Dnes je čtvrtek, 10.7.2025
Svátek slaví Libuše a Amálie, zítra Olga.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php
zpět

Profesni problemy

Praktické věštění
Pokud máte zkušenosti s věštěním, nebo jste navštívili kartářku a rádi nám sdělíte vaše zážitky, máte příležitost to udělat právě zde.

« zpět \ Přidat komentář

Profesni problemy

Mylifeway@seznam.cz
06.03.18
20:28
Nereg.

IP: 89.24.39.*
Provazen notnou davkou optimismu jsem nastoupil pocatkem minuleho mesice do noveho zamestnani. Ac jsem se snazil jak to jen slo. Bohuzel to nedopadlo. Shorel jsem jak papirovy cert bud nedostatkem schopnosti nebo jejich zakernou blokaci. Zajimalo by me co z dvou moznosti to bylo a proc. Bud ns to doopravdy nemam myslim intelektem nebo je to zalezitost jineho druhu karmicka ? Odpoved pravdiva by me opravdu potesila.
Dekuji
Milan 5.1.1962

Gama
13.03.18
15:48
Reg.4.1.18

Přeji krásný den Milane,jste Kozoroh a to není jednoduché.Jste sice skromný a chápete i diplomacii,lidské potřeby i povahu ale neumíte ovládat své emoce(částé změny ,dvojakost povahy).Nedosáhnete slávy protože toužíte po klidu a harmonii to vás činí nestálým.Máte smysl pro humor pokud se netýká vás to moc
nedáváte.Ve svých rozhodnutích býváte nestálý a to vás brzdí.Snažíte se být rezervovaný až uzavřený před okolím ikdyž si myslíte že ne ostatní to vnímají jinak.Na svět a problém se díváte hned z několika pohledů prostě se ve všem moc pitváte.A to je jedna z brzd vaší osobnosti.Trpíte neschpností vnímat abstraktní pojmy a tím se neorientujete i v jednoduchých logických postupech.Pak musíte vynaložit větší úsilý to dát.A za moc to nestojí,že?
Milane víte že máte šestý smysl?Ne co?Tak proč ho nepoužíváte?Víte dneska se lidé příliš nezajímají o to co kdo je ,tak trochu povrchnost ale s tím se budete muset vyrovnat.Vím že není lehké se přispůsobyt dnešní době ale pokud budete chtít tak to jednoho dne dáte.Použijté to co jste dostal darem protože věřte Kozoroh je velmi komplikovaná osobnost. Otevřte se a neberte se tak vážně můj milý každý jsme nějaký.Hodně štěstí a držte se.

MyLifeWay
14.03.18
18:03
Nereg.

IP: 91.195.106.*
Dekuji vam za obsahly komentar vazena Gamo,
ale s tou neschopnsti vnimat abstraktni pojmy jste se dokonale sekla..
Je to prastary a nesmyslny numerologicky blud.
Pro vasi informaci, vystudoval jsem matematiku a dokonce ji ucil
dlouha leta na VS, takze takovy "blbec" jak me licite, yase nejsme
Nicmene i tak je zapotřebí ocenit Vasi snahu.
Zdravi
Blbec MyLifeWay

MyLifeWay
14.03.18
18:06
Nereg.

IP: 91.195.106.*
K tomu ještě jsem nesikovny a neprakticky a ještě neobratny
Suma sumárum mírně méněcenny

Mylifeway@seznam.cz
14.03.18
20:42
Nereg.

IP: 89.24.58.*
Mila neznama vubec to neberu ve zlem a citim se pobaven..

Gama
15.03.18
15:03
Reg.4.1.18

Tak a máme jádro pudla,vaše emoce.Přesně jste se k tomu vyjádřil jako pravý kozoroh.A už vůbec jste mě nepřesvětšil že jste pobaven,jste nas... ..Věřte karma s tím nemá nic společného.Také vás nepovažuji za blba,proč bych měla?
Jen říkám že patřite k velmi komplikovaným osobnostem.Jakmile se o vás řekne něco co vám nevoní je zle.Ono stačí když nad sebou v práci budete mít třeba býka,lva,nebo štíra a je to v háji.Nechápu tedy proč se ptáte na karmu když tím vším vlastně pohrdáte.Ikdyž máte pravdu,velice se omlouvám za to že jsem vám věnovala svůj volný čas.Víte astrologické výpočty jsou přesnější když udáte i hodinu narození.Já vím máte pocit že vám každý křivdí a není to náhodou naopak.
Ale přesto vám přeji příjemný život a štěstí.

Mylifeway@seznam.cz
15.03.18
22:31
Nereg.

IP: 37.48.21.*
Skoda ze jste se urazila... to ze me mste za blba jste pravila vetou ze man problemy vnimat abstraktni pojmy a s jednoduchymi logickymi postupy..

Gama
16.03.18
15:38
Reg.4.1.18

Ha,ha,fajn pocit co,tak a je naprdlá co?Smůla nejsem.Jste úpně jako jeden můj dlouholetý kamarát.Mimochodem narodil se 2.1.1967.Na toho když někdo nahrne,
mnoho úkolů a různorodé tak po půl hodině připomíná ždímačku.To jsem myslela tou větou nikoliv že jste blb jen potřebujete vše řádně promyslet.Každý máme něco.
Mému znamení se někdy nedaří správně se vyjádřit,tak promiňte.Ale urážet se proto že jste mi řekl svůj názor,to je trochu na hlavu,ne?S kozama vyjdu celkem v poho.Upřímně nesnáším blížence to jsou krvelačné bestie a štíry pro jejich omezenou sebestřednost a taky to neplatí o všech záleží na absedentu.No,a já zase pomažu.Nákup,prádlo,úklid prostě samá úžasná zábava. Mějte se krásně ať se
daří.

Oska
16.03.18
16:23
Nereg.

IP: 37.48.33.*
A co strelci? Jaci jsou?

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184