succubes 21.06.10 17:14 Nereg. IP: .* | ani neviem prečo to tu vlastne píšem.. ale možno mi niekto z vás múdrych osôb poradí :)
mám takmer 17 rokov a ešte stále nemám nič, čo by mi išlo.. ani nie tak išlo, ale proste v čom by som našla taký ten zmysel života.. :(
už v škôlke som nebola tá obľúbená ("nebudeme sa hrať s nikým kto, má sivé oči!") a tiahne sa to až doteraz... nie som ani najkrajšia (bolo jedno obdobie, keď som si aj prišla pekná, ale potom som kvôli zdravotnému stavu musela brať lieky a pribrala som, čiže sa mi aj ohľadne tohto zničilo sebavedomie..)
síce chodím na školu, ktorá je zameraná na umenie, no keď dostaneme zadanie, vôbec si nedôverujem a hľadám na iných stránkach ani nie že inšpirácie.. ale ako to, čo by som mohla zrobiť... proste nápady iných, nie to moje.. pripadám si strašne neistá, nič čo zrobím sa mi nezdá dobré..
predtým som aj kreslila celkom rada ale teraz som akoby vygumovaná.. :(
po škole chodím aj na hudobnú, no keďže som na začiatku nedostala dobrého učiteľa, tak nemám dobré základy, čiže neviem dobre čítať z nôt a nejak sa mi nedarí ani v tom hraní.. aj keď by som veľmi chcela aby mi to šlo...
a aj keď si poviem, že budem niečo robiť, proste celý deň len tak "prežijem"... nerobím takmer nič... :(
a vždy keď vidím niekoho, komu niečo dobre ide, v kútiku duše závidím... a napadá ma otázka, prečo aj ja nie som v niečom takto dobrá?.. :( prečo aj ja nemám niekoho s kým sa môžem takto smiať ako oni??...
|
|
dracizena 21.06.10 18:29 Nereg. IP: .* | Succubes, nebuď smutná. Dnes teprve startuješ svou životní motorku a nejde Ti prostě chytnout na poprvé. Vyčkej, vše doženeš a mnohé i předjedeš, jednou poznáš o čem píši. Byla jsem na tom podobně, nic mi nešlo, oni byli někdo a já nic a dnes oni za mnou chodí a prosí mě, co a jak mají tvořit aby žili bez bolestí a potíží. Někdo odstartuje rychle a tak, že je jedničkou, ale každému jednou dojde palivo a pak jsou v koncích. Ptej se sama sebe, proč se svěřuješ na věštírně? Já Ti povím proč, protože právě že Ty si to palivo budeš jednou umět sama dolévat a to je směs, která zajišťuje člověku i zdravé stáří. Vydrž, jednou Tě čeká cesta zlatého paprsku. Zapiš si mou zvěst a jednou mi dáš za pravdu. Vím, že se toho dočkám a sleduj sny, ty Tě hodně budou posouvat z nesnází, protože si díky jim uvědomíš.A náš život je o uvědomění... Povedu Tě telepaticky, jen sleduj sebe uvnitř…zdravím Tě a neboj bude lépe…Každý to SVÉ DOLE prožívá v jiném období svého života. Buď ráda, že to TVÉ DOLE, je dnes ve Tvém mládí, hůře na tom jsou ty, kdo své DOLE prožívají ve stáří kdy se už hodně špatně rovnají. Ale rovnat se dá v každém věku a Ty se rovnáš jako mladý proutek a ten se srovná hravě…Ještě Ti povím, co Ti vzkazuje Tvůj Anděl***přesazuji Tě má schránko do jiného záhonu, až zakořeníš, volej si mě k pomoci druhým***  |
|
succubes 21.06.10 19:44 Nereg. IP: .* | ďakujem :) veľmi si ma povzbudila :)
tvoju zvesť si zapíšem :)
len by ma zajímalo, vidíš anjelov? :) to musí byť úžasné :) |
|
Theodor 21.06.10 19:55 Reg. před 2016
| succubes: než začnu, můžu se tě zeptat na volbu nicku? Sukuby jsou démonické svůdkyně mužů... nebo andělé vášně, podle toho, jak se na to podíváš...
Snažím se chvíli vidět svět tvýma očima... cítit to tak jak ty... 17 let... subjektivně nehezká, ale plná touhy... nedoceněná sama sebou, přesto plná ambicí... závist, závist, závist... trn bolesti při pohledu na štěstí, které není tvé... smutek, když v noci posloucháš vlastní dech a neslyšíš dech partnera... .. já vidím depresi... možná už i depresi jako nemoc.
Nevím, co je potřeba udělat, možná začít na něčem pracovat... smyslem života může být i docela obyčejný cíl... Možná že právě tvé ambice (které si nepřipouštíš), jsou tvými okovy. Nejsi spokojená s postavou? Přibrala jsi kvůli lékům? (jakým??) V pořádku, s tím se dá ale něco dělat.. plavat, běhat, jezdit na kole... jíst střídmě... Proč to nejde, není vůle? nestojí ti ta odměna za to?
Hudba, špatný učitel, zase vina jinde? Možná... Víš, když mi bylo jako tobě, možná o ten rok méně... měl jsem pocit, že je celý svět proti mně... a vlastně jsem přitom byl jen já proti celému světu... Absolvoval jsem několik (7 - moje magické číslo) sezení u psychoterapeutky a můj svět se na vždy změnil... Zkus to taky... |
|
succubes 21.06.10 20:05 Nereg. IP: .* | tak to som nevedela.. nevedela som, pod akou prezývkou to napísať a niekde som to videla napísané, tak som zvolila toto... :( ale môžem si ho zmeniť :D
no, tie lieky, boli určené len pre dospelých ľudí a aj tak mi ich dali.. :( neviem ani presne na čo všetko to bolo..
viem, že sa to dá, ale ohľadne športu mám slabú výdrž.. mám astmu a vždy strašne lapám po dychu a dosť ma to odrádza :( ale bude to asi len tou slabou vôľou..
ja som už bola u rôznych ľudí, ale všetci mi prídu takí... nesympatickí.. neviem :( každý sa tvári ako keby vedel o čom hovorí, akoby chápal situáciu v mojej rodine, na koniec ešte pridajú ".. však je to tak?" a pritom to tak vôbec nie je...
a moja mama si už aj tak myslí, že je všetko v poriadku :( bolo by mi hlúpe prísť za ňou a povedať, že idem k neviem komu.. :( už aj tak má toho veľa.. :(
|
|
Maty 21.06.10 20:44 Nereg. IP: .* | Ahoj succubes, myslím, že jsme se setkaly ve "Snech". Souhlasím s Theodorem. Tento věk, který nyní prožíváš, je mnohdy plný zmatků a nepochopení - skutečnost, kterou nám dosud rodiče a jiní rodinní příslušníci nějak přefiltrovávali, se nám v osobních zkušenostech zdá hrozná a všichni jsou minimálně divní. Tohle období jsem si taky prožila, a to přímo v bouřlivé formě nejbouřlivější.. Měla jsem tu smůlu, že jsem se nedokázala otevřít, protože jsem měla pocit, že někoho otravuji svými blbostmi..a tak jsem to v sobě dusila. Není to dobře a Tys udělal dobrý tah, že ses objevila na fóru.
Jestli Ti mohu něco skromně doporučit - přestaň se zabývat minulostí - odtud pochází ona nejistota. Jsi nejspíš velmi citlivá a cit k umění patří, tedy se zaměř na školu a na to, co se Ti na ni líbí. .." Jsi krásná taková, jaká jsi, nikoho a nic nenapodobuj".. Zkus ve své situaci najít vlastní originalitu .. namaluj své pocity, vymodeluj Smutek, Závist, Krásu, Okouzlení, zahrej (zazpívej) své tóny a potom zachyť melodii v notách (sama se nauč, umíš SAMA), ne protože musíš, ale protože chceš. Přeji Ti hodně trpělivosti, ať tohle období zvládneš.. |
|
succubes 21.06.10 21:17 Nereg. IP: .* | áno asi áno, pridávala som tam jeden zo snov :)
ja to mám tiež tak, nerada sa zdôverujem, ale vo svojom okolí ani nemám komu, takže takto otravujem internet :)
skúsim to :) budú aj prázdniny, takže na to mám priestor... žiadna škola, more času, takmer žiaden program.. :)
a ešte aj popremýšľam nad zmenou toho nicku.. :D |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|