca před měsícem. Udělal jsem už dost chyb, tak nechci ukvapeně dělat další.
Děkuji za podněty.

Gama
21.01.20
16:20
Reg.4.1.18

Jak dlouho jste manželé, co znamená nudné manželství. Manželka má nového partnera? Na nalezení zda je karmické manželství no to by asi tak nedopadlo, pokud to není váš trest.

Prokop 77
22.01.20
07:25
Reg.20.1.20

Manželé jsme nebyli, vydrželo nám to ale přes 20 let. A ex přítelkyně si našla nového partnera, zase musím uznat, že jsem se to dozvěděl ještě před prvním důvěrným sblížením. Její varianta společné domácnosti se mi jeví jako nereálná (možná časem, ale zatím ne). Od Nového roku jsem ještě nebyl "doma", nechce se mi tam, děti si chci brát občas na víkendy na chalupu.
Trest, je to možné, zpětně si procházím, co jsem přehlédl a nevyřešil. Hodně si člověk uvědomí, až je konec, postaven před hotovou věc, pak si chce házet popel na hlavu...
Určitě kvůli dětem bych to rád "srovnal", akorát nevím jak se s tím srovnám já, když nedám ani "společnou domácnost" - jako kamarádi. S bývalou partnerkou sme měli "diskuzi", ale ex tomu nechává volný průběh s tím že teď má přítele...
Takže tak...

Prokop 77
22.01.20
07:48
Reg.20.1.20

Ještě drobnost, nevím jestli se to povede nebo to bude mít nějaký význam. Jsme domluveni na společné sezení - cca 4 minuty pozorování partnerovi do očí. Je možné tak zjistit, že vztah je/ není ukončený?

Gama
22.01.20
16:24
Reg.4.1.18

Oči jsou okno do naší duše. Snažte se zachytit energii kterou partner vytváří při tom pohledu. Budete-li mít pocit tepla a klidu bojujte. Bude-li pocit chladu boj bude horší musíte vrátit teplo citu k vaší osobě. Dá se obehrát každý sok. Chce to ale vnímat více než jste vnímal.
Každý z nás vydává určité druhy energie i zvuku vnímejte jejich dopad na vás a podle toho se rozhodujte. Pokud vaše partnerka chce společnou domácnost s pauzu ve vztahu, máte velkou šanci když se změníte. Hodně štěstí a držím pěsti.

Prokop 77
22.01.20
16:47
Reg.20.1.20

Děkuji za odpověď.
Rozhodne ta energie při pohledu očí. Pak ještě překonat v sobě, no ani nevím jak to popsat, směs pocitů... , na druhé straně vím, že to na děti působí hodně špatně, drží se a nedají na sobě nic znát (a to jsou už starší 15/13) Ale ještě jednou děkuji.

Jojo
23.01.20
10:21
Nereg.

IP: 194.228.20.*
Pokud má partnerka jiného, tak o co Vám jde? Není to dostatečný signál, že Vás nechce? Proč ztrácíte čas bušením na zavřené dveře? Jděte a najděte si taky někoho, komu za to budete stát a ne někoho, kdo z Vás bude dělat blbce.
O děti se dá postatat i v odloučení, stačí, že rodiče na sebe nebudou jako psi a domluví se. Pořád lepší, než aby děti vyrůstali v rozhádaném prostředí.

Čas utíká, ztrácíte čas blbostma. Koukání 4 minuty do očí? Vyřešit vztah meditací? Jako vážně? Řešte reálné problémy a ne blbosti. Rozum do hrsti a vykročte do života. Rázně a rozhodně. Ne takhle ušláple a přibržděně!
Máte na to!

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184