Slugger 19.05.13 18:02 Reg. před 2016
| Dobrý den,dnes už píšu po 3,tak se předem omlouvám za mé prosby.Tato problematika sem nepatří,ale nevěděl jsem,kam s ní.
Pronásleduje mně číslo 22.Zajímá mě význam čísla,je neuvěřitelné a bláznivý,že je číslo všude.Zapnu televizi,kde běží hráč s číslem 22;kouknu na autobous,čas,mobil=číslo 22.Moje jméno má 11 písmen,2x je to 22.Můj e-mail má 22 čísel,koupil jsem si košili,kde bylo na límci číslo 22.Co to mlže znamenat,prosim Vás ? Děkuji. |
|
Dracizena 20.05.13 23:57 Nereg. IP: 213.151.77.* | DVACETDVA = VADA+VĚDA+VATA+TEČE+VĚTA..když nevíš kudy kam, vytáhni si ze slova jiná slova a oni ti poví více...
V těle máš malou VADU, kudy Ti uniká-TEČE energie a z duhy si pomyslně smotej VATU a tu dírku ucpi... Není to VĚDA, je to je vizuální potřeba a tato VĚTA Ti uzdraví něco, čemu dnes předejdeš...
22=4 ČTYŘI = je čtverec, ve kterém si chodíš do kola, ale nevidíš ten pravý úhel a proto narážíš a opakuješ chyby. Pak si je jen omluvíš průpovídkou "já jsem blbec" ale netušíš, že trhlinka/díra/ se zvětšuje a ve stáří bys měl problémy...
DVĚ jsou PÁR a tam vnímám jednou nějakou zradu. Zradu dvou párů... Ono toho je více ukryto v této číselné řadě...
Napiš mi na meil celé jméno a datum narození, jestli chceš... Podíváme se hlouběji... ahoj...  |
|
starelax 21.05.13 22:25 Nereg. IP: 90.209.76.* | tak to sa stava aj mne. Uz 6 rokov zijem s tym,ze vidim cisla,na hodinach zobudim sa,pozriem sa na hodiny v mobile a vidim 12:21, alebo v noci sa prebudim a vidim 00:00, alebo 21:21, alebo 12:34,11:01, stale vidim 2,1,0 neviem si to vysvetlit ale stava sa to kazdy den. Zo zaciatku som si myslela,ze je to len blba nahoda,ale jednoducho tie cisla vidim stale.Uz to jednoducho ignorujem a zijem s tym,ze vidim stale cisla ako napriklad teraz vidim cas 21:11... takze je to zahada a neviem,ci to ma nejaky iny vyznam.A hlavne pred 6 rokmi som bola velmi casto v kontakte s jednou cigankou-vesticou,ktora sa na mna dost drzo nalepila. Myslim si ze ma nejako porobila,lebo odvtedy mam tie vidiny... Takze pozor ak ste niekto velmi senzitivny,radsej sa nedavajte do spolu so ziadnymi vestcami... maju silne energeticke biopole-lebo vidia buducnost a moze to na citlivych ludi mat nepredvidatelny vplyv-osud aj tak nikto nezmeni-a vestica ma aspon zarobene a vy prazdne vrecka.Nabuduce si radsej kupim nieco pekne pre radost. Nase osudy riadi vyssia sila-zakon pritazlivosti je zakon.  |
|
Jasmína46 22.05.13 20:35 Nereg. IP: 46.39.177.* | Ahoj tak jsem tady:-) moje jméno má vibraci čísla 22:-) chtěl tu někdo číslo 22?:-) to je celkem normální. Síla myšlenky, co si naprogramujeme to máme. Naprogramuješ si, že budeš vnímat číslo 22 tak Ti ho všude předkládají:-)
Když se zaměřím, že chci vidět dvojčíslí nebo zajímavá čísla, kouknu na hodiny zrovna když je dvojčíslí:-)
Jasmína |
|
Dracizena 23.05.13 00:29 Nereg. IP: 213.151.77.* | Náš lidský svět je zhmotněn s číselné řady od 1 do 9 a kdo vidí opakovaně čísla, probouzí se v jeho mikrobuňkách jeho Duch .A proto děkuj do hvězd, že se takto u tebe děje... .
I slovo DĚKUJ má smysl DĚKUJ = DĚJ +KUJ= dělej za tepla, aby ses ve stáří ohnula... Co se kuje, to se dá ohnout...
Je jasné, že se dnes lidstvo časově posunulo do duchovního zrání a proto se říká, že se andělé snesly nad Zem, aby lidstvu pomohly...
Komu se začíná otvírat vnímání, jeho vnitřní síla ho vede k této číselné hodnotě... .A co se od tebe žádá?
Vzývej si svou dimenzi číselnou modlitbou od jedničky až do, jak chceš...
Někde si v přírodě sedni a můžeš koukat i z okna a počítej aspoň do 300 a opakuj často ve dne, i za tmy...
Proč myslíš, že se počítají hvězdičky? Aby se lidem lépe a hlavně zdravě otevřelo vnímání a byli jasnovidní, jasnozřiví a ne ukřičení šílenci se zaťatou pěstí...
POČÍTEJ si při chůzi třeba i lidi, auta, domy...
Prostě počítej a tím si hmotníš pomyslné schody, po kterých k Tobě sestoupí z hvězdné dimenze Tvůj Anděl, Tvá světelná bytost a povede Tě, abys nedělala stejné chyby, z kterých jsou lidé nemocní...
 |
|
Red 23.05.13 00:34 Reg. před 2016
| Pokud te pronasledujou cisla, dobrej film je Pi, vyslo i u nas.. ;) |
|
starelax 28.05.13 13:52 Nereg. IP: 5.68.196.* | ... dakujem... a este mi vrta v hlave jedna zahada s mojim priatelom sme sa dali dokopy 11.11.2011... to nemoze byt nahoda |
|
pigy 22.10.13 11:40 Nereg. IP: 46.135.64.* | Ahoj prosim o radu. nebo pomoci pochopit proc se mi neustale ukazuje cislo 22 na. Zacalo to nez mi zemrela maminka opakovane jsem se budila ve 22:22. Pak to preslo jen ve 22. V Italii me zemrel tata a kdyz jsme priletely se sestrama vsude po ulicich jsem narazela na 22. ani po tatove smrti to neskoncilo. uz to radeji moc neresim. ale zajima me co to znamena. ukazuji se mi denne.cas tv cisla venku.:-)dekuju |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|