shokobons 21.02.15 17:09 Reg. před 2016
| Prosím Dracizenu o narovnání energií hlavně ve vztazích a o pochopení vztahů se ženami, mou ex, máme 4 měsíce po rozchodu a já ji chi zpět, vrátí se? cítím,že je to moje životní láska a chtěla bych vědět, zda se vrátí, dále je tu i nový objev, ale ta poznala jinou mladší a já bych chtěla vědět, jestli mám u ní šanci, chci svou ex,ale nebráním se poznat novou ženu, nezávisle na tom a taky mě zajímá, zda se zlepší můj vztah se synem a zda se konečně postaví na nohy a bude soběstačný a na mě nezávislý... já Renáta 4.4.1972, má ex Petra 19.5.1995, další žena Linda, datum nar. nevím, jen, že je ryba a bude jí ted 27 let a můj syn Šimon 23.1.1995, děkuji :-) |
|
shokobons 01.03.15 15:21 Reg. před 2016
| prosím ještě jednou Dracizenu..:-) |
|
Dracizena 01.03.15 22:15 Nereg. IP: 213.151.77.* | zdravím... jak to půjde, vyladím se na Tebe a uvidíme, co mi shůry na Tebe napíší... byla jsem na horách za sněhem... |
|
Dracizena 01.03.15 23:06 Nereg. IP: 213.151.77.* | Shokob... ani se vylaďovat nemusím, když zde vidím, že za 14 dnů se nic nezměnilo...
Už z Tvého sloupku je slyšet, že MOC CHCEŠ a to je Tvůj kámen osudu.
Syn Šimon, si dělá co chce, protože je vodnář a nechá se stahovat kamarády... a voda ho bere podle své dravosti.Má životní číslo 30 a to jsou tvrdohlaví mezci, i já jsem v třicítce. Ale známe své mantinely, ale Šimon ztrácí naději, mi říká jeho Anděl.Není v dobré zóně, nejspíš by potřeboval vedle Tebe vidět tátu a nebo chlapa... Jde o mužské vibrace které mu chybí a hledá je v kamarádech a asi to budou lidi, kteří se potácí.
Až si uvědomí svou situaci, zvedne se a bude dělat změny.Ale bude mu to ještě nějakou dobu trvat...
To, že se Ti Tvá ex nevrací, to zde čtu a životní láska to nebude, když odešla. Je nám shůry souzeno někoho jen poznat krátce a jít dál.
Lidé si vyměňují vibrační záležitosti a když si je vymění, duchovno nás rozdělí a tak to je a s tím člověk nic neudělá.
Člověk se nesmí do vztahu zakousnout a nepustit, takové vztahy brzy končí.
Vím proč se tak děje, ale nemohu se zde dlouze rozepisovat a nic by Ti to nedalo.Ale obracej se do hvězd, možná, že dokážeš pohnout s tím svým ledovcem.Každý žijeme na své kře a každý ji máme jinak velkou a vratkou a silnou. Někdo má pocit, že se mu pod nohama láme led a že se stále propadá a stále začíná.Někomu hoří barák, jinému hoří vztahy.
A to se děje i Tobě, opakuješ chyby... je třeba změnit svůj krok, své zlozvyky, svou řeč trochu ošetři. Sleduj kolik vypustíš sprostých slov a kolik něžných a v tom je zakopaný pes.
Pak se nediv, že duchovno se Tě nevšímá a jak mám rovnat Tvé energie, když nadávkami je opět rozházíš...
Renátko, máš rozhozené sítě, sama nebudeš. Ale dnes se zastav a chtěj ze sebe vyklepat vše, co Tě tíží a věř, že na sobě táhneš i kletby z minulých životů... Táhne je každý, ale ne každý došel do svého konce a ne každý si vyhledá věštírnu a hledá radu. Ty ano a vím, že ty změny budeš chtít dělat... Ono Ti ani nic jiného nezbývá. Buď se budeš motat v ohradě, jako ta ovečka a nebo se budeš chtít rozběhnout svobodně po pastvinách, jako ten BERAN, který zná směr a ví kdy a kudy se vrátit domů...
Když máš dítě, měla jsi i muže a nechceš se vrátit k mužům? Přemýšlej o tom, jestli jsi jen neutekla tam, kde se nenaplní Tvé tužby...
Ženská dlaň je něžná, ale jak vidíš, umí druhou ženu i pořádně zfackovat... Jsi tvrdohlavý beran, jako jsem já a my nesmíme na druhého moc tlačit a když tlačíme, ten druhý se nás bojí a prostě ustupuje.
Beran má sílu, máš ji i Ty a proto si do hvězd přej, abys byla jemnější a bez zlých úmyslů a až se v Tobě tyto energie vyčistí, pak najdeš někoho kdo Ti podá šťastnou ruku... Ty ji podat potřebuješ a proto i já se Ti budu se svým Duchem na dálku věnovat...
Čas ukáže, jestli nám duchovno otevře své brány...  |
|
shokobons 02.03.15 22:55 Reg. před 2016
| Ahoj Dracizenusko.. :-) já ti na úvod moc děkuji za obsáhlou odpověď, ač to tak možná na první pohled u mě nevypadá, jsem docela pokorná a uvědomuji si, že je zde hodně lidí žádající tvou pomoc, což jistě vyžaduje spoustu tvého času a tak bych tě nechtěla přespříliš zaneprázdňovat,ale nicméně, jak jsi zmínila na konci, potřebuji pomocnou nebo šťastnou ruku a to, že mi chceš být se svým duchem nablízku a ku pomoci mě velmi potěšilo a moc si toho zájmu vážím..:-)
Je tu pár věcí, které bych ráda objasnila a zároveň si potřebovala ujasnit, některé věci, cos mi psala, abych je pochopila správně.
Co se týče Šimona, toho jsi odhalila naprosto přesně, nedodělal školy, pracovat se mu nechce,ačkoli ted už asi musí, jsou tam nějaké drogy, dluhy a blízký přítel, co má snad víc problémů než on a mě to celé mrzí a nedá se mu pomoci, byl na mě dost zlý a tak jsem ho musela vyhodit. Co se týče mužů, s těmi být nechci ani nemůžu, dřív mi to tolik nevadilo,ted už to nejde, jsem prostě lesba, to si člověk nerozmyslí, to není rozhodnutí, tak to prostě je dané a nechápu, že když komunikuješ s duchovnem, že tě to vůbec napadlo, že bych to mohla změnit..a ŠImon se mnou nežije, já v Praze on v Ostravě, je mu 20 let tak myslím, že ted už je na tatínka stejně pozdě.
Téma Petra... zajímalo by mě, podle čeho se určuje životní partner..to se řekne, že to není životní partner jenom podle toho, že mě opustila?životní partner je kdo? ted kdo s tebou zůstane ze všech partnerů nejdéle? když budu mít několik vztahů po sobě po 5ti letech, tak jak se v tom vyznám???Nebo je to až ten poslední, pže po něm už nikdo logicky nepřijde? takže si mám na něj počkat řekněme do 70ti?
Já to vidím jinak, už je mi nějaký ten pátek, nějaké vztahy už mám za sebou a tenhle jediný byl naprosto dokonalý, my jsme si tak neskutečně úplně ve všem rozumněly, byly jsme jak jedna bytost, totálně propojené, byla to má vysněná bez jediné chybičky, jak vzhledově, tak povahově, prostě úplně ve všem, jediný člověk, který mi rozumněl víc než já sama a byla doslova má vymodlená a přesně taková mi přišla, láska s velkým L, prostě láska mého života, jako ve snu, trvala 3 a půl roku... i kdyby mi jiné vztahy a ženy přinesly mnoho dobrého a zajímavého do života, tak tohle už nejde převýšit, vím to, proto říkám, že životní je, i když tu u mě není a budu se kvůli tomu hádat a stát si za svým klidně i před Bohem, že to tak je, pže věřím, že ona je dar od něj... jediné co nám neklapalo byla intimní stránka a proto možná odešla ale tím krutým rázným způsobem,zbalila si tajně věci, když jsem nebyla doma, napsala"srdceryvný" vzkaz, zabouchla a už mě nechtěl vidět a komunikovat..
Říkáš, abych změnila svou mluvu, máš pravdu, že mluvím trochu drsně i dokonce občas sprostě, ale nejsem sprostá a zlá, s Petrou jsem měly drsnější a černý humor a po jejím odchodu jsem pravda trochu i znecitlivěla a zcyničtěla, ale nejsem zlá, jen jsem plná vzteku z toho co a jak mi provedla a říkám si, jak mohla, pravda snažila jsem ho různě vybít, dokonce i sportem,ale to je hluboko v srdci, bolest a křivda a hluboké nepochopení celé věci, to se duchovno nemůže divit, to není o tom jaká jsem, ale o tom co ted cítím..a to mě kvůli tomu nechce vyslyšet, přece se nebudu tvářit, že jsem pozitivně do života naladěná, když tomu tak není ani se neptej, jak nyní v poslední době smýšlím o svém životě a jak jsem v depresi, beru prášky a cítím se totálně na nic bez zájmu o cokoli... :-(
A když jsi psala o tom, že mám prosit duchovno, at pohnu tím ledovcem, tím jsi myslela, že mám šanci pohnout s jejím návratem? nebo jsi to myslela jinak? to vůbec není šance, že by se chtěla vrátit?
Já se jiným známostem nebráním, jak jsi řekla, rozhazuji sítě, ale žádná zdaleka není taková, co by za to stála jako ona a vztah ani ted nehledám, spíš nějakou, s kterou bych trávila příjemný čas bez závazků, navíc se necítím, byt jsem po tom toužila celý život, ale po Petře to nejde, jsem vyhaslá...
Co se týče kleteb, taky mám pocit, že na mě něco sedí, neřekla bych přímo z minulých životů, na ty já jako věřící nevěřím,a le možná z rodové linie a pak ještě takové malé tušení, že by na mě mohla uvalit nějakou kletbu nebo něco podobného matka Petry, byla silně proti tomu vztahu a měla i různé duchovní kontakty, tak by mě to nepřekvapilo a ně co mi říká, že by na tom mohla mít taky nějaký vliv, ráda bych věděla víc, jak to s tou kletbou a vůbec s Petrou.Pokud to tak s těma kletbama je, chtěla bych s tím pomoct.
Ptala jsem se ještě na Lindu,ale o té si se vůbec nezmínila, tak předpokládám, že s tou asi nic, viď? :-)
Je ze všeho asi evidentní, že rebel, rebelheart, rebel přes srdce... mám svou hlavu, své srdce, svou intuici, vše si musím zažít sama atd. ale ráda si vyslechnu radu moudřejších a ráda v tom najdu poučení a pokud mi to pomůže, tím, líp a jestli myslíš, že tu sílu jít dál(sice nevím kam, pže mám přesně ten pocit, že bloudím, ne jen v kruhu,ale rovnou ve víru, který mě chca nechca spláchne do záchodu) a doufám, že ne jen proto,že jsem beran :-D, tak si ráda nechám poradit a pomoct a budu ráda, když mě v tom budeš provázet... já přesně nevím, jak změnit své chování vůči ženám, miluju je, tudíž si myslím, že jsem k nim milá a vlídná obecně, nevím, co přesně, čím déle je ale poznávám, tím spíš mám pocit, že nevědí,co chtějí a každou minutou je to jinak a naléhat na ně umím ,to je fakt, to asi neumím úplně odhadnout :-)
tak za vše ještě jednou moc děkuji a těším se na další tvou odpověď.
Renáta
|
|
shokobons 02.03.15 23:04 Reg. před 2016
| ... nepřála jsem si v životě nic jiného víc, než, abych poznala někoho jako je petra a ted si nepřeju zase nic jiného, než aby se vrátila... |
|
Dracizena 04.03.15 19:42 Nereg. IP: 213.151.77.* | Renáto, trochu se v Tobě i vidím při mé transformaci, když mě vcucával do svého středu ten duchovní vír... Ano, ono nás to nejprve protáhne tím peklem a potom tě to vyhoupne, ale nejprve Tě duchovno naučí, jak se čistit a nevysávat druhého.Ona od Tebe utekla, protože byla z Tebe unavená, to je jasné... Ta ses se svou tělesnou energií do ní moc vsakovala a živila ses z její energie a přitom to nemáš za potřebí, protože jsi ve skutečnosti gigant... Ano, jsi beran a tak Ti odpovím natvrdo a je na Tobě, jak mne přijmeš.
Já radím lidem, aby se začali modlit ámenováním, ale mně to tenkrát říkal vnitřní hlas, který mě v noci budil a ámenuj a ámenuj, ať se tě může chytnou štěstí.Mně nikdo neradil a mockrát jsem vyskočila z postele a duchovnu nadávala. V tu dobu jsem se rozešla s přítelem a bylo mi strašně, bolelo to, ale vrátit jsem se nemohla, protože vztah s ním, bolel ještě vice. Takže, já Ti rozumím, že máš pocit, že se Ti rve maso z těla... Prožíváš odloučení, až moc smrtelně a to pak hodně bolí. Do lásky se nesmí spadnout, jako po hlavě do studny, pak se z ní špatně dostáváme.
Ale je dobře, že si umíš dupnout a prostě zatřes s celým vesmírem a klidně se do hvězd i naštvi, že Ti nebe připravilo tento skomírající osud... Mně tenkrát Anděl do hlavy řekl, že kdybych s tím vesmírem nezatřásla, že bych dnes duchovně nebyla, kde jsem.
A když si duchovně umím vše vysvětlit, život je o něčem jiném.
Já v hlavě čtu, co mi shůry diktují a když neodpovím na další lidi, je to tím, že bych ztratila více energie, než smím pro tento sloupek věnovat... Mám to postavené trochu jinak, jak ezoterici a věštci.
Ale ano, jdi za svým přáním a do hvězd stále ámenu a nenech se odradit, přesně řečeno nasr..
A sama časem poznáš, jestli se Tě vesmír všiml a nebo ne. Ale každopádně se tě všimne a o to se zase postarám já a buď skrze sen a nebo živou vizí a nebo také uslyšíš vnitřní hlas svého Anděla, který Ti krátce odpoví. Když mně odpověď nepřišla, měla by přijít Tobě.
Mám pocit, že si musí vypláchnout hlavu a dobít někým baterky... Až se jinde dobije, dá si s tebou rande... takto jsem to právě vycítila...
uvidíme...
Životní partner je podle mě, partner na celý život. Ona je osudová pro Tebe, ale osudová může být, i jen, na ty tři roky... ahoj...
 |
|
Dracizena 04.03.15 20:49 Nereg. IP: 213.151.77.* | A dnes má úplněk nádherně silnou auru, jdi se mu vyzpovídat z toho všeho, co Tě štve. I zítra bude úplně silný. Vždy 3 dny před a po...
Renáto, držím palce... A zaměř se myšlenkově na svou polaritu, máš ji otočenou jinak, jak by měla být.Jako když Tvůj Duch zapomněl otočit svému člověku přesýpací hodiny. A proto jsi zaměřená na ženy...  |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|