Angel87 13.04.11 23:45 Nereg. IP: .* | Dobrý večer,
chtěla bych poprosit, jestli by byl,tak někdo hodný a juknul se do kartiček, jestli udělám tento rok státní maturitu. Jsem na dálkovém studium a je to fakt síla. Učitelé místo aby pomohli, tak nás ještě dusí a to že dost, přijde mi to už jako šikaná. A příští úterý už mě čeká první zkouška. Přijde mi to jako total nereálný to udělat. A opravdu mám pocit, že učitelé ani o to nestojí. Můj rok narození je 26.09.1987. Moc děkuji jsem z toho zoufalá. Budu moc ráda, když mi někdo odpoví. Moc děkuji a přeji krásný večer.
 |
|
nina6 14.04.11 20:51 Reg. před 2016
| V kartách mi vyšlo že zkoušku bys měla sice s "odřenýma ušima" udělat.Vyšlo mi tam i nějaké varování na zradu,někdo ti bude chtít uškodit,ale měla bys to ustát. |
|
petomi 14.04.11 22:01 Reg. před 2016
| Dobry večer, chcel by som porposit ninu6 o vykald kariet, sledujem to tu že radí a vykadá ludom no neviem sa dopatrat ako sa mám s Vami skontaktovat a porposiť Vás o výklad. Zaujímam sa hlavne o moju prácu, prácu nemám a už som z toho zúfalý a chcem sa preto opýtať čo ma čaká v najbližšej dobe, v akej oblasti sa mám pozeraž za prácou, či mi niekto pomože alebo si ju musim najsť sám a hlavne kedy už budem pracovať. Ostatné veci ako zdravie , partnerske vztahy ma az tak nezaujimaju ako ta praca. Moje udaje: Peter 25.5.1978.Prosím Vaá nina6 o pomoc a radu. Dakujem Peto |
|
Angels87 15.04.11 01:41 Nereg. IP: .* | Nina6 moc ti děkuji, vím že to bude těžké období, ale děkuji za tvůj čas.  |
|
nina6 15.04.11 13:56 Reg. před 2016
| Petomi,práci by jsi měl najít do 6ti měsíců.Bude to práce kde budeš muset používat rozum,takže ne fyzická.V jakém oboru přesně to ti nepovím.V nejbližší budoucnosti tě čekají nějaké mrzutosti ohledně peněz,bylo tam varování na faleš,tak si dávej na to pozor Přeji ti hodně štěstí  |
|
petomi 17.04.11 23:09 Reg. před 2016
| Nine6
Dakujem velmi pekne |
|
klára 24.05.11 12:43 Nereg. IP: 80.83.73.* | Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, už zítra mě čeká maturita, a jsem docela nervozní a plná strachu. Chtěla jsem se vás zeptat jestli maturitu složím úspěšně nebo ne... Jsem opravdu zoufalá :( děkuji předem za odpověď. Narodila jsem se 04. 10. 1990
Moc moc děkuji... .  |
|
Lulu luca 23.05.12 20:21 Reg. před 2016
| Dobrý večer,
vím že se ptám asi pozdě, ale zajímá mě jestli zítra udělám ústní maturitu? Učila jsem se na to a věnovala jsem tomu čas, ale mam to tedkom popletené a hlavně jsem snad skoro všechno zapomněla. Můj datum narození je 26.5.1992. Moc děkuji za odpověď snad to bude hnedka.  |
|
Belcony 31.05.12 21:44 Reg. před 2016
| Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda najdu zaměstnání a jestli mě bude ta práce bavit apod. Předem moc děkuji za jakoukoli odpověď. Jmenuji se Petr a narodil jsem se 27.12.1982 |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|