kapin 29.07.14 12:52 Reg. před 2016
| chtel bich ti jen poděkovat a říct že tě mam opravdu rád protože ti mi dávaš dost energie a si prakticky moje učitelka a ježtě bich těl říct že sme si hodně podobní tak to citím já a moc ti děkuju |
|
Dracizena 29.07.14 16:08 Nereg. IP: 213.151.77.* | Děkuji... kapin***
UCÍTÍŠ VŽDY TO, CO VYSÍLÁŠ...
NAJDEŠ TO, CO HLEDÁŠ...
ALE SPADNE TI NA HLAVU TO, CO NEVIDÍŠ,
KDYŽ NEMYSLÍŠ...
JSEM V MYSLI KAŽDÉHO, I VE TVÉ...
PODOBNOST NEHLEDEJ, KDYŽ JSME KAŽDÝ SVÝM SVĚTEM...
JÁ JSEM, A TY SVÉ -JÁ-, ZATÍM HLEDÁŠ...
HLEDEJ TO, CO JE PRO TVÉ TĚLO ZDRAVÉ...
AŽ TĚ ENERGIE JMÉNEM ZDRAVÍ OBEJME,
UKÁŽE TI NEZDRAVÉ KOUTY VE TVÉM TĚLE
A TOMU SE ŘÍKÁ ŠTĚSTÍ, PROTOŽE BUDEŠ VĚDĚT,
CO SI MÁŠ UZDRAVOVAT A JÁ TI POMOHU... vím dobře o čem píši...
JSEM TVÉ ŠTĚSTÍ... Alena-AKS-***
ÁMEN+ÁMEN+ÁMEN S TEBOU***
 |
|
Dracizena 29.07.14 16:30 Nereg. IP: 213.151.77.* | A když mám zde od Kapina založené vlákno, pár vyrozumění ho vysvítí
a nebude ležet ladem...
KDO CHCEŠ BÝT KŘIVÝ, V DALŠÍM ŽIVOTĚ
TĚ TO NEMINE. A PROTO EXISTUJE KŘIVICE...
KDO MÁŠ RÁD LIDI, PAK SE TI LÁSKA
VRÁTÍ V DUCHOVNÍM PODÁNÍ...
A CO JE DUCHOVNO? JE TO SVĚTLO,ALE
MNOZÍ DUCHOVNÍ SI HO JEŠTĚ NEROZSVÍTILI...
PROČ SE TUPÍ LIDÉ SVOU ZLOBOU NABRUŠUJÍ?
PROTOŽE SE MUSÍ, SAMI SEBE POŘEZAT...
PROČ NĚKDO MÁ A DRUHÝ NE?
PROTOŽE JEŠTĚ STÁLE ŽIJEME V ENERGETICKÉM
VLNOBITÍ, KDE JSI JEDNOU NAHOŘE A PAK DOLE...
PROČ SE LIDÉ JEŠTĚ STÁLE HÁDAJÍ A RVOU
KDYŽ DRŽÍ VESMÍR V OKU PŘIBLÍŽENÝ?
JSOU TAK NÁROČNÍ, ŽE NEVIDÍ SVŮJ ČERNÝ KONEC...
MNOZÍ SE SVÝM ŽIVOTEM KONČÍ A ZAČÍNAJÍ OD PRAVĚKŮ,
ALE NĚKTEŘÍ SE ČISTÍ, ABY JE BUDOUCNOST POZVALA...
od mého Anděla Hvězdného... skrze -AKS-***
 |
|
Dracizena 29.07.14 16:39 Nereg. IP: 213.151.77.* | mohu dát i andělské rady o lásce... jestli někdo chceš  |
|
Dracizena 03.08.14 12:39 Nereg. IP: 213.151.77.* | Nike, dám ti zde pár andělských rad, ale kopíruji tvé výroky proti mně z vlákna -láska-...
Nike.
(30.07.14 / 14:48)
... škoda, že to na těch údajně vystupněných lidech není jaksi vidět.
Totiž skutečně probuzený a střízlivý člověk okamžitě odhalí Tvé nařvané megalomanské ego a ducha chabého. Bodejť by ses, Dračíženo, tak panicky nebála kritiky. A že se bojíš opravdu strašně, když už se dopouštíš agresivity v příspěvcích dopředu, aniž by o Tebe kdokoliv zavadil.
Já tomu říkám dračí DUC-HOVNO.
Už je tu tím Věštírna zaliskaná od hlavy po paty.
Dracizena
(30.07.14 / 15:53)
No vida, kdo se nám tady hlásí ve své zoufalé zóně
a kdo zde rozhazuje svou žumpu, jako Čert na poli...
Tvá závist Nike nemá meze a jen proto, že neumíš odpovídat tak, jako já...
HLOUPÝ SE SPROSTĚ HLÁSÍ
A MOUDRÝ SE JEN DOBŘE SNAŽÍ...
ÁMEN+ÁMEN+ÁMEN S TEBOU SPROSTÁ NIKE...  |
|
Dracizena 03.08.14 12:54 Nereg. IP: 213.151.77.* | Reaguji ještě jednou na NIKE...
dnes mám chuť se do tebe pustit, koleduješ si o to...
Jen odpovím na tvé zoufalé volání SOS a všímání si mého Ducha.
Odpovím na tvé kecy...
Píšeš, že mám CHABÉHO DUCHA A NAŘVANÉ EGO?... jak málo víš, když si neuvědomuješ, že když kritizuješ druhého, že mluvíš o sobě...
Nadarmo se neříká, že si děláme zrcadlo a já pracuji v duchovních zrcadlech stále...
Proč myslíš, že zde na mě stále vystrkuješ drápky? Jsi v zoufale psychickém stavu a ubohost tě nadnáší, ale až s tebou bouchne o zem, běda, běda..
Tvé tělo nese velké množství zvířecí energie a proto se neovládáš a jsi i veřejně sprostá a nejenom na mě... jsi nafetovaná...
Jakého mám DUCHA, to jednou poznáš... 
Jsem vystupněný člověk a kdo to na mě nevidí, jako například ty, musíš si holka sundat ty pokakané brýle... Proto mě nevidíš ve správném světle...
Bojím se kritiky? Jak se mohu bát kritiky, když ji i v tobě hmotním, aby ses zde ukázala, co v tobě dřímá za obludu energetickou 
Já se dopouštím agresivity? Dobře, tak ji k tobě posílat budu, vlastně si o ni říkáš... jaké kdo ke mě vysílá vibrace, tak se k němu chovám, protože musím zpracovat ty vibrace a tebe určitě nemohu zpracovávat s něhou, když z tebe vytéká prabájná energie v hrubohmotných vibracích a proto k sobě nenajdeš žádného jemného člověka... nenajdeš žádného, mi jde věštba na tvou osobu... jsi křivý člověčí druh a proto se zde pokřiveně chováš...
Říkáš o mě že jsem dračí hovno? Ale ta myšlenka se zrodila ve tvém rozumu a vytekla tvým hrdlem... proto věř, že to hovno pohlcuje tebe, ne mě... já nemám žádné psychické ani fyzické, ani mezilidské problémy, ale ty ano... zde sis vyhádala už ligu, ale se mnou vždy prohraješ...
Roztahuji se zde na fórech? To proto, že lidé čekají na odpověď kterou jim můžeš také dát. Ale nedáš, protože neumíš dát to, co dávám lidem já...
Vytahuji se? Nééé pro Boha, jsem už vytažená až, až, jsem u samotného BOŽÍHO STROMU... jen lidem v pokoře předávám, co jim jejich bytosti světla vzkazují...
A kdybych neodpověděla já, tak by lidé odcházeli bez zájmů této věštírny...
A když se zde nebudu hodit Redovi, on mi to určitě napíše...
Ale co ty, planá ženská bez duchovního světla mi chceš vytýkat.
Jen se mě chytáš, abych tě podržela a hlouběji nepropadala...
Píšeš, že mě nečteš... ale čteš a s jakou chutí...
proto i já se tě začnu s chutí všímat, ale v duchovní hladině...
ke...
Do dnes jsi byla pro mě zbytečností na tebe reagovat, ale je mi líto tvého Anděla, který se už tak moc ohýbá, že pláče bolestí a nebude dlouho trvat a svou bolest bude muset přesunout do tvého těla...
Víš proč vrchnost měla šašky? protože šašek byl vnímavější a moudřejší jak kde jaké princátko... Neseš v sobě z minulých životů šlechtickou nadřazenost a proto v tomto životě nejsi šlechetná.
Jsi chytrá, ale stojíš si v hloupá zóně... a to do sebe nezapadá a proto budeš stále jen otrávená a nasraná... píši ve tvém chutném stylu... Zdravím tě, lásko z minulých životů  |
|
Dracizena 03.08.14 12:59 Nereg. IP: 213.151.77.* | Ano, byla jsem v dávné době i tím tvým šaškem, na které jsi tehdá dala... a dnes jsi vztah, jen podělala  |
|
Oli 04.08.14 09:37 Reg.19.2.16
| Ďakujem, že si  |
|
Dracizena 04.08.14 12:35 Nereg. IP: 213.151.77.* | Děkuji Olí... 
Lidé by se měli držet za ruce, v pomyslném kruhu a vzhlížet ke hvězdám.
Není to pohádka o andělíčkách, ale je to vibrační skutečnost, protože každý tam máme tu svou hvězdu, odkud jsme vznikli a sem na Zem přišli.
Mnozí jsme žili i v mayské kultuře a proto tu skutečnost cítíte někde v hloubce své hlavy...
A když se vizuálně zde budeme držet za ruce, roztáčíme každý své vibrační světlo, které poroste, až do hvězdných dimenzí a pak se našeho kruhu všimnou bytosti světla a pošlou své paprsky k pomoci...
Kdo je zde na zemi sám, jako voják v poli a metá kolem sebe své zlo, jako např.zdejší Nike, je pak z duchovního pohledu na odstřel.
Bytosti světla ji nevidí, když její aura nesvítí a tito a podobní lidé jsou pak vytrženi ze svého pohodlí... ale nejprve nám musí ukázat, co v nich je za humus a Nike a camie to ukazují i jinými nicky...
Také jsem tenkrát nechápala, proč bych se měla za druhého modlit a dnes je mi to jasné. Aby ten zlý nemohl rozprašovat své zlo hlavně do pubertálních dětí, kteří jsou nejvíce zranitelní...
Povahové energie létají po neviditelných nitích a ty těžkopádné povahy jsou o to rychlejší nákazou, jak ty zdravé povahy a s nemocemi je to podobné.
Má rada zní a proto ámenujme za každého kolem sebe a tím se ochraňuješ touto světelnou modlitbou...
A buďme i zde ve vizuálním KRUHU, který se rozsvítí díky našemu ámenování... MYSLÍŠ, ŽE NE?
Začni ámenovat a stůj v pomyslném kruhu a buď v nějaké barvě, jakoby zapuštěný-á a postaví se ti všechny chloupky na těle...
a chloupky jsou tvé antény které se ladí na tvou budoucnost... jsou to skrytí andělé tvého těla  |
|
magie127 04.08.14 13:12 Nereg. IP: 194.213.195.* | Dobrý den, Dracizeno, Ráda bych výklad od Vás, ale nemohu najít Váš kontakt (email, tel... .) je možné se s vámi domluvit? Moc děkuji:-)
|
|
Anaach 04.08.14 15:41 Nereg. IP: 213.108.163.* | Ahoj Dracizeno, pokud by jsi měla zájem, ráda bych si s Tebou popsala. ;o) Případně bych chtěla poprosit o nějaký kontakt. ;o) Děkuji |
|
magie127 05.08.14 22:39 Nereg. IP: 90.182.102.* | Zde je Můj kontakt: katarina127@email.cz,nar. 19.9.1984. Nevím si rady s muži, mam pocit, jako kdyby se mi vyhýbali... .má za sebou rozchod, je to 3 . měsíce, co mám udělat? Díky za odpověď.  |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|