zabika 25.01.11 00:51 Nereg. IP: .* | prajem pekny den, potrebovala by som poradit alebo teda vyvestit co ma caka tento mesiac, teda stahujeme sa a mna velmi zaujima ci si najdem pracu tento mesiac, uz som zufala bez prace som uz vyse dvoch rokov tak chceme skusit s priatelom a kamaratmi vycestovat do ineho mesta. Tak otazka teda by bola ci si tam najdeme pracu? moj datum 28.05.1985 a priatelov 25.08.1988 dakujem velmi pekne za odpoved.  |
|
zabika 28.01.11 12:59 Nereg. IP: .* | slovakov tu asi ignoruju... |
|
kelišová 28.01.11 13:19 Nereg. IP: .* | Zabika - jsem si tedy nevšimla , spíše jsou věštci asi zaneprázdnění... ..nemají čas... .
Slováků sem chodí dost a nevidím rozdíly... . |
|
pre zabika 28.01.11 16:33 Nereg. IP: .* | a prečo by mali ignorovať slovákov? šak je to jedno či je niekto slovák alebo čech  |
|
klarinecka 28.01.11 21:09 Reg. před 2016
| Nemyslím si, že by ťa niekto ignoroval... .Trochu nešťastne si položila otázku: dva roky si bez práce a teraz za 5 dní to chceš vyriešiť veštbou, čo ťa čaká do konca mesiaca. A to do toho iného mesta musíš vycestovať, nemôžeš si napríklad overiť cez "Profesiu" ako je to v tom meste s pracovnými miestami? A čo si robila tie dva roky, keď týchto 5 dní tak veľmi súri? Vedma klarinečka  |
|
zabika 29.01.11 15:36 Nereg. IP: .* | no nesedim urcite na zadku a necakam ze mi ta robota pride sama od seba. chodim za tym, cestujem, uz som absolvovala aj nejake pohovory, no zajtra mam dalsi, aj teraz som sa vratila domov odtial, necakam ze mi vestba najde pracu, kus je to nestastne napisane hehe nevadi, ved co sa ma stat stane sa aj tak dik...  |
|
zabika 29.01.11 15:43 Nereg. IP: .* | este cosi k profesii mozno na tej stranke z toho mesta sa najde priklad 1 predavacka, ides do menovaneho mesta osobne prejdes sa nakupnymi centrami a najdes tam 10 ponuk ako napr dnes. Takze cez internet si clovek asi tazko najde pracu a prave preto tam chcem ist a hladat tam. Inak to mesto padlo kamarati nas nakoniec podrazili tak skusame s priatelom moznosti inde... preto som narychlo chcela vediet odpoved pretoze sme mali podpisovat zmluvu na byt. Ale sa to vyriesilo aj samo... ale ked sa niekto podpisuje ako vedma mala by to vediet ci? |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|