kelišová 25.05.10 11:07 Nereg. IP: .* | V poslední době se množí - aspoň se mi to tak zdá - lidé , jež chtějí prosperovat na úkor druhých , jež ostatní využívají , nebo na druhé svádí své chyby a nedostatky .Zajímalo by mě , co si myslíte o rčení boží mlýny melou pomalu , ale jistě - jestli to vůbec funguje - jestli budou muset tito lidé taky zaplatit za své činy a přečiny .Budu ráda , když i napíšete , zda se Vám stal nějaký příběh , že Vás někdo využil , nebo obral o peníze a jak jste se potom cítili ... .. |
|
Tilly 25.05.10 15:52 Reg. před 2016
| Ahoj kelišová. Jedna holka mě nemá moc v lásce a schválně mě slovně napadala, byla hrubá a v tělocviku se snažila vybíjet mě do hlavy. Stále se jí to nijak nevrátilo právě naopak, je oblíbená a přebrala mi kámošky. Je to nepříjemné, když víš, že ti někdo vezme přítele. Cítím se strašně Myslím, že ,,boží mlýny melou' jen, když ten kdo ubližuje si připustí, že by se mu to mohlo vrátit. Tehdy znejistí a dělá osudové chyby. Boží mlýny neexistují spíš je to nevyrovnaností člověka, když se někomu neco vrátí. To je můj názor. Nechtěla sem to moc rozvíjet, já osobně nesnáším dlouhé texty Měj se  |
|
xyza 25.05.10 17:42 Nereg. IP: .* | Věřím na to, že boží mlýny melou na stopro. Pouze ne tak rychle jak bychom si možná přáli. Zažil jsem takových příběhů, dokonce i mnou osobně prožitých několik. V zásadě šlo o to, kdy si někdo přivlastnil věci, které mu byly za života slibovány a pak se jimi vědomě obohatil někdo jiný. Šlo-li o věci rozbitné - už jsou dávno v čudu /i když měly větší cenu - prostě byly někým rozbity/.A třeba i nemovitosti/došlo k znehodnocení i neúměrným vydáním/.
Dokonce se někdy projevily i na zdraví lidí okolo. |
|
xyza 25.05.10 17:46 Nereg. IP: .* | Musím dodat, aby věc nebyla špatně chápána, že v mnou uváděných příkladech nikdy nesehrál roli poškozený, ale došlo k nim vlivem jiných osob či změn. |
|
Merit 25.05.10 19:22 Reg. před 2016
| ahoj Kelisova .. :-)**
i vam ostatnim..
bozi mlyny? :-).. jsme si jisti, ze se i nam neco nahodou nevraci? :-)
porad to tu melu.. muze se to tahnout z min. zivotu a bez toho nahlidnuti, vime jenom zlomek..
na kazdou svini se nekde vari voda, to se rika.. mam ja prikladat pod kotel, on si kazdej priklada sam a to staci :-D.. co? :-)
a pozemsky?.. lidi si k nam dovolej to, co jim dovolime my sami...
mame se naucit rikat i NE..nekdy nepomoci = pomoci? :-)
a kdyz se sletnou supi.. zarveme.. "hej ja jeste dejcham!" :-)
je tu povoden a uz se chystaj, ze bude rabovani? :-)
je povoden a domy jsou zniceny a rodiny poznamenany.. a kdyz dojde na finance a helemese.. domek si postavila osoba (za ty prachy), ktera vubec narok nemela.. ktera mela jenom dobry postaveni.. :-).. tj. stripek..
lidi jsou mazani, dobroty se da vzdy zneuzit..
je tezky odlisit to, kdy je clovek soucitnej a kdy je uz blbej? :-DD..
slovo hodna ve mne vzbudi prirovnani. hodna = blba :-D
to NE je nekdy o velky uleve :-).. muzeme milovat a preci.. nenechame se drtit.. citovy vydirani je funkcni.. a ti co ho praktikuji, vedej kam uhodit..
nic neni jenom cerny ci bily.. je tu i seda barva..
dneska frci pravidlo.. neojebes? bude ojeban :-) (okraden)...
dokazeme se schovat za velky ciny.. za poslani atp.. o to je to desivejsi.. ??
nebylo by od veci opravdu zapatrat i jinde a to v minulosti...
kdyz jsem mela ten sen.. nemela jsem se pozastavovat nad afrikou atp.. kam by clovek dal duse, ktery maji neco tezkyho prozit?.. jak proverit ty ostatni, jestli v sobe najdou soucit? ...
je tu naka karma narodu.. karma statu?.. kdo vi :-)..
ja jen vim, to, ze Buh je.. a jsem uz strasne unavena.. a tak radeji vyslu do sveta kus radosti.. at je nam lip.. cim vic budu krmit tu negativni stranku.. plati to.. co bylo v tajemstvi.. "rekni, tva vule je mi rozkazem" :-)..
cim vic mozna budeme neco/nekoho soudit.. mozna se budeme tocit v kruhu?.. fakt nevim... .
xyza.. zase pises jako chlap.. narostl ti penis? ci co? :-)
prevleky nemam rada.. fakt me vadej.. i kdybych mela nadavat a lamat rukama.. aaaaa.. posrat se.. kazdej bude vedet, ze se prave posrala Merit.. u tebe to jasny neni.. neco tu zavani.. toz tak :-)
a prosim odpustte mi ten slovnik.. fakt mi vadi to prevlikani..
 |
|
xyza 25.05.10 20:20 Nereg. IP: .* | Chápeš, že mě nějaká Merit nemůže rozhodit? Piš si své sáhodlouhé litanie o ničem a přemýšlej o svých názorech. V reálu jsou nedoložitelné a nepoužitelné. Jestli píši s penisem nebo bez něj je jen a jen můj problém. Ostatně kdo ví kdo se pod jakým nickem schovává . Dle mého to není pro diskuzní téma nikterak důležité. Myslíš že tvůj slovník je hoden slušné ženy? Je vůbec důležité co tobě vadí ? Nemáš se snad doma s kým hádat? Takže si posluž, já ti zase pro srandu ně+co napíši. Kdybych měl více času, napsal bych častěji. |
|
xyza 25.05.10 20:20 Nereg. IP: .* | Chápeš, že mě nějaká Merit nemůže rozhodit? Piš si své sáhodlouhé litanie o ničem a přemýšlej o svých názorech. V reálu jsou nedoložitelné a nepoužitelné. Jestli píši s penisem nebo bez něj je jen a jen můj problém. Ostatně kdo ví kdo se pod jakým nickem schovává . Dle mého to není pro diskuzní téma nikterak důležité. Myslíš že tvůj slovník je hoden slušné ženy? Je vůbec důležité co tobě vadí ? Nemáš se snad doma s kým hádat? Takže si posluž, já ti zase pro srandu ně+co napíši. Kdybych měl více času, napsal bych častěji. |
|
Merit 25.05.10 22:13 Reg. před 2016
| krucinal :-), nejde mi sem vlozit text :-)
tak strucne xyza :-)
prevleky mi zamavaly se zivotem... mne to vadi.. ja mam rada, kdyz vim, kdo je na druhy strane.. ty to mas jinak :-)
abych se mohla s nekym v pohode bavit, rada opravdu vim co a jak.. z cehoz vyplyva, ze si asi nepokrafem :-)..
nejde o zivot :-))  |
|
liduna1 26.05.10 08:27 Nereg. IP: .* | Bozi mlyny melou pomalu ale jiste.. Je to dobra berlicka , ktera pomuze kdyz se Ti stane krivda... Mam maly priklad: Pani dochovala a pochovala maminku, ktera byla leta imobilni. Pripadl ji za to maly domecek/rodicovsky/ na vsi. Vysoudil ho vsak jeden z jejich bratru, ktery se ovsem o maminku moc nestaral. Domecek ale presto pripadl jemu. Zije v nem s manzelkou asi 20 let. K domecku si pred rokem pristavil syn s rodinkou a jak to byva pri souziti dvou generaci prisly nezhody. Dnes tento syn prodava otci a matce strechu nad hlavou.Ze jim jde srdce puknout od zalu, nemusim snad psat .Domecek, o ktery dotycny pan kdysi pripravil svou sestru..Jsou to bozi mlyny? Na sobe mam vyzkouseno, ze za kazdou spatnost, kterou vyvedu, dostanu hned po cumacku, jemne receno. Ja na Bozi mlyny verim, vzdyt i v pohadkach bylo nakonec zlo potrestano..  |
|
kelišová 26.05.10 11:47 Nereg. IP: .* | Tilli- taky mi někdy připadá , že ty boží mlýny melou , jen když znejistí dotyčný hanebník , když si věří , pořád se nic neděje - aspoň z mojich zkušeností 
Lidka- Někdy to těm mlýnům trvá opravdu dlouho , zato to pak přijde tak nějak hustčí , než kdyby dotyčný dostal facku od života hned .Jinak to mám stejně jako Ty - jakmile bych něco chtěla dělat " levě" , tak mi přistane na hlavu pohlavek od života , někdy mě pak z toho dost brní hlavinka 
Merit - Připomínáš mi mou tetičku , promineš , viď - je to stará sprosťačka , ale v jádru správná fortelná ženská ,nikdo a nikdy se s ní nenudí .
K těm převlekům , jó , kdo se někdy nepřetvařuje - někdy se usmíváš a v duchu máš vztek - např. na úřadech , tam mě to někdy opravdu vytáčí , ale taky bych ráda věděla , kdo je Xyza ... .
K té dobrotě , někdy člověk nemusí být přehnaně dobrý , soucitný , může umět říkat ne a přesto narazí , asi je to dnešní dobou .Pamatuji si doby z mého dětství - rodiny spolu více drželi , jezdili jsme na společné výlety - bylo nás asi 15 , teď se vidíme jen vyjímečně , nikdo nemá čas , ani chuť , každý si hrabe na svém písečku ... . |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|