Dnes je čtvrtek, 10.7.2025
Svátek slaví Libuše a Amálie, zítra Olga.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php
zpět

Prosím o radu.....

Praktické věštění
Pokud máte zkušenosti s věštěním, nebo jste navštívili kartářku a rádi nám sdělíte vaše zážitky, máte příležitost to udělat právě zde.

« zpět \ Přidat komentář

Prosím o radu.....

sovička
09.02.10
19:43
Reg. před 2016

Potřebovala bych od vás poradit, jestli byste se mi někdo nepodíval do kartiček... . Jsem narozena 20.5.1981 a scházím se s jedním mužem, se kterým jsem už dříve měla vztah. Poradil by mi někdo, co karty říkají do budoucna? Mám v tomto setkávání setrvat nebo je to jenom zbytečné vyčkávání? Už mě to drásá nervy... .Ráda bych si nechala poradit, jakou cestou jít... .Ten muž je narozen 6.6.1980.Děkuji dobré dušičce... .

dracizena
09.02.10
23:10
Nereg.

IP: .*
Sovičko zůstaň s ním co nejdéle to půjde. Každé spojení s každým se děje mezi lidmi úplně něco jiného jak si člověk běžně myslí. Vždy se dva setkají protože naši andělé si vyměňují energie. Anděl /vidím i Ducha/ přítele Ti léčí potíže které bys měla ve stáří. Jeho Duch z Tebe tahá přebytečné energie jako kusy shnilých hadrů a proto se lidé štvou až to bolí u srdíčka. Když hledáš pomoc u druhých je jasně vidět, že Tvůj Anděl Ti radí vydržet, nemáte svůj přesuv vibrační ještě dořešený. Jsi na cestě k poznání a pak k vědění jasnozřivému a dnes se jen s druhý o sebe čistíte. Držte se vizuálně v barvách červená a žlutá a bude zase dobře. Neklape to, protože v růžové aurické máte oba zamotané černou a šedou. Proto jsi z něj nadoraz.

sovička
10.02.10
18:33
Reg. před 2016

Děkuji Moooooc za odpověď, ještě jsem snad zapomněla připsat poměrně důležitou věc a sice, že to scházení je tajné... ..Jsme oba zadaní... .Díky

svetlo5655
13.02.10
20:31
Nereg.

Jsem narozena 6.5.1955, jiz 20let vdova, potom nekolik let pritel, ktery pred 3 lety odesel. Nemohu na neho zapomenout, mam strach navazat novy vztah.Bylo by mozne mrknout do karticek,jestli je moznost obnoveni tohoto vztahu (byvaly pritel ale zije v zahranici) nebo jestli budu schopna treba i casem navazat vztah novy. Byvaly pritel je narozen 15.1.1948.Dekuji...

dracizena
13.02.10
23:16
Nereg.

Nevadí že se tajíte, není to ten biblicky hrůzostrašný hřích. Prostě my lidé se opylováváme jako včelka s kytičkou. Většinou tou kytičkou bývá muž a žena tou včelkou. Proto jsou ženy čilejší a muži často jen přešlapují na místě. A to bude myslím Tvůj případ.

dracizena
13.02.10
23:35
Nereg.

Když dva se rozejdou a nebo se manželství otráví, to znamená, že se opylili dostatečně a nemají už žádné vibrace /pyl/ k předání. Žena která zůstává pak sama, je to tím, že si vizí nehmotní barevnost v auře a vizí si nevolá skrze hvězdy nového přítele. Vize je hmota kterou slyší Tvůj Anděl hvězdný, tak si ho volej k pomoci. Anděl hvězdný přijde do Tvé blízkosti /i do snu/ jen když budeš pomyslně stát v barvách.Nebo i v bílé a proto lidstvu napovídá biblický jev Panny Marie která všem napovídá, že máme svítit bělostí i bílého světla které je bělejší jak bílá. Zvěř v přírodě se nepotkává, ale ona se vábí svými zvuky a člověk si má vábit partnera barevnou aurou kterou cítí Tvůj Anděl který druha nebo družku umí k osamělému člověku prostě dostrkat tou náhodou která náhodou není...

svetlo5655
14.02.10
14:15
Nereg.

dekuji, uvidim...

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184