Dnes je neděle, 13.7.2025
Svátek slaví Markéta, zítra Karolína.
banner_responzivni_test_nahore.php
bann-mobil1-320x100.php

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Jak objevit a zpracovat strach..".
Jméno :

Zpráva:

Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Jak objevit a zpracovat strach..

Maty
28.01.10
15:25
Nereg.

IP: .*
Většina z nás se chová podvědomě pod diktátem strachu, který si přinášíme z různého období svého života (nebo svých minulých životů). Strachy jsou různé - od s.ze samotné existence až po různé fóbie. Neuvědomujeme si, že zrovna ten určitý strach způsobuje náš dosud smutný život. No jo, ale objevit ten strach, když ani nevíme, že je to on a jak se dostat k jeho příčině?

Merit
28.01.10
18:24
Reg. před 2016

ahoj maty :-)
mas na mysli nakej konkretni pripad?

Maty
28.01.10
18:51
Nereg.

Merit: ahoj, zatím o tom nemohu moc mluvit, protože sama info hledám. Jde o strach, že někdo zažije, to co já a jen já vím, jaká je to hrůza. To hrozné si nepamatuji, jen cítím, že mne to provází až na hranici strachu ze života. Vím, že to vypadá hrozivě, ale vše, co jsem zatím ve svém životě dělala a prožívala s tím souvisí. Nejspíš i to, že varuji ostatní před manipulací od silnějších bytostí.. Asi jsem někdy v minulosti podlehla nějaké magii (nebo praktikovala?, zneužívala urč. sílu?) a teď to mám napravit(?). No, zatím nevím, ale díky vám všem jsem se mohla dostat na nový začátek.

Weiterinka1
28.01.10
20:41
Nereg.

Nejspíš budeš mít někoho ve svém okolí kdo dělá odblokování ... to by Ti pomohlo ... je to rychlejší, než se tomu věnovat sama ... . sice máme všechny odpovědi v sobě, ale co je to platné, když na nevědomé úrovni ... .

Maty
28.01.10
21:24
Nereg.

Weiterinka1: dík za názor. Nějak v hloubi tuším, co je důležité a v ten moment jsem dobrá, ale jak Ty říkáš, ten blok jakoby vše vymaže. Ve své blízkosti jsem využila pomoci člověka, který se zabývá uzdravováním (?) karmy, ale bylo to, jakoby četl z Akaši a nic dalšího jsem nepocítila.. až na velkou sumu, kterou jsem zaplatila. Možná se celý problém motá kolem energie peněz a já to zatím neumím rozluštit.

Maty
28.01.10
21:58
Nereg.

Dík Merit

Merit
29.01.10
00:57
Reg. před 2016

ahoj maty i weiterinko :-)**
maty..kdyz prozivam strach.. je to vzdycky ego..pac na necem lpim.. je to sice sileny.. ale muzu prakticky "jenom" umrit.. nic vic.. zkousela jsi nekdy odejit z tela?.. pro me je to krasnej pocit, absolutni svoboda.. :-), cili si pak uvedomim, ze jde o prd..
kdyz me neco tlaci, treba jako ta moje vize, o ktery jsem tu psala.. tak me to proste tlacilo to napsat.. nemohla jsem si to nechat pro sebe.. a kdyz jsem se pak podivala na datum, ve kterej jsem to sem vlozila, bylo 21 12, datumama neziju :-) a pak jsem si to uvedomila.. kurna, jestli je tohle mozny? nekdy ma clovek pocit, ze se zblazni, kdyz neco resi.. chocholousek by si posmakl :-))
pri prvni regresi me ten pan co me vedl u toho odblokoval, pac jsem tam prisla o vse mne drahy, co pro me melo nejvetsi smysl.. pochopit, ze neco musis prijmout.. i velkou bolest.. vsak nejsem jedina.. nejsem stredem vesmiru.. i tohle jsou zkousky toho, co vydrzime..
jestlize mas pocit, ze se nekomu muze neco stat a ze to bude hrozny, ja se na tohle i ptala tech, kteri vedi vic, pac ja jsem bridil, rekli mi, ze bych to sdelit mela, ale zvolit prijatelnou formu.. aby to s clovekem neflaklo.. tj. napr. sny.. i u vykladu karet - zodpovednost.. ale ja si myslim, ze jsi dost inteligentni a vnimava.. mozna te jenom zaskocilo neco, mozna proto, ze je ti ta osoba moc blizka?.. vic by slo asi poresit spis po mailu..
ja vzdycky prosim andely o pomoc.. fakt se mi jeste nestalo, ze by mi ti fesaci nasi zlati nepomohli :-)).. nic jinyho nemaj na praci, nez se postarat o to, aby nam bylo dobre.. abychom neco pochopili.. kazdej s nima muzeme mit ten kontakt jinej, takovej, kterej ustojime :-) vsak jsem psala, ze ja jsem posera :-D .. tak prijdou ve snech.. pac, to unesu :-D...
jinak jeste k tomu, ze te to asi trapi.. taky me nekdo vola.. citim ho, slysim ho.. a nedavno jsem slysela i jeho volani, jak vola moje jmeno.. jeho mysl jeste neni pripravena na zmeny.. a energie ho tlaci.. je samej uraz a dokud nepochopi to, ze neco musi zmenit, poprosila jsem po svym, nereknu mu NE.. ale at me to nezatezuje, ted muzu jenom odhanet v motlitbach jeho kalamity.. a citim, ze se na jare neco jeste okolo nej semele.. "nejsem za nej zodpovedna".. svoji cestu si vybral sam.. pokud ho budu jenom chranit.. nedospeje.. budu jenom pachat dobro.. neni mi z toho lehko.. musela jsem se od toho odpoutat.. necitit se bejt za to zodpovedna.. jestli neudela neco sam.. ja nezmuzu nic, dobehne ho to..
mej se krasne a vy ostatni taktez :-)

Maty
29.01.10
09:37
Nereg.

Merit, při čtení Tvého vzkazu mi naskočilo - strach ze smrti=strach ze změny.. Asi se má v mém životě něco zásadně změnit, i když za poslední půlrok jsem radikálně přehodnotila nějaké věci (vztahy, názory..). Takže vím, že ten strach nebo lítost tam je, protože se mění zaběhnuté koleje (zvlášť když se to týká rodiny). Strach ze strachu? To už by bylo moc..Jak jsi psala, je to stav ega, ono se chce hňahňat v tom starém bahně.. Teď, v tomto okamžiku jsem klidná, všechno je v poho, mám to srovnané. No a za nějaký čas se vždycky něco stane, co mě vykolejí a i když se ujišťuji, že je to přirozený vývoj, který má význam, dušička je neklidná. Jsem vybízena, abych se na duchovní pomocníky obracela častěji a je pravda, že když to udělám, je to dobrý.. a pak skulinkou se vplíží nenápadně " a co když"..No nechci si stěžovat, všichni máme co řešit, teď jsem v takovém vykolejení, asi to zná každý, kdo se zabývá tím, jak se dostat dál. Děkuji Ti a přeji hezký bílý den..

Merit
29.01.10
13:04
Reg. před 2016

ahoj maty :-)
ja jsem se pred casem ptala kamaradky, jak je to mozny, ze se proste neco porad vraci, neco, co je zpracovany, ona mi rekla, ze to je prezkouseni, zda uz je clovek fakt v tom co resi kovanej?.. Podlehnu tomu?.. a zkusi nas to zpravidla vickrat, v okamziku, kdy je to prej dobry, ty situace se zacnou vytracet..
to, ze nas neco nekam posouva, ze se citime bejt zase na startu, je normalni, protoze pochopit vsechno ihned nemuzeme.. do konce zivota jsme zakama..od nas se uci i nasi ucitele.. je to vzajemny :-)
navic ted se tak meni energie :-), zkusila jsem si vsimat tu na vestirne, ze bylo jaxi mrtvo.. sama jsem se citila jako pytlem prastena po hlave a telo potrebovalo jako spat a duse si nekam odlitla :-).. a nebyla jsem v tom pocitam sama.. ty energie nas k necemu tlacej... i ta krize je proverenim toho co ustojime a jaky hodnoty vlastne vyznavame.. jak se k tomu postavime.. jestli nas to od sebe odezene, ci se semkneme :-)..

doreen virtue - rady andelu na kazdy den "29"
dokazete vsechno!
vase schopnosti a moc jsou bezmezne, takze muzete dokazat vsechno, pro co se rozhodujete svoji mysli, ale i svym srdcem.. (dal to nebudu opisovat)
myslenka pro tento den: verim v sebe a vsechny sve moznosti, sve pochyby premenuji na sny a strachy ve vzruseni..opiram se o Bozi silu ve svem nitru, s vedomim, ze me tato energie motivuje a dodava mi silu na vsech urovnich :-)
ja jsem stastna jako blecha, ze tu knihu mam :-)).. sedi mi jako zadek na hrnci :-).. ona z cloveka sejme obavy :-).. clovek se tak krasne zklidni..
nemusi se jet podle dnu, staci ji otevrit s tim pocitem, at je tam stranka primo pro nas na ten urcitej den :-)..
mejte se krasne :-), nikdy nejsme sami..

Warning: require_once(../_headers/minibanner.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184

Fatal error: require_once(): Failed opening required '../_headers/minibanner.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /usr/local/hosting/home/vestirna.com/web/www25x/forum/ukaz_plugin.php on line 184