Dnes je sobota, 12.7.2025
Svátek slaví Bořek, zítra Markéta.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php
zpět

Rozbité zrcadlo

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

Rozbité zrcadlo

Trictida
08.02.12
19:51
Reg. před 2016

Ahoj všichni,
dnes jsem odstraňovala ze zdi zrcadlový obklad (takové ty zrcadlové kostky) a jedna mi praskla a následně se rozbila na 3 kusy. Jsem z toho docela nervozní. Máte někdo zkušenost, zda ta pověra platí? Střepy jsem už vyhodila. Za radu moc děkuji.

im
08.02.12
21:23
Reg. před 2016

nedávno sem rozbila zrcadlo schválně a před půl rokem taky a to bylo omylem myslim ze ta povera je jen povera...

Trictida2
09.02.12
09:09
Nereg.

IP: 90.176.55.*
Děkuju Im, kéž by to tak bylo

dusko
10.02.12
19:23
Nereg.

IP: 95.103.22.*
ahoj

Dracizena
12.02.12
12:35
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Vše co se děje vně těla našeho, děje se i uvnitř... Rozbilo se Ti sklo, nebo zrcadlo, je to informace, že se něco rozdrobilo na menší kousíčky ve Tvém těle a to je dobře..Když máš strach z nějaké pověry, tak si do hvězd pros, aby opak byl pravdou a stane se, třeba jen z části, ale stane se... Mluvíme do hvězd, ale hvězdy jsou ve skutečnosti v jiné formě v lidském mozku, v těle. Pak věř nebo nevěř, mluvíš do svého těla kde čeká Tvůj ANDĚL... který Tě časem naučí, jak s ním komunikovat... není to náboženství, ale cesta do vědění... pááá

Noname
09.07.12
22:15
Nereg.

IP: 90.176.81.*
Tak já mám na to jasný názor - rozbité zrcadlo znamená 7 let neštěstí. Když jsem v roce 1996 rozbil zrcadlo, tak jsem 7 let trpěl různými protivenstvími a průšvihy, několikrát přišel o práci, byl jsem, ač nevinný, vyšetřován kriminálkou, byl jsem podveden a musel jsem likvidovat firmu, která mi nikdy nepatřila, apod. Nebylo to nic, co by se nedalo vydržet, ale ta léta zpětně hodnotím jako málo šťastná. NO a loni v prosinci jsem rozbil další zrcadlo. Okamžitě začaly průšvihy - máti v tom domě spadla porcelánová mísa na nohu a přeťala jí šlachy, takže i přes drahou léčbu dodnes kulhá, žena mě začala podvádět, obě děcka jsem na Štědrý den vezl na pohotovost, já začal mít finanční ztráty (zabouchnuté klíčky v autě - dva litry v tahu), zamrzla nám na měsíc voda, pak jsem zaplatil pokutu - další litr v tahu, žena absolvovala potrat, protože čekala dvojčata a jedno se nevyvíjelo dobře, šílená faktura za vodu, když děcka nezavřely příklop splachovátka od záchodu atd. atd. A to je teprve půlroku neštěstí pryč. Strachuji se, co přijde dál, co všechno nás to bude ještě stát. Přísahám, že na zrcadlo už v životě nesáhnu!!!!

cap
21.11.13
16:22
Nereg.

IP: 109.105.32.*
ahoj lidi jak se mate ja se mam dobre ale sere me to ale j ahoj capbhfb ajfj hbfhj

Evulína
23.02.14
15:32
Nereg.

IP: 88.100.204.*
Dobrý den, loni koncem listopadu jsem nešťastnou náhodou rozbila v práci malé zrcadlo a o té doby si připadám jako prokletá a pronásleduje řada nepříjemných událostí nejde o nic tragického,ale mám obrovský strach, aby se to nezhoršovaloa třeba se semnou nezřítilo letadlo nebo tak. Tak moc prosím o radu jak se toho prokletí zbavit - už nechci trpět

moolka
18.04.14
18:10
Nereg.

IP: 194.228.13.*
tak dnes se mi rozbilo zrcadlo . spadlo samo od sebe , docela velke tak se bojim co me ceka . na povery neverim , ale zrcadlo je docela spatny .

Dracizena
18.04.14
19:06
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Nejde o to, jestli věřit pověrám, nebo ne. Ale jde o to, uvědomit si, že vše jsou energie které na sebe mají vliv a když jedna se rozpadne, boří další, jako když padá domino.
Takže, když rozbiješ zrcadlo, tak jeho energie bourá jiné energie a když tato hmotná energie má rozbořit něco ve Tvém osudu, tak to znamená, že nemáš svou pevnou vůli v té správné síle.
Poruč si do těla, že vše bude dobré a posiluj svou vůli.Proto to zrcadlo spadlo, aby tě duchovno informovalo.Energie jsou živé a my jsme jen jejich součást s jednoduchým rozumem.
Zrcadlo ti spadlo samo, ale nic samo nespadne, opět to jsou energie které se daly do pohybu a tato energie k tobě chce mluvit a proto to sem i píšeš.
Energie zrcadla se rozbila na mnoho částí a když nechceš, aby tato síla nebořila jako domino jiné stavby /možná i vztahy/, tak si dej do představy, že to zrcadlo si slepuješ.Představa je čarodějka a když představou opravuješ energii, pak ta energie nenechá rozbořit něco, třeba v těle, nebo ve tvých vztazích... Vše mluví duchovní řečí a stačí jen naslouchat... a ty nasloucháš a proto ti zrcadlo nedalo klid a zde se o něm zmiňuješ.Bude to dobré, jde o duchovní sílu, která bude k tobě něžná...

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184