Dnes je čtvrtek, 10.7.2025
Svátek slaví Libuše a Amálie, zítra Olga.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php
zpět

Řekněte mi nekdo co to je ? pomocte mi

Praktické věštění
Pokud máte zkušenosti s věštěním, nebo jste navštívili kartářku a rádi nám sdělíte vaše zážitky, máte příležitost to udělat právě zde.

« zpět \ Přidat komentář

Řekněte mi nekdo co to je ? pomocte mi

Daniela222
06.06.11
09:54
Reg. před 2016

Dobrý den , jmenuji se Daniela . Prosím potřebuju aby ste mi poradili... Když mi bylo asi tak 12 let , tak jsme se segrou vyvolavali duchy.Nikdy jsem v tom nevvěřila , proto jsem si myslela ze se nic nebude dít... jenomze asi o rok pozdeji jsem začala mít halucinace ... viděla jsem hořet kříž před sebou,do ted vidim postavy , slyším hlasy a před rokem co jsme se nastěhovali do domku slyším i kroky po schodech ... . halucinace ovšem nepřestaly a stale se shoršují..v noci nespim protoze mam strach... . Ted bych vam chtela ale rict o tom domku a zaroven o jedne pani co vnem bydlela ... Byla to paní L. která se starala o sveho (myslim že ) synovce Rudolfa. Ten si našel moji babičku která už měla dva syny (jeden znich je muj tatínek) a s rudolfem měla třetího syna ... Paní L. ale neměla babičku ráda a a řekla jí že ji proklína a že pres prah jejiho domu nevkročí ani přes jeji mrtvolu... proto babicka a nevlastní dědeček rudolf žili odděleně ... Jednoho dne přepsala dům na dědu rudolfa a odešla do domava duchodcu kde pozdeji zemřela.. Babička , já , maminka a tatinek jsme se k dedovi před 2 roky nastehovali protoze jeho zdravotni stav nebyl dobry..ale od te doby se to začlo zhoršovat ... haloucinace jsem mela tak příšerné že jsem musela spát s rodiči a do ted jsem nespala a ani nemuzu spat sama . To vše me skoro dohani k šíllenství a proto vám píšu ... to že halcinace mam a vidim nekoho a ze slysim jak nekdo chodi po schodech tak to me vzdycky prehnal mraz po zadech a nařešila jsem to .ale v sobotu už se stalo neco strasneho... . hlidala jsem sveho synovce a jediny kdo byl semnou doma byla babička ktera byla ve svem pokoji... dala jsem synovce spat a sla jsem na zachod ... zamkla jsem se a kdyz sem chtela jit spatky , tak jsem se odemkla ale dvere nesli otevrit ... zkousela jsem do nich kopnout a pak sem zacala bušit na dvere at si nikdo ze me nedela srandu at mi nedrzi dvere ... . ..jenom ze vsichni vi ze mam halucinace tak by tohle nedelalali a nestrasili me tak ... zmackla jsem kliku a zkousela celym telem dvere jakoby vykopnout ... dvere se n a centimetr pohly takze jsem si byla jista ze dvere nekdo drzi ... babicka hluk ktey jsem vydavala slysela a otervela k sobe do pokoje dvere aby se podivala co se deje ... me se vsak dvere do zachodu otevrely ... ... reknete mi co to je ???? je to paní L. ??? a proč to dela jenom me ??? prosím vas o radu ..co stím?????

Šarlota.G123
06.06.11
14:55
Nereg.

IP: 80.239.242.*
no jeden napad bich mnela. mislim že to pomužš.- v še co jsi vivolavala musis odvolat rict si v hlave musis jit pric neverim vem si vic pratel k sobje domu nebo u nekoho a zacnete vivolavat duchi a na konec je odvolej ter v sechni co jste zavolali k sobje mislim ze to fungovat bude omne se to stalo to ttes a gdis ne di za farařem a on ti da posvecenou vodu musis to dat v sude gde chodis a posvetit a di do kostela a modlise a uvidis že to fungovat bude preju ti hodne stesti

Šarlota.G123
06.06.11
14:58
Nereg.

IP: 80.239.242.*
jaka pani.L

Nike.
16.06.11
09:41
Nereg.

IP: 89.24.4.*
ach jo, ach jo, ach jo... .:)
Danielo,
něco sis k sobě tehdy zavolala. A přišlo to hned, ale až za rok jsi už byla tak oslabená, že se dostavily psychické potíže.

Víš, jak naučíš psa loudit? Když mu sama od sebe začneš dávat ze svého. Pak už jen otravuje, nadbíhá a tak. Co teprve, když má hlad jako vlk.
Přesně takhle se chovají tihle "duchové". Existují, ale nemají se čeho "najíst". A všechno živé žít chce. Nezbývá jim, než vzít brčko do huby a sejít tady dolů jako do baru. A že občas mají vyšší inteligenci, než pes, vymýšlí, jak oblbovat. Strach je energie, kterou si může vzít, myšlenky jsou energie, postupně ho pouštíš ještě blíž a může si víc a víc brát.

Tak, když se vrátím k psíkům: jak ho to odnaučíš? Nesmíš si ho všímat. Ignorovat, ignorovat a zase jenom ignorovat. Až konečně vezme na vědomí, že má smůlu a nechá toho. Nemůže Ti zase tak snadno ublížit, zapomeň, cos viděla ve filmech. Jedině tak, jak jsem popsala.

Myslíš si, že bys to dokázala? Když uvidíš postavy, otoč se a nedívej se. Když slyšíš kroky, kašli na to. Zkus se nebát, nemůže na Tebe, když nemá fyzické tělo, jen otravuje. Ani to neposílej pryč, už jen to je věnovaná pozornost. Hlavně už nic nevyvolávej proboha.

Mohla bys to aspoň zkusit, protože takhle na dálku Ti nikdo víc nepomůže ani nevyčistí dům. Jestli je to paní L., nebo si to na ni jen hraje, protože přístup k informacím má, to už neřeš.
Nenapsala jsi, jestli se léčíš. Bodl by odpočinek v horách, nebo u moře. Tam je "jiný vzduch", jiné ionty, to nemají rádi.

Daniela222
23.06.11
17:44
Reg. před 2016

dekuju vam za radu jenom , lehko se to rekne .. ale chtela bych vam jeste neco rict... prave po totmto clanku co sem tady napsala se mi zdal o dedeckovi sen , jak lezi na posteli a ja se ho ptala kdo to je ? ´jestli to je pani L???a on pokyval hlavou ze ano ..tak jsem mu vtom snu rekla at ji vzkaze at mi to nedelaa ze me to boli a on se usmal a pohladil me .. tak sen skoncil a od te doby mam strasne dobry pocit .. je mozne ze jsem dala dedeckovi pres sen vzkaz a on ho vypnil ? nebo jen blázním ???

Nike
24.06.11
00:34
Reg. před 2016

Ahoj,
pokud blázníš, tak už líp :) Je opravdu poměrně málo pravděpodobné být v kontaktu se zemřelým. To jsou fakt výjimky. Buďto je krátce po smrti ještě v astrálu, něco si tam zpravidla sám řeší a nevidí Tě, anebo už je v Nebi a to už nejde. To bys musela vyjít z těla a domluvit se s Andělem smrti. To hned tak někdo neumí a i těm, kdo to umí, se odtud nelehko vrací. Astrálové mají snadný přístup k informacím, včetně intimních.

Echo jsi ale od někoho z vyššího astrálu dostala:)

Já vím, že se to lehko řekne. Ale nezbývá Ti, než zabojovat. I kdyby Ti někdo pomohl víc a Ty bys nepřispěla sama, tak by se to zase vrátilo. Tak zkus vylézt z role oběti a zameť. Zkus to vzít s humorem, uvidíš hořící kříž, řekneš si trouba s brčkem mi něco promítnul a jdu pryč. Oni fakt nic jiného nezmůžou a Ty už si je ze strachu vyrábíš sama.

V jedné filmové verzi o Merlinovi se mu královna Mab vysmívala, že nad ní nikdy nemůže vyhrát. A on jí odpověděl: "Ale jo, my se otočíme a zapomeneme na Tebe."
A přesně tak to je. Ničeho jiného se nebála víc. :)

dracizena
26.06.11
23:04
Nereg.

IP: 88.208.100.*
Danielko napiš mi na meil, umím čistit tyto tvé stavy, čistím paranormální jevy... které nejsou ničím nenormálním.nebudu se zde více rozepisovat...

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184