Kamilenka 14.08.15 13:31 Reg. před 2016
| Dobrý den, je to asi tři měsíce co jsem dostala nehezké ,,kopačky". Podle něj je to ale moje chyba, že mi už nevěří apod. Jsou to podle mě výmysly..Vlastně chtěla bych se zeptat, jestli má cenu dávat energii do toho aby se to spravilo nebo už je to ztracené a nemá to význam a nic ke mně necítí popřípadě jestli se nevrací ke své bývalé... Děkuji.
Martin Langer (2.3.1994) a Kamila Macháčová (27.8.1993) |
|
Dracizena 24.08.15 00:04 Nereg. IP: 213.151.77.* | Kamilko, hlavu vzhůru a jdi dál... měla bys s ním velká trápení...
Čím více se o něj budeš zajímat, tím více Tě jeho energie u něj kotví. On si užívá a Ty bys jen na něj čekala a nehnula se z místa...
 |
|
Lida 11.10.15 11:33 Nereg. IP: 85.71.231.* | Potká mě ještě v životě láska? |
|
JanetN 02.11.15 20:38 Reg. před 2016
| Potkam toho praveho ? Děkuji |
|
Radek_B 09.11.15 16:49 Nereg. IP: 88.103.215.* | Potkám ještě někdy v životě tu pravou, poté co jsem se zamiloval do potvory, která mě pouze zneužívala a já ztratil už veškerou víru a naději? |
|
smutnaoooo 26.11.15 20:58 Nereg. IP: 195.91.12.* | kolko vela je nas nesprávne zamilovanych :-/ |
|
Radek_B 30.11.15 16:41 Nereg. IP: 194.228.18.* | Ano. Kolik vlastně? Stejně by mě ale zajímala otázka "PROČ?". Proč to není v universu zařízené tak, že prostě dva lidi, kteří si nejsou souzeni, nebo kteří prostě k sobě "chemicky" nepasují, se zkrátka do sebe vzájemně nemohou ani zamilovat? Prostě nebyl bych schopen se zamilovat do někoho, kdo nestojí o mě. Kolik trápení lidských duší by se tím ušetřilo. To, čím jsem si letos prošel od ledna do října jako nešťastně zamilovaný, bych nepřál nikomu. |
|
Dracizena 01.12.15 21:42 Nereg. IP: 213.151.77.* | Radku, to sis koukl jen kraje ledovce... chce to na sobě duchovně pracovat... Můj výklad toho PROČ je vytažený z duchovní hloubky a každý neporozumí... Pokusím se v krátkosti, proč se lidé do sebe, až bezhlavě zamilují a zklamou...
Co člověk, to buňka ve Tvém těle a co blízký člověk, to důležitá buňka ve Tvém těle a co milenka a manžel, to velmi důležitá buňka ve Tvém těle... A když Tě ten člověk zklame,až to bolí, to znamená, že ve Tvém těle je nemocnou buňkou a tou bolestí ze zklamání se ta buňka léčí... Léčí ji Tvá bolest u srdíčka a v celé nervové soustavě... Kdybys tuto ženu nepotkal, tak její buňka by jednou ve Tvém těle vykvetla do zhoubnosti... A tomu se říká štěstí, když se člověk zamiluje a rozejde a tou bolestí se snaží projít ... Procházíš svou nemocí a tomu se říká štěstí, protože ta žena byla ve Tvém těle nemocí... Vydržel jsi rozchod, i když to bolelo, ale prodloužila Ti život... ne ta žena, ale její Anděl, její mimozemský Duch... Potkáváme ty lidi a objímáme se s těmi, s kterými se o sebe třeme a tím se naše buněčné energie čistí, nebo-li, samoléčí... Proto si tělo najde toho, koho v sobě musí vyčistit a tím si prodlužuje tělo život... my zde žijeme, abychom uzdravovali své buňky a je vnímáme v podobě lidí... My zde nežijeme, abychom žili pohodu a blahobyt... .tento stav je nám shůry po troškách přisypáván, jako perličky štěstí, ale více je té nepohody a tím se lidská těla samovolně čistí a samouzdravují...
Není dobré se zamilovat a do druhého doslova spadnout, jako do žumpy... nikdo není křišťálovou vodou, každý jsme bahnem, na dně své karmické studny... kdo to své karmické bahno čistí, pak druhého nezklame a kdo se nečistí, jen druhé stahuje do svého prokletí... snad jsi mi rozuměl... drž se, bude jinak a jednou budeš spokojený...  |
|
Dracizena 01.12.15 21:52 Nereg. IP: 213.151.77.* | KAŽDÝ POTKÁ SVOU LÁSKU... ale nejdříve musíme projít jinými těly, které jsou v Tobě nemocí... a toto je pro mnohé těžké pochopit... ono není dobré hledat lásku, když ta láska stejně láskou skončí, až přijdou starosti... je lepší hledat dobrého a spolehlivého přítele, ale ano, který Ti voní... Hledáte pravou lásku, ale ona je tou levou... Hledej lásku skutečnou, ale ona přijde sama... To je láska, která se s Tebou i pohádá, to je to čištění, ale zase Tě pohladí... držím vám všem palce...
a modlím se za vás svou modlitbou, kterou určitě také vyzkoušej... tato modlitba, trojího ámenování, je Anděl hvězdný, který Tě přivede do Tvého středu a najde stejně vyladěnou polovičku...
ÁMEN+ÁMEN+ÁMEN, AŤ SE DAŘÍ VAŠÍ LÁSCE***  |
|
sliepocka203 02.12.15 15:05 Reg. před 2016
| Radek B Krásne ste to napísal viem čo ste prežil ,aj ja to mam za sebou. |
|
Radek_B 17.12.15 12:01 Nereg. IP: 194.228.18.* | Nevím, jestli mi dotyčná prodloužila život. Ta bolest je šílená. Ráno se budím a derou se mi slzy do očí. S tím samým pocitem jdu spát. Blíží se Vánoce, měl jsem je ve snech krásné a romantické, už s novou milovanou partnerkou... Odcházím z práce a v metru si říkám, jestli pod ten vlak skočit nebo ne a mít už ode všeho pokoj. Kdybych nevěřil na reinkarnaci a na to, že bych si vše musel prožít znovu a od dětství, jen v jiném těle, udělal bych to. Takhle jsem se nezamiloval snad nikdy v životě. I manželku jsem měl jenom hodně rád, ale takováhle zamilovanost to nikdy nebyla. Uvidíme, zkusím se tím životem nějak probít a jednou se těšit na vysvobození z tohoto šíleného světa. |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|