Elie 29.12.14 18:15 Nereg. IP: 78.141.85.* | Prosim este raz, ak je to mozne o pomoc so Slavomirom, prosim, nechce so mnou komunikovat, nedokazem verit, ze nasu tak krasnu lasku chce nechat odist. Bola som za nim predtym uz 2x , nebol doma, nechala som mu odkazy, neozyva sa mi, velmi ma to trapi. Budeme este spolu, alebo to chce uplne ukoncit? Ingrid 23.8.1970, Slavomir 15.9.1979. dakujem velmi pekne |
|
Dracizena 29.12.14 23:35 Nereg. IP: 213.151.77.* | Elie, tlačíš na pilu... napsala jsem Ti, že musíš hmotnit jinou zónu a ani mě nedáváš čas, ve kterém bych na tom vašem osudu mohla duchovně zapracovat.
Ty chceš vidět váš konec a přitom jsi ještě nic neudělala, aby byl dobrý, aby tvrdě nedopadl.
ŽÁDNÝ KONEC NEDOPADNE DOBŘE, KDYŽ PADÁ... to je jasné...
Proto nedopadne, i ten váš konec pro Tebe dobře...
On se ještě ozve, ale budoucnost nebude...
Ale snaž se myšlenkově a modlitbou ten osud měnit a čas Ti ukáže, proč
se vzdálil... ale to jsem Ti už psala...
Trápíš se, protože se takto tělo čistí, abys jednou našla to své štěstí... Vydrž...  |
|
Elie 31.12.14 12:17 Nereg. IP: 78.141.85.* | snazim sa a vela vela prosim Anjelov o pomoc, dakujem uprimne za vsetko co robis pre nas, Amen, Amen, Amen, dakujem aj prosim zaroven. |
|
Elie 06.01.15 16:24 Nereg. IP: 78.141.85.* | Dakujem za vsetko, Slavomir sa mi ozval SMS-kou na Novy rok a potom poslal este krasne obrazky, inac este komunikovat nechce. Bola som za nim opat, pretoze uz nevladzem dalej plakat, znova vsak nebol doma. Uprimne dakujem Tebe a prosim na tvoju radu Anjelov. Ako je to teraz, pride za mnou sam? ja citim, ze ma ma vzdy rad. Dakujem, dakujem a prajem vela stastia  |
|
Elie 29.01.15 15:23 Nereg. IP: 147.213.193.* | Drahá Dracizena, ako to prosím bude s nami dalej? Viem, ze zatial sa este Slavko citi sklamany, vela prosim Anjelov o pomoc, prosim zmeni sa to v buducnosti a vrati sa ku mne? Obnovi sa nas vztah? Uprimne dakujem za odpoved a za pomoc. |
|
Dracizena 29.01.15 19:52 Nereg. IP: 213.151.77.* | Elí, nedostávám informaci, jestli se vrátí, ale je mi jasné, že on se vzdálil, aby ses naučila světelně modlit...
a tím se Ti vyjasňuje Tvé aurické pole a toto vyjasněné pole je důležitější, jak Slavomír vedle Tebe... z pohledu duchovního.
Jdi dál, říkáš, že ámenuješ, vypisuj své trápení, vykládej si karty a tím se Ti posiluje pozice Tvého hlavního Anděla, s velkým A...
který pak odhalí, proč se Slávek vzdálil... ale Ty pak půjdeš životem s posíleným Andělem a to je silná intuice a toto je to štěstí...
Ale nestagnuj a stále posiluj touhu, aby se vrátil... a ona se Ti může i vrátit informace, kde je a proč odešel...
Ale vidíš jasně, že se svým problémem se s Tebou nechce dělit...
napiš mi na meil jsem seznam.cz a napiš mi tam celé jméno... já se podívám do písmenkového toku... uvidím, co tam vyčtu...
Já jen vím, že mnozí se musí trápit, aby duchovně dozráli a to je Tvůj případ... .
 |
|
Theodor 31.01.15 13:05 Reg. před 2016
| Elie: Slavomír se k tobě pravděpodobně nikdy nevrátí a bylo by dobré na tom přestat lpět. Otázka: SMS na Nový Rok byla jmenovitě pro tebe, nebo to byla taková ta SMS co se pošle celému seznamu?
Slavomír se od tebe vzdálil, protože s tebou nechce být a je potřeba to přijmout. Ani deset Amenů ti nepomůže. |
|
Dracizena 31.01.15 18:29 Nereg. IP: 213.151.77.* | Theo, ámenování je světelnou mantrou, která čistí aurické pole a když je toto pole jasnější, to znamená, že se rozplyne duchovní mlha, skrze kterou zamilovaný nevidí zítřky, pak do její jasnější zóny vejde jiný muž, který nebude kopírovat toho předešlého... Ano, problém bývá ve vyzařovacím poli.
Máš pravdu, na stejné partnery má vliv člověk sám, ale je to díky ochablému, aurickému světlu, ve vyzař. poli... a to je vibrační pole každého člověka...
Mantra ÁMEN, je obrovsky silný vibrační tok a proto toto slovo zná téměř celý lidský svět... Ale tato neznalost, tě omlouvá, ale neomlouvá tě to, že se také chováš jako upírek a pícháš do mích příspěvků...
Už dlouho sis do mne nepíchl, co?  |
|
Theodor 31.01.15 20:34 Reg. před 2016
| Dračiženo, někdy je potřeba víc úhlů pohledu, aby si jedinec mohl utvořit vlastní postoj. Věštírnu nevlastníš a forum není soukromá věc, je to věc veřejná. Posílam haf a pusu, ale pokud uznám za vhodné, svůj názor tu kdykoliv znova napíšu, aniž bych ti chtěl něco bořit, nebo nedej bože... . upířit. Je potřeba si na to již zvyknout, snad už mě nějaký ten pátek znáš... |
|
Dracizena 01.02.15 00:51 Nereg. IP: 213.151.77.* | Theo... Znám Tě dobře a vyciťuji ještě lépe a už jsem si říkala, kde vězíš...
Bylo by lepší mě rovnou pozdravit, jak se opřít zády o vrata, která jsou světelným slovem ámen... Chytám Tě za slovo, jako každého, kdo se mi takto a podobně hlásí... Proč ses všiml slova Ámen? Co Tě vytočilo?
Je třeba si uvědomovat své nenápadné kroky, nebo gesta...
Pak budeš svým Pánem ve svém, i svědomí.
Ale jo, někdo místo pozdravu, prostě do druhého strčí...  |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|