Theodor 18.05.10 17:31 Reg. před 2016
| Zdravím všechny,
jen chci vysvětlit, proč se poslední dobou nezapojuji. Řešíme s kolegy lékaři na interním oddělení v K. Varech závažný problém, který vyústí nejspíše v masivní odchod jinam. Toto mě "zcela spotřebovává" a už nemám více síly na cokoliv jiného...
Mějte se zatím fajn a až zase někde zapustim kořeny, určitě se sem zase mrknu... přejte mi sílu, nějak mi dochází... |
|
Maty 18.05.10 17:49 Nereg. IP: .* | Theodora, přeji Ti hodně klidu, štěstí a síly při řešení současné situace. Nechť vše dopadá podle Tvých nejlepších představ.. Ahoj |
|
Merit 18.05.10 19:13 Reg. před 2016
| 
ja ti verim, ze udelas maximum.. dopadne to tak, jak ma..
mame te radi :-) ..  |
|
anelie. 18.05.10 19:43 Nereg. IP: .* | Ahoj Theodore,
taky Ti preju hodne sil a klid pri reseni vaseho problemu, a ceka li te zmena, preju Ti, at je to zmena k lepsimu! |
|
Katarína 18.05.10 19:56 Reg. před 2016
| Theo: sílu máš, hyn se ukáže, jak velikou - uvidíš sám. Někdy platí: čím hůř, tím líp /před časem jsem tomu nerozuměla, možná už jsem malinko pochopila - něco na tom bude/. Vydrž, jednou to bude v kategorii minulost, historie... ..  |
|
liduna1 18.05.10 20:30 Nereg. IP: .* | Theo stale plati co Te nezabije to Te posili a vsechno zle je na neco dobre. Drzim palce.  |
|
ayka 19.05.10 05:18 Nereg. IP: .* | hodne stesti Theo  |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|