ada 25.04.10 21:40 Nereg. IP: .* | Dobry den. Rada bych se touto cestou zeptala na vyklad ze sna, ze k tereho mam strach.
Viděla jsem ve snu své dítě mrtvé, vypadalo to jak by leželo v rakvi.
Jen ten vek nesouhlasil, ve snu mel tak mezi 3-4 let a ve skutecnosti je mu 8roku. Bylo to az tak skutecny, ze slzy jsem mela kdyz jsem se probudila. Díky za odpoved |
|
dracizena 25.04.10 23:53 Nereg. IP: .* | Ada, nic se neboj protože když sen nám něco i nepříjemného zvěstuje, tak proto abychom o ději přemýšleli a myšlenky umí opravit nebo rozmělnit karmickou lavinu která se ke každému přisouvá. A kdo nedbá, pak i tečou slzy, ale ty DBÁŠ, tak Ti potečou slzy štěstí...
Anděl jménem Sen Ti chce říci, že mezi 3.-4. rokem se do syna vsákla energie, která by mu zhmotnila potíž až ve stáří a na tu potíž by umíral, ale jako děda. A Anděl Tě prosí, aby ses vracela do této doby i skrze fotky a vizí jsi syna obalovala duhou a chtěj v té duze vnímat zářící barvičky. Tvá duchovní tvořivost ho zbaví té energie a také ho často masíruj a hlaď za krkem a mezi lopatkami a ještě masíruj celé kotníky. Bude mít sny a zapisuj je, jeho sny budou k Tobě mluvit a duchovně Tě posouvat. Jednou se Tě bude ptát co je za hvězdami***A nemusí být jen dědou, ale jeho Duše chce čistit aby byl pradědou***
 |
|
Theodor 26.04.10 14:13 Reg. před 2016
| ada, má-li ti někdo udělat výklad snu, pak je potřeba, aby tě trochu poznal, aby pochopil podvědomí, které tvoří sny. Dracizena se tu snažila cosi napsat, abych pravdu řekl, hlavu a patu nevidím. V 3-4 letech energie, která mu způsobí potíž jako dědečkovi, na kterou zahyne? A pokud bude obalen duhou bude nesmrtelný, nebo jak?
Myslím, že sen o smrti neznamená nutně nebezpečí. Vlastně těžko říct, co to v tvém případě vlastně znamená. Sama to najdi v sobě. Nenech se ovlivňovat pouťovými vykladači snů. :) |
|
dracizena 26.04.10 14:54 Nereg. IP: .* | Theodore-ty jako lékař bys měl vědět, že stařecké potíže si vyrábíme během života a proto se musíme myšlenkově vracet i do svého dětství i k porodu a obalit sebe vizí světelnou hmotou a tím měníme karmické naplnění. A když Adě snový anděl radí aby tu karmu rozsvítila, tak je povinnost duchovního člověka předat zvěsti od svých andělů... Ty nejsi ve stupni, abys pochopil, že vize je hmota z které vzniká a rozpíná se vesmír.Těžko ty pochopíš/do toho se musí dozrát/ že člověk byl dříve jak vesmír. Nadarmo se neříká že vesmír je iluze.
Ale pro příště, mluv prosím Tě za sebe a nepřevracej má slova.Já si za nimi stojím a ty si piš své úhle pohledu, jen tak se sejdeme v dobrém světle... Lidská slova jsou jako seno a každý si suší to své a kdo přehazuje seno druhému pak jeho zahnívá...
Píšeš o hlavě a patě, vidět to co je mezi nemůžeš, protože meridiální tok máš ucpaný a proto kladeš slova tak abys odryl své potíže a opravis je. Snaž se sebe pochopit, proč se do něčeho i angažujeme. Nic není náhoda proč. A vizuálním cvičením posilujeme myšlenku a ta dokáže pak i prodloužit i nemocné stáří. A tomu se říká SÍLA VŮLE !!! JÁ UČÍM DRUHÉ CO MĚ SHŮRY NAUČILY A PROTO I VÍM, CO TO ZNAMENÁ KDO MĚ CHCE NAPADAT. THEO, NEBYLO TOHO Z LOŇSKA DOST A DOST? JAK SRŠNĚ JSTE NA MĚ ÚTOČILY A TY JSI BYL JEJICH TRUBEC... NEURÁŽÍM, JEN PŘIROVNÁVÁM A SROVNÁVÁM CO JSEM MĚLA UŽ LONI SROVNAT. ..Na zdraví Theo***  |
|
Merit 26.04.10 15:38 Reg. před 2016
| ahoj :-)
Theo..poutove vyklady snu.. jo, doba je "jina".. ale porad plati jista pravidla.. kdyz se mi zda o tech, kteri jsou jiz treba mrtvi (to neni tento pripad).. vim, ze bude prset.. je to poutovka jako vysita a presto plati :-)... jenom je velka skoda, ze jsem se babicky tak strasne bala.. tak moc, ze po jeji smrti nesmel u nas viset ani jeji obraz.. ta, kdyz se na nekoho podivala, kurna ta vedela na co mysli.. a ja to vedela.. nelibilo se mi to.. a takovych lidi je spousta, nez se naucime myslet tak, ze se za to nemusime stydet :-)..
nevim, zda to tedka Theo myslel draci zeno takto.. ale vime co tu bylo pred casem.. co ti chci jenom rict.. tobe i theovi i jinym.. (holkam jsem to posilala v mailu).. ze se lidstvo tedka cisti.. a to z druhy svetovy valky.. pac to bylo svinstvo jako vysity.. hitler to myslel dobre.. (z jeho pohledu) a spousta lidi mu uverila.. byla krize.. byl hlad.. bida.. dnes je krize, ale dobre prikrmena.. vykonstruovana.. kdyby bylo vse jak ma bejt.. "nikdo na svete by nestradal".. a to mi nikdo nevymluvi.. z lidi vypluji takovy hnusy, ze by je od sebe oni sami necekali.. a stalo se to tedka i mne.. co ve mne dokazaly emoce a vzpominky vyvolat.. ze bych to do sebe nerekla.. nektery lidi muzu fakt milovat jenom z pozvdali.. "zij a nech zit".. svoboda, tolerance atp.. a nejde to pobrat rozumem.. na tohle lekarsky uceni zkratka nestaci.. na vse diagnoza neexistuje.. jsme "primitivni" v tomto smeru.. a jestli si nekdo mysli, ze to tak neni.. tak at se rozhlidne a rozkoduje to.. jak to tu vypada :-) a co se deje.. jak se muze uzdravit teda nekdo.. komu lekari pomalu nedavaji vubec sanci?.. a on/a odejde z nemocnice a vi,ze neumre.. a opravdu tu strasi uz radu let (nejde o me :-) ) a diky Bohu za to :-)
mame se milovat na ty urovni na jaky jsme.. pokud by tu nekdo z nas byl takovej.. ze druhy vede do zahuby.. kde pozijou hromadne lidi naky jedy a jdou "domu".. proste umrou.. to beru jako neco pro me nepochopitelnyho.. ale to tu nikdo nedela..
draci bali do duhy a ma svoje uceni.. ja mam taky svoji cestu a ostatni taky.. co je pro me krasny? kdyz to nekdo zkombinuje.. lekar+duchovno.. tyhle metody propojeny.. pricina .. dusledek.. je to opet jenom muj nazor a smiruju..
moje mala to skloubila.. je to moje holcicka.. uz jsem se tu vypsala jak to s ni bylo.. mela bejt debil.. a je? neni.. ma vs.. je i zdrava.. a bude mit i deti (cemuz verim).. vzdy se zaobira kompletni pomoci.. patra a z ceho mam radost, ze jsou i jeji vrstevnici.. na tom stejne.. volaji si mezi s sebou.. co by to mohlo bejt? .. nic nezabira? :-).. az na to prijdou.. lidi tam u nas je maji radi.. je to "nova krev" :-).. nove pojatej celej obor.. den ma pouhych 24hod a vic to bohuzel nafouknout nejde.. obetuje tomu dovolenou, svuj volny cas.. a vida.. ted se rysuje i jina prace, aby na to studium zbyval cas a dalo ji to velkej prostor.. tak se uvidi.. ona veri.. ona se modli a dekuje a raduje se.. nikdy si nenechala nami vzit svuj svet.. a takhle vidim ja i draci zenu.. kdo chce jit s ni.. at jde :-)).. nestujme proti sobe.. nenadavejme si a nerurazejme se.. kurna.. kazdej druhej je kusem me samotny.. je to tak strasne tezky. ale i napr. i paroubek je bytost a ja nemam pravo ho nemit rada :-D .. a jak me vidi on?.. to resit nemam :-)..
pac jsem "lopata", tak jsem se tenkrat polopaticky thea zeptala, zda by mi dal najist, napit a zda by me ve tme odvedl na zachod.. udelal by to pro me.. a to je pro me dulezity.. to je pro me mezni situace.. to je "kus cloveciny".. jestli neco vnima, neciti stejne.. vsak jako duse mame zazit vse.. tam, kde nas to minule rozdelilo.. opet se tam sejdeme.. :-), neuteceme nicemu.. nikomu.. jenom treba to "rozejiti" ma bejt v lasce.. a pak uz jsou ty misky vah vyrovnany..
nehledejme proc "ne".. hledejme proc "ano" :-).. hledat rozdily.. proc neco jde a nejde.. je to pak o konflitktech.. jednou se tu bude lamat chleba.. a budeme muset kus i toho svyho nekomu darovat, dat.. dat napit vody..
nikdo z nas neni svetcem.. spasitelem.. nikdo z nas neni dokonce ani spatnej.. rekla bych, ze kus certa je v kazdym z nas.. :-) ..
i kdyz nam nekdo nesedi, neznamena to, ze je spatnej.. ztracenej atp..
je jenom jinej a je jinde..
dejme si ten prostor.. kus tolerance.. nikdo z nas sem nejde a nechodi cedit krev :-) ..
theo.. uvedomujes si vubec.. jak strasne moc jsi dulezitej? dochazi ti to? :-)
to je zodpovednost jako krava :-D promin ten vyraz :-), to nemyslim vubec ve zlym :-).. ty jsi tu v podstate dost milovanej :-).. to je to zakulisi :-)) ..
jinak.. mam vas rada .. lidi :-).. jsem stastna jako blecha.. ze tu mam vrby.. ze jsem tu nasla sprizneny duse.. ze muzu dat hlavu na rameno weiterince a katarince, ktery to unesou a muzu jim to oplatit.. ze tu jsou duse detsky a cisty... . jsme asi vsichni tak trochu "ohrozenej druh" :-) .. a meli bychom si toho vsichni vazit.. protoze .. rovna pater.. i uprimna vytka.. objeti bez kudly a sekyry za zady se nenosi.. a my co se tu zname.. nejme o prevlecich.. i toho si vazim! to neni samozrejmost.. vim na cem s vami jsem.. to je jista forma pratelstvi.. Boze, diky ti za to vsechno :-)
papa  |
|
dracizena 26.04.10 16:14 Nereg. IP: .* | Merit... krásně řečeno že jsme ohrožený druh, ale člověk sám je tou hrozbou, člověk sám je tím zuřivým ohněm, velkou vlnou, bleskem. Celý svět je v jiné formě v nás a my jsme těmi kdo řídí celý svět i to počasí. Jen nejsme s živelností ještě vyladěni a tak se ladíme a začíná se mezilidsky.A víme než se housle vyladí, tak to pěkně skřípe a to samé se děje v neporozumění mezi lidmi. Přec když se ladí, tak se ten čas musíme vydržet. Ano, čistíme se, lidstvo i svými boulemi si čistí smysly a to je doba které se říká zrání a každý zraje po svém, ale stejně jsme z jednoho STROMU a proto se máme vidět a zdravit... ZDRAVÍM VÁS A RÁDA POZNALA...  |
|
Theodor 26.04.10 16:48 Reg. před 2016
| Dracizena: ale že jsme se rozčertili, že? Je jedno, co mám a nemám ucpané, podstatné je, že jsi neposkytla žádný výklad snu. Co píšeš je jednoduše láska matky k dítěti, sice popsaná duhovými barvami, ale ona láska stejně popsat nejde. Nezkoušej na mě svoje ucpané meridiány, já se tě nebojím. Tvoje nadřazenost mě neruší, protože ti, kteří se povyšují nad ostatní (což ty jednoznačně jsi) jsou většinou ti nejubožejší. |
|
Theodor 26.04.10 16:53 Reg. před 2016
| Navíc dracizeno, pokud se někdo dožije stáří, asi nějaké ty zdravotní potíže mít bude, duha neduha (spíš ta neduha). Vychází to z konečnosti těla. Nebo je tu někdo, kdo si myslí, že je nesmrtelný? Proto mi přijde absurdní odkazovat zdravotní potíže na dětství, ano jistě, životní styl je podstatný, ale to není předmětem diskuse.
Já si zase stojím za tím, že sny může vykládat jen někdo, kdo zná osobu, které vykládá. |
|
Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184
|